Προς το περιεχόμενο

Η OCZ θα συνεχίζει να στηρίζεται σε τρίτους όσον αφορά τους controllers των SSD της


z4rx07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

H OCZ ανακοίνωσε πριν από μερικές μέρες σε event που διοργάνωσε, ότι θα συνεχίζει να στηρίζεται σε τρίτους κατασκευαστές για την προμήθεια των απαραίτητων controllers της, που θα χρησιμοποιούνται στην παραγωγή.Από την στιγμή άλλωστε που έχει μόνο ένα controller στην διαδικασία παραγωγής, η εταιρεία δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις τις αγοράς μόνο με αυτό, συνεπώς στρέφεται και σε άλλους προμηθευτές.

 

«Δεν νομίζω ότι μπορούμε να καλύψουμε τις αυξημένες ανάγκες της αγοράς με το δικό μας μόνο εξοπλισμό, δεδομένου άλλωστε και του μεγέθους της εταιρείας μας. Συνεπώς θα έχουμε μόνο ένα controller στη διαδικασία παραγωγής τη φορά. Ο επόμενος θα εστιάζει περισσότερο στην enterprise αγορά, σε σχέση με τον Barefoot 3, που κυκλοφόρησε μόλις πριν από τρείς μήνες», ανέφερε συγκεκριμένα ο Ralph Schmitt από την OCZ.

 

Η χρήση των δικών της ελεγκτών επιτρέπει στην εταιρεία να εκμεταλλευθεί πλήρως τους καινοτόμους τύπους των NAND flash μνημών χωρίς να περιμένει τους άλλους κατασκευαστές. Ακολούθως, η ανάπτυξη συγκεκριμένου SSD firmware αποδεικνύεται τελικώς μια διαδικασία ευκολότερη καθώς γνωρίζει πλήρως τις ιδιαιτερότητες του controller της και πως θα μπορεί να λειτουργεί αποτελεσματικά. Τέλος δίνει την δυνατότητα να στην εταιρεία να υιοθετεί διαφορετικούς τύπους NAND flash για τα drive της.

 

Να σημειωθεί τέλος ότι ο επικεφαλής της OCZ δεν αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους δικούς της μελλοντικούς controllers που ετοιμάζει αλλά και το πώς αυτοί θα ανταγωνιστούν την πλατφόρμα Kilimanjaro, που η εταιρεία ανέπτυξε σε συνεργασία με την Marvell.

 

Link.png Site: http://www.xbitlabs.com/news/storage/display/20130216051919_OCZ_Technology_Will_Continue_to_Use_Third_Party_SSD_Controllers.html[/url]']xbitlabs.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σύντομα βγαίνει ο καινούργιος controller απο την sandforce (LSI) οπότε θα ήταν χαζοί να μην τον χρησιμοποιήσουν. Άλλωστε η indilinx δεν μπορεί να βγάζει κάθε χρόνο καινούργιο controller οπότε ενδιάμεσα θα πρέπει να χρησιμοποιούν οτι βγάζει ο ανταγωνισμός. Άσε που θέλουν να μπούν και στην κερδοφόρα enterprize κατηγορία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Γρήγορο quiz :

OCZ Vertex 4  ή Samsung 840 pro  ?

από πλευράς επιδόσεων 840 Pro, ο OCZ Vector παίζει απέναντί του όχι ο Vertex 4
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...