Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον ενα φιλαρακι πηρε ενα λαπτοπ πριν λιγες μερες και προπαθησα να τον βοηθησω.Ειναι σε windows 8 αυτος και δεν καταλαβα και πολλα.Λοιπον η ερωτηση του ειναι η εξης:

Στο συστημα λεει 4.00GB RAM(3.47GB είναι δυνατή η χρηση),Εγώ που εχω windows 7 με 4GB RAM στο συστημα δεν μου βγαζει κατι τετοιο μονο οτι εχω 4.00 GB.Του τρωει μνήμη τι γίνεται εδω,και δεν εχει εγκαταστησει τιποτε ακομη.Και στην διαχειριση εργασειων παλι βγαζει πως εχει 4.00GB αλλα διαθεσιμη 3.5GB. 

Δημοσ.

Δυο εκδοχες.... Η εχει 32 bit λειτουργικο και αναγνωριζει μεχρι 3.5 ή εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων που κραταει 512 mb για δικη της χρηση...

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις, ειναι 64 bt απο οτι φενεται πρεπει να ειναι η καρτσ γραφικων εχει διπλη.Σε αυτην την περιπτωση τι θα ηταν καλυτερο,θελω να πω υπαρχουν καποιες ρυθμισεις που πρεπει να γινουν για την καλυτερη αποδοση?Εχει  7520+7670

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις, ειναι 64 bt απο οτι φενεται πρεπει να ειναι η καρτσ γραφικων εχει διπλη.Σε αυτην την περιπτωση τι θα ηταν καλυτερο,θελω να πω υπαρχουν καποιες ρυθμισεις που πρεπει να γινουν για την καλυτερη αποδοση?Εχει  7520+7670

τότε σου τρώει η κάρτα μνήμη,τώρα για καλύτερες επιδόσεις πέρα απο τους drivers δεν υπάρχει.

• Like 1
Δημοσ.

Πεταει δεν λες τιποτα. Προλαβανε το HP Pavilion με A8-4500 kai 7540+7670 παλιοτερο μοντελο με τα windows 7  ενω αυτο εδω ειναι A6-4400  7520+7670   Θεωρητικα το Α8 εχει γρηγοροτερο επεξεργαστη οσο αφορα multi tasking αλλα το A6 γρηγοροτερες ταχυτητες στον επεξεργαστη,το Α8 και λιγο καλυτερη καρτα γραφικων.  Περα απο εκει δεν εχω παραπονο αλλα θα προτιμουσ το A8 επειδη οι τιμες ηταν ιδιες και καλυτερο το Α8 αλλα για πολυ λιγο(μικρες δηλαδη διαφορες).  Αν δεν κανω λαθος :/

Δημοσ.

Πάντως και το δικό μου το laptop (toshiba A100-906) δεν χρησιμοποιεί και τα 4 gb (64 bit λειτουργικό) παρ'όλο που έχει ξεχωριστή κάρτα γραφικών. Είναι περιορισμός που οφείλεται στη μητρική.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορει δεν ξερω.Τελος παντων δεν βλεπω να παιζει μεγαλο ρολο αμα εχεις καλο συστημα δεν φτανει εως εκει. Ευχαριστω παρα πολυ ολους που μου απαντησατε και μεσα σε χρονο 0   :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...