kataramenos32 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα ηθελα να ρωτησω σχετικα με το παραπανω κινητο.το βρηκα προσφατα να πωλειται γυρω στα 320€ και μου κινησε τη περιεργια διοτι κινητα με τα ιδια χαρακτηριστικα εχουν πιο τσιμπημενες τιμες.αξιζει να το παρω η εχει προβληματα κτλ?
PsyGreg Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 αν δεν σε νοιάζουν τα updates του Android & να μείνεις με την ICS 4.0 (τουλάχιστον επίσημα) δεν είναι κι άσχημο
kataramenos32 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δεν εχω θεμα με αυτα.ουτως η αλλως και το galaxy a π εχω τωρα το εκανα root και του περασα jb διορθωση *galaxy s Φιλε μηπως ξερεις επισης αν ειναι φτιαγμενο απο πλαστικο?
PsyGreg Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δεν εχω θεμα με αυτα.ουτως η αλλως και το galaxy a π εχω τωρα το εκανα root και του περασα jb διορθωση *galaxy s Φιλε μηπως ξερεις επισης αν ειναι φτιαγμενο απο πλαστικο? δεν έχω την παραμικρή ιδέα.
taksidiotis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Αξίζει,ειδικά στην Τιμούλα που το δίνουν τώρα.
efo355 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Ολο πλαστικό είναι. Για εμένα είναι πολύ ομορφο κινητό και φυσικα πολύ smooth. Αν εξαιρέσεις την αριθμολαγνεία που έχουν πολλοί με τις εκδόσεις δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απο. Jelly bean. Θα το αγόραζα αλλά λίγο η κρίση λίγο και κάτι κινεζάκια που μου έχουν κνήσει την περιέργια....
kataramenos32 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Απο οτι καταλαβαινω δηλαδη για να παρεις κινητο με με καλα υλικα πλεον πρεπει να δωσεις αρκετα
TEOKOS Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Οτι καλύτερο μπορείς να πάρεις σε αυτά τα λεφτά. Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Η καλύτερη οθόνη της κατηγορίας για μένα. Πολύ smooth. Η Jb έρχεται όπου νάναι μαζί με ξεκλείδωτο bootloader. Μέτρια μπαταρία. Μέτρια camera. Πολύ γρήγορο. Δεν υπάρχουν αρκετά αξεσουάρ στην Ελλάδα.Στην οικογένεια μου υπάρχουν iphone4s,galaxy s3, Lg Χ4, Αμα δεν βαρεθώ θα ανεβάσω bench και από τα 3
TEOKOS Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Η Jelly Bean κυκλοφόρησε. Το κινητό ακόμη πιο γρήγορο ,smooth. Οσο βλέπω τι κινητά κυκλοφορούν στην τιμή του Χ4 το χαμόγελό μου φτάνει μέχρι τα αυτιά. Περισσότερα μετά από εκτενέστερη δοκιμή (κάψιμο) 1
Luciddream Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 το optimus 2x τιποτα... το παρατησαν τελειως μου φαινεται. η βγήκε και για αυτο?
outlaw star Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Η Jelly Bean κυκλοφόρησε. Το κινητό ακόμη πιο γρήγορο ,smooth. Οσο βλέπω τι κινητά κυκλοφορούν στην τιμή του Χ4 το χαμόγελό μου φτάνει μέχρι τα αυτιά. Περισσότερα μετά από εκτενέστερη δοκιμή (κάψιμο) το update έγινε αυτόματα?
TEOKOS Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Jelly Bean πρώτες εντυπώσεις. Πολύ καλύτερη camera. Καλύτερες photo και προπαντός video. Δεσμεύει περισσότερη μνήμη συστήματος χωρίς να επηρεάζει την λειτουργικότητα του από ότι είδα μέχρι τώρα. Η μπαταρία μία από τα ίδια στην μία φόρτιση- άδειασμα που του έκανα. Είναι νωρίς όμως ακόμη ...θα δείξει Smooth ...τουλάχιστον iOS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα