gamanos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Συγγνώμη που δεν έχω συγκεκριμένα παραδείγματα, καθώς δεν έχω ασχοληθεί με το δωρεάν του θέματος. Δοκίμασε ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ για να εξασφαλίσεις το μικρό μέγεθος, όπως και ΠΟΙΗΣΗ. Καλή περίπτωση είναι και πιο βαριά αναγνώσματα, τύπου Καστοριάδης ή Καντ πχ, που είναι κλασσικά. Από Ερωδιό θα σου πρότεινα να τσεκάρεις τα πιο φιλοσοφικά/φιλοσοφικίζοντα αν μπορώ να τα πω του Γιουνγκ (δυστυχώς δεν έχω χρόνο/διάθεση να τα διαβάσω στα αγγλικά, αλλά τέτοια κίνηση αξίζει πολλά.) Στα δικά μου ενδιαφέροντα είναι και το ΘΕΑΤΡΟ, οπότε εκεί θα βρεις πολλά κλασσικά κείμενα της παγκόσμιας λογοτεχνίας. ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ, ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ Ο ΠΟΘΟΣ και άλλα πολλά. Τέλος, υπάρχουν βιβλία της μπίτνικ λογοτεχνίας Κέρουακ, Γκίνσμπεργκ που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Ξαναλέω, δεν θυμάμαι τώρα όγκο σελίδων και το αν είναι δωρεάν ή όχι, γι' αυτό αποφέυγω να δώσω συγκεκριμένα παραδείγματα/Links. Ακόμα και στα torrents που αναφέρεις, υπάρχει τεράστιος όγκος που μπορείς να βρεις, οπότε ίσως αντιστρέφεις την ερώτηση και ψάχνεις -100 βιβλία που πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε -Τα βιβλία που πρέπει να διαβάσει ένας άντρας -Μην πεθάνεις χωρίς να διαβάσεις αυτά τα βιβλία -τα 1000 κλασσικά βιβλία κ.ο.κ Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2013 από gamanos 1
thomasG4 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 O γύρος του κόσμου σε 80 μέρες από τον Ιούλιο Βερν link Μια λίστα που θα σε ενδιαφέρει είναι αυτή http://www.dailywritingtips.com/20-classic-novels-you-can-read-in-one-sitting/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα