Προς το περιεχόμενο

vita 28''

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσο το βρήκες φίλε;

Προσωπικά δεν την γνωρίζω την μάρκα αυτή..

Θα σου πρότεινα να γίνεις μέλος Link.png Site: εδω που είναι forum αποκλειστικά για ποδήλατα!

Εχει και αγγελίες επίσης απο εκατοντάδες ποδήλατα! Σίγουρα θα βρεις ενα που σου ταιριάζει!

Δημοσ.

Αν σου αρέσει εσένα και είναι ο τύπος ποδηλάτου που ψάχνεις και το κριτήριό σου είναι οικονομικό, τότε το ποδήλατο τη δουλειά του τη κάνει. Ο σκελετός του όμως δεν είναι αλουμίνιο, υπόψη. Θα έψαχνα περισσότερο.

Δημοσ.

Είναι πιο ελαφρύς και δεν καταστρέφεται από τη σκουριά όπου φύγει το χρώμα (γδαρσιές). Ειδικά αν πρόκειται να το αποθηκεύεις σε εξωτερικό χώρο ή αποθήκη με υγρασία.

Δημοσ.

Δεν είναι ίδια κατηγορία, τo Bullet είναι βουνού με 26" τροχούς με φαρδιά λάστιχα, για χώμα, ενώ το Ballistic Coaster είναι ενδιάμεσο (πόλης-εξοχής) με πιο μεγάλους τροχούς και πιο γρήγορο. Προσωπικά αν μου έδινες αυτά τα δύο θα προτιμούσα το Coaster. Αν το θες γι άσφαλτο κυρίως, το Ballistic Coaster είναι πιο κατάλληλο.

Δημοσ.

για την πολη το θελω και για καμια πορεια 10χλμ μεχρι εκει.πιστευω κανει γιαυτο ,τωρα δεν ξερω για τη μαρκα αν ειναι καλο.

Δημοσ.

Δεν παίζει κάποιο ρόλο η μάρκα, ειδικά σε αυτά τα χρήματα, αν αυτό που βλέπεις σου κάνει οπτικά και πρακτικά και δε βλέπουμε κάποιο ιδιαίτερο αρνητικό χαρακτηριστικό, το επιλέγεις.

Δε βλέπω κάποιο μεινοέκτημα, ταχύτητες περιφερειακά κτλ δεν είναι θέμα γι αυτά τα χρήματα.

Γι αυτό που το θες, θα επέλεγα 100% το Ballistic Coaster από τα δύο.

Δημοσ.

Ε, μπορεί να είναι λίγο καλύτερο, πχ το Ballistic Coaster έχει 18 ταχύτητες, τι IDEAL μπορεί να έχει 21 κτλ. Αλλά αν αρχίσεις και το ψάχνεις έτσι, θα γίνει το εξής, θα βάζεις 20-30-40 € παραπάνω κάθε φορά και θα βρίσκεις κάτι λίγο καλύτερο.

Πάντως για τη χρήση που περιγράφεις, θα κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου και θα το ευχαριστηθείς και χωρίς πολλά χρήματα.

Κοντά σε αυτά τα χρήματα που ψάχνεις, πάρε απλά το trekking που σου αρέσει εσένα! Επίσης μη τα ψάχνεις μόνο από φωτογραφίες, πρέπει να πας στα καταστήματα να δεις αν είναι πραγματικά ετοιμοπαράδοτα και στο νούμερο που τα θες.

Δημοσ.

Εεε, τράβα σε 2-3 καταστήματα, πες τους «θέλω ένα τρεκκιν ποδήλατο και διαθέτω πχ το πολύ 250€» να δεις τί θα σου προσφέρουν.

Προσωπικά όταν έψαχνα, άλλα έβλεπα στα σάιτ να μου γυαλίζουν κι άλλα βρήκα τελικά στα καταστήματα, καμία σχέση (κι αυτό επειδή λόγω οικονομικών δυσκολιών ελάχιστα σάιτς ενημερώνονται εγκαίρως για τα διαθέσιμα κομμάτια). Αν δε πας από κοντά, δε βγάζεις άκρη. Επίσης μερικές φορές μπορείς να βρεις κάποια προσφορά από κοντά, δηλαδή κάποιο ποδήλατο πχ περσινή σειρά που ξεστοκάρει τελευταίο νούμερο διαθέσιμο και μπορεί να τύχει να σου κάνει σα ποδήλατο και να συμφέρει η αγορά του. Νομίζω τώρα που είναι Φεβρουάριος, παίζει αυτή η περίπτωση αρκετά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...