Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους ενδιαφέρομαι για ενα πακετο συνδεσης στο ιντερνετ,ποια εταιρεια μου προτινεται και ποιο πακετο να βαλω? θελω κατι οικονομικο και αξιοπιστο..! cyta? connex? forthnet? hellasonline? δωστε μου τα φωτα σας

Δημοσ.

Στην cyta τρέχει μια προσφορά για το τελος ενεργοποίησης. Σε νεα γραμμη σε χρεωνει 20 ευρω. Οποτε κοιτα προς τα εκει. Hol και forthent κοστος ενεργοποίησης νεας γραμμης ειναι 50 ευρω. Εσυ ξέρεις τι θες. 

Δημοσ.

δηλαδη ποσο θα μου στοιχιζει τον μηνα ? και ποσα mbps? ειναι αξιοπιστη? μετα την ενεργοποιηση ποσο ειναι τον μηνα?γιατι ειναι κυπριακη...ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου

Δημοσ.

Στο πατρικό μου στην πτολεμαίδα έχουμε cyta απο το 2008 και δεν είχαμε ποτέ θέμα. Γενικα να ξέρεις οτι μονο ο χαλκος μετραει για το αν θα εχεις καλη γραμμή η όχι. Σε οποιαδηποτε εταιρια αν πας μπορεις να εχεις προβληματα απλα στο μονο που διαφερουν ειναι στο support η cyta εχει καλούτσικο. Εχει η cyta ενα προγραμμα double play με 4 mbps ιντερνετ στα 16 τον μηνα.  Ο πρώτος λογαριαμος θα σου ερθει 36 ευρω γιατι περιλαμβάνει το τελος ενεργοποίησης. Οι υπόλοιποι μηνες κανονικα 16 εκτος αν χρεωθεις κανοντας μια κληση απο το τηλεφωνο. Το μονο κακο στην cyta ειναι οτι εχει voip τηλεφωνία και οταν δεν εχεις ρευμα δεν εχεις και τηλέφωνο. Απο την άλλη και η hol εχει φθηνα πακέτα αλλα η ενεργοποίηση νεας γραμμής ειναι 50 ευρω . Οσο για τις τιμες των πακέτων και τι προσφέρουν δεν τα θυμάμαι τσέκαρε στο site τους

Δημοσ.

στο προγραμμα με τα 4mbps σου παρεχει και σταθερο αναγκαστηκα,αν ναι παρεχει και "δωρεαν" προς σταθερα κινητα κλπ? εκει τι γινεται σου ερχεται ξεχωριστος λογαριασμος για σταθερο και διαφορετικος για το ιντερνετ? 

http://oteshop.ote.gr/storefront/-/double-play/-/ote-conn-x-/prodconnx_foititiko.html

για αυτο εδω το προγραμμα τι εχετε να πειτε?

Δημοσ.

Ολα τα double play εχουν υποψρεωτικα σταθερό. Στην τιμη των 16 ευρω οχι δεν παρέχει δωρεαν πρέπει να ανεβείς αρκετα για να εχεις τα "δωρεαν". Το τηλέφωνο δεν χρειαζεται να το εχεις καν αμα δεν το χρησιμοποιείς. Ενας λογαριαμός έρχεται.

Δημοσ.

δηλαδη γινεται να τους πω να μην μου βαλουν καθολου τηλεφωνο? ειμαι φοιτητης και δεν χρειαζομαι σταθερο τηλεφωνο...ασε που φοβαμαι μην ερθει κανα υπερογκο ποσο..γινεται να τους πω δηλαδη οτι θελω μονο ιντερνετ?

Δημοσ.

Εσυ θα κανεις αιτηση για double play με τα 4 Mpbs. Θα έχεις και τηλέφωνο αλλα δεν θα σε χρεώσουν παραπάνω αμα δεν το χρησιμοποιείς. Μην ανησηχεις δεν θα εχεις υπερογκα ποσα. Μην βαλεις καν τηλεφωνικη συσκευή δεν πειράζει.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους ενδιαφέρομαι για ενα πακετο συνδεσης στο ιντερνετ,ποια εταιρεια μου προτινεται και ποιο πακετο να βαλω? θελω κατι οικονομικο και αξιοπιστο..! cyta? connex? forthnet? hellasonline? δωστε μου τα φωτα σας

Απαντήσεις στα ερωτήματά σου θα πάρεις από το www.hapitel.gr αφού προηγουμένως ξεκαθαρίσεις α) ποιοι πάροχοι ενεργοποιούνται στην περιοχή σου και β) τι ακριβώς θέλεις (τηλεφωνία ή/και ιντερνετ ή συνδυασμό).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...