Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πεδια καλησπερα ..παω να κανω συνδεση στο ασυρματο δικτυο μου και δεν μπενει και μου λεει μη αναγνωρισμενο δικτυο...τι να κανω;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Πεδια καλησπερα ..παω να κανω συνδεση στο ασυρματο δικτυο μου και δεν μπενει και μου λεει μη αναγνωρισμενο δικτυο...τι να κανω;;<br><br>

Καμια ιδεα;;;;

Δημοσ.

Αναβαθμιση στους drivers της ασυρματης καρτα σου και firmware update στο ρουτερ σου. κανε και restart στο ρουτερ σου, αλλα αν παιξει, πιθανο να στο ξανακανει, για αυτο...... αναβαθμιση.

Δες πρωτα μηπως εχεις καρφωτες ips 

Δημοσ.

<p>Αναβαθμιση στους drivers της ασυρματης καρτα σου και firmware update στο ρουτερ σου. κανε και restart στο ρουτερ σου, αλλα αν παιξει, πιθανο να στο ξανακανει, για αυτο...... αναβαθμιση.</p>

<p> </p>

<p>Δες πρωτα μηπως εχεις καρφωτες ips </p>

Ok θα το δοκιμασω ευχαριστω

Δημοσ.

Τελικα δεν αλλαξε και απο το κινιτο μπενω κανονικα δεν πρεπει να φταιει το δικτυο η το ρουτερ ...απο το pc κατι γινετε ..τι ομωσς

Δημοσ.

Ειδες αν εχεις καρφωτες ips?

ριξε αυτες τις 2 εντολες απο το cmd (εκτελεση ως διαχειριστης για vista, 7) και κανε επανεκινηση. θα σου γραφει ok μετα την καθε εντολη πατωντας enter........ μια μια και πατας εντερ, μετα restart.

Δημοσ.

<p>Ειδες αν εχεις καρφωτες ips?</p>

<p> </p>

<p>ριξε αυτες τις 2 εντολες απο το cmd (εκτελεση ως διαχειριστης για vista, 7) και κανε επανεκινηση. θα σου γραφει ok μετα την καθε εντολη πατωντας enter........ μια μια και πατας εντερ, μετα restart.</p>

Πιες εντολες αγορινα;;;

Δημοσ.

<p>α σορρυ.... :blink:</p>

<p> </p>

<p> </p>

<p> </p>

<div>netsh int ip reset reset.txt</div>

<div>netsh winsock reset</div>

Ευχαριστω φιλε μου θα το δοκιμασω κ αυτο :)

α σορρυ.... :blink:

netsh int ip reset reset.txt

netsh winsock reset

Ευχαριστω φιλε μου θα το δοκιμασω κ αυτο :)

Αυτα να τα πατησω ενω ειναι συνδεδεμενο στο δικτυο η να αποσυνδεθω;;Sent from my iPhone using Insomnia

Μου λεει μη αναγνωρισμενο δικτυο παλι ...πως μπορω να το αλλαξω γιατι μ λεει οτι πρεπει να το κανω οικιακο η εργασιας..

Δεν φτιαχνει με τιποτα

Δημοσ.

πινακας ελεγχου> δικτυο και κοινοχρηστα (καπως ετσι στα ελληνικα), θα σου ανοιξει αυτο το παραθυρο, πατα πανω στο δημοσιο δικτυο και καντο οικιακο.

Αλλιως αν δε παιξει ξαναελα να βαλουμε στατικες ips. 

Δημοσ.

<p>πινακας ελεγχου> δικτυο και κοινοχρηστα (καπως ετσι στα ελληνικα), θα σου ανοιξει αυτο το παραθυρο, πατα πανω στο δημοσιο δικτυο και καντο οικιακο.</p>

<p> </p>

<p>Αλλιως αν δε παιξει ξαναελα να βαλουμε στατικες ips. </p>

Δεν αλλαζει ετσι ....δεν μ την βγαζει την επιλογη ...

Δημοσ.

Για κλεισε μια το ρουτερ σου και ξανανοιξε το. Αστο ενα λεπτο κλειστο.

Οταν το ξανανοιξεις, μην εχεις καποια συσκευη ανοιχτη που συνδεεται ασυρματα, π.χ. το τηλ.

Ολα κλειστα και δοκιμασε με το λαπτοπ.

Δημοσ.

<p>Για κλεισε μια το ρουτερ σου και ξανανοιξε το. Αστο ενα λεπτο κλειστο.</p>

<p> </p>

<p>Οταν το ξανανοιξεις, μην εχεις καποια συσκευη ανοιχτη που συνδεεται ασυρματα, π.χ. το τηλ.</p>

<p> </p>

<p>Ολα κλειστα και δοκιμασε με το λαπτοπ.</p>

Επιτελους εφτιαξεεεε...ευχαριστω πολυ φιλε μου

Δημοσ.

μπραβο που τα καταφερες. Τωρα που βγαινει το μηχανακι ιντερνετ, αναβαθμισε τους drivers της ασυρματης καρτα σου που μαλλον δεν το κανες.  εεεεεε βρε?

Firmware για το ρουτερ σου ειδες αν υπαρχει, επειδη σου κολλαει κατι που λεγεται DHCP server και πιθανον να την ξαναπατησεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...