Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μήπως γνωρίζει κάποιος αν με τις κάρτες γραφικών της Intel μπορώ να βάλω πάνω στο pc δυο οθόνες. Τις χρειάζομαι για την δουλεία μου γι' αυτό είναι αναγκαία η χρήση δυο οθονών. Επίσης μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να βάλω τις δύο οθόνες στο pc (πιο φθηνός από την αγορά έξτρα κάρτας γραφικών). Δεν χειρίζομαι βαριές εφαρμογές Internet, Office και διαδικτυακές πλατφόρμες. 

Δημοσ.

Μήπως θα σου ήταν εύκολο να μας πεις ακριβώς ποια είναι η intel gpu που έχεις...; Είναι apu; (HDxxxx) Είναι GMA σε μητρική; Η μητρική έχει και vga και dvi, και hdmi;

Δώσε μας ένα στοιχείο :)

Δημοσ.

Μήπως θα σου ήταν εύκολο να μας πεις ακριβώς ποια είναι η intel gpu που έχεις...; Είναι apu; (HDxxxx) Είναι GMA σε μητρική; Η μητρική έχει και vga και dvi, και hdmi;

Δώσε μας ένα στοιχείο :)

Οχι πρεπει τα μαντεψεις,αλλιως δεν εχει ενδιαφερον :)
  • Like 1
Δημοσ.

Ακόμα είμαι στο ψάξιμο στο ιντερνετ οπότε δεν έχω στοιχεία για την μητρική γιατί τα site δεν δίνουν επαρκείς πληροφορίες (μην πω τίποτα πιο βαρύ) αλλά η κάρτα γραφικών είναι η  Intel HD Graphics 2000 ή η Intel HD Graphics 3000.

Δημοσ.

Ακόμα είμαι στο ψάξιμο στο ιντερνετ οπότε δεν έχω στοιχεία για την μητρική γιατί τα site δεν δίνουν επαρκείς πληροφορίες (μην πω τίποτα πιο βαρύ) αλλά η κάρτα γραφικών είναι η  Intel HD Graphics 2000 ή η Intel HD Graphics 3000.

ναι τι εξοδους για οθονη εχει ομως?αυτο μπορεις να το δεις μονος σου απο πισω
  • Like 1
Δημοσ.

@Djjohn1990

Μάλιστα. Η intel gpu που έχεις, είναι ενσωματωμένη στον επεξεργαστή σου μέσα (APU), οπότε και ναι... είναι επαρκώς δυνατή για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις 2 οθόνες ταυτόχρονα η και μεμονωμένα  χωρίς να χρειάζεται να αγοράσεις κάποια ξεχωριστή κάρτα γραφικών.

Όσο για τον τρόπο για το πως θα συνδέσεις και τις 2, δυστυχώς θα πρέπει να ξέρουμε και ποια ακριβώς είναι η μητρική σου για να ξέρουμε όπως πολύ σωστά είπε Sadamiraq τι εξόδους υπάρχουν.  :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...