Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.. ειδα οτι τωρα τελευταια εχουν πεσει πολυ οι τιμες στις καρτες γραφικων... και ρωταω ανα αξιζει να αγορασω τωρα καποια καρτα γραφικων.. μπορω να δωσω μεχρι 150ευρω+ οσο πουλισω την 6850...  και εδω ειναι που αναρωτιεμε.... παιρνω 7870 2γβ? η παιρνω 7950? η περιμενω τη νεα σειρα ωστε να μπορω να παιξω τα παιχνιδια που θα βγουν του χρονου?  το μονο παιχνιδι που παιζω τωρα ειναι Battlefield 3  και ο μονος λογος που σκεφτομαι να αλλαξω την 6850 ειναι επειδη θελω να παιζω ολα στο φουλ(και σε ενα review διαβασα οτι η 7870 βγαζει περιπου 45φπσ)

 

τον επεξεργαστη τον εχω στοκ? λετε να εχω προβλημα απο εκει?

Δημοσ.

Την 6850 δε θα μπορέσεις να τη δώσεις τόσο.Αν έχεις 1080p/1200p ανάλυση και σκοπεύεις να δώσεις γύρω στα 200+ η πιο συμφέρουσα πρόταση είναι μια 7870 Tahiti LE.7870 με περισσότερους shaders που φτάνει τα επίπεδα της 7950.

 

http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?SearchFor=SAPPHIRE+TECHNOLOGY+Radeon+HD+7870+XT

Δημοσ.

Περιπου ποσα μπορω να δωσω την 6850; Επισης υπαρχει προοπτικη για φετος να βγει η σειρα 8; Γιατι πριν καμια βδομαδα διαβασα οτι δε θα βγαλουν φετος νεα σειρα.

 

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...