Alex Sio Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους!!!Θα ήθελα να μου πει κάποιος πως μπορώ να αναβαθμίσω το x10 mini σε οποιοδήποτε νέο λογισμικό αν μπορεί και στο τελευταίο μιας και η Sony δεν έχει βγάλει άλλα επίσημα εκτός του 2,1 για το συγκρίνομαι μοντέλο .Έψαξα παντού αλλά οι οδηγοί είναι στα Αγγλικά ή είναι πολύ παλιοί.Αν γίνεται κάποιος να μου δώσει κάποιον αναλυτικό οδηγό στα Ελληνικά... Σας ευχαριστώ πολύ!!!
Spitzenklasse Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά μου φαίνεται αρκετά δύσκολο να βρεις αυτό που θες στα ελληνικά. Ακόμα και σε ελληνικά fora να ψάξεις, οι παραπομπές αναφέρονται σε links αγγλικών -ως επί το πλείστον- sites, οπότε... Άσε που το συγκεκριμένο κινητό πρέπει πρώτα να γίνει root και γι' αυτό πρέπει πρώτα να ελέγξεις αν μπορείς να ξεκλειδώσεις τον boot loader. Αν σου είναι εύκολο, ρώτησε καλύτερα κάποιον φίλο σου που να έχει κάποια εμπειρία. Δεν είναι τόσο απλό για έναν αρχάριο. Και φυσικά μην περιμένεις να του βάλεις Jelly Bean (4.2) μέσα από το επίσημο πρόγραμμα της Sony! Θέλει ψάξιμο.
Alex Sio Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 είχα βάλει το froyo 2,2 και όταν πήγα να περάσω το 2,3,5 τα τίναξε οπότε γύρισα πάλι στο λογισμικό της sony....πρέπει να αλλάξω το kernel πράγμα το οποίο δεν έχω καταλάβει πως γίνεται...κάτι επίσημο δεν υπάρχει περίπτωση να βγει από τη Sony....
chrismilo91 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 αν το κανις root θα χασεις την εγγυηση!
Alex Sio Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 το ξέρω φίλε μου...αλλά έτσι και αλλιώς πάει η εγγύηση από την πρώτη φορά που έκανα root...όπως και να έχει όμως έχει λήξει εδώ και καιρό....
Alex Sio Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Αφήστε το παιδιά το βρήκα σε άλλο forum και το έφτιαξα κιόλας....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα