zebras84 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Έψαχνα προχτές να βρω κάτι ωραία pps αρχεία που κυκλοφορούσαν κάποτε μέσω e-mail με διάφορα θέματα γενικού ενδιαφέροντος αλλά δυσκολεύομαι πολύ να τα εντοπίζω πλέον. Έχω σβήσει και πολλά από τα mail που μου έστελναν κατά καιρούς οπότε... Μήπως έχει κανεί καμιά ιδέα που θα μπορούσα να βρώ ; Έχουν μείνει μόνο στο youtube με τη μορφή video λέτε;
leonidas_fs Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Εχω πολλά εγω! Αν θες στείλε μου το mail σου σε πμ ωστε να τα προωθήσω!
pantelis21 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Έχω και εγώ μερικά θα βάλω link μόλις ανέβουν στο dropbox https://dl.dropbox.com/u/61615448/%CE%91%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1%20ppt.rar
zebras84 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Ψάχνοντας σήμερα βρήκα κάποια αξιόλογα εδώEυχαριστώ πολύ Παντελή και Λεωνίδα για τη βοήθεια!
pantelis21 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Πω πω τα λατρεύω αυτά τα powerpoint. Είχα αρχίσει και εγώ να τα λαμβάνω από όταν είχα πρωτοκάνει mail... Παλιά ήταν πολύ της μόδας. Τα κατέβασα όλα από το site που έδωσες Τελικά καλό είναι να αρχίσουμε να τα κρατάμε όσους μας αρέσουν γιατί ψιλοπέρασε η μόδα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα