Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

βασικα , οταν δεν τρεχω τιποτα απολυτως το usage παει στο 03 .

Nωριτερα ανεφερες το παρακατω

το ιδιο συμβαινει ακομα και οταν προσπαθω να ανοιξω ενα folder ή ακομα με τον internet explorer

και γι αυτο το λογο ζητησα φωτογραφια του process explorer με τα παντα σε idle λειτουργια και ανοιγμενο ενα μονο folder.

Κοιταξα μηπως παιζει κατι με την ταχυτητα του Hard Disc   αλλα η αξιολογηση μου βαζει 5.7 στην ταχυτητα του.

Δεν εχει σχεση η ταχυτητα του σκληρου σου δισκου.

Παραλληλα   , οσο αναφορα τον FIREFOX δεν μπαινω καπου συγκεκριμενα κα ιτοτε μου ανεβαινει ο cpu , αλλα γενικα "ανεβοκατεβαινει" ως διεργασια στον task manager (οπως ειπα και πριν μεταξυ 70 -93).Καλα , οταν μπαινω youtube ,ο flash player τερματιζει και δεν παιζει να δω τιποτσ... :/

Επειδη βλεπω πως αναφερεις συχνα τον firefox, ιδια συμπεριφορα παρατηρειται και σε αλλες διεργασιες ή οχι? Για να το ξεκαθαρισουμε. Εαν ανοιξεις ενα media player (απλα τον ανοιξεις, χωρις να παιζει κατι) παρατηρεις παλι το ιδιο προβλημα?

Με τον Chrome σου κανει παλι τα ιδια? Με τον firefox και default profile, χωρις τυχον extensions, κλπ?

Για τριτη φορα σε παρακινω να κανεις αυτα που αναφερω στο #6.

Δημοσ.

post-259545-0-04546900-1361622758_thumb.png

post-259545-0-91247800-1361622789_thumb.png

σε τελειως idle κατασταση το usage ειναι 03-06. (φυσιολογικο μου φαινεται.)

Μου ειπαν οτι παιζει να ειναι προβλημα των windows και να τα αλλαξω.Πιστευετε οτι θα λυσει το προβλημα αν  βαλω 64 bit windows 7

Δημοσ.

και εγω ειχα βαλει στο παλιο μου pc ga-8i915 pmd me p4 sta 3.6 τα ultimate 7 32 bit ο cpu γονατιζε ακριβως ωπος κανει εσενα.

τα εβγαλα και εβαλα τα xp και ο cpu δουλευει χαλαρα μαλλον επειδη ειναι παμπαλαιο εμενα το συστημα το εκανε οχι μαλον σιγουρα :P

Δημοσ.

Δε φαινεται να εχει κατι ο φιλος παρα μονο τον celeron με τις συνηθειες του. Αντε ναχει κανα malware. Αυτο με το hijack ........ τοκανες?

• Like 1
Δημοσ.

και εγω ειχα βαλει στο παλιο μου pc ga-8i915 pmd me p4 sta 3.6 τα ultimate 7 32 bit ο cpu γονατιζε ακριβως ωπος κανει εσενα.

τα εβγαλα και εβαλα τα xp και ο cpu δουλευει χαλαρα μαλλον επειδη ειναι παμπαλαιο εμενα το συστημα το εκανε οχι μαλον σιγουρα :P

παίζει κι αυτό, έχω ένα παλιό pc του πατέρα μου εδώ στο σπίτι που είναι 8ετίας και μας το έδωσε πριν 2 χρόνια που αλλαξε για να παίζει ο μικρός και όταν του βαλα 7άρια τα παιξε, το ξαναγύρισα στα XP και πάει ρολόι. 

• Like 1
Δημοσ.

Για το θέμα των επιδόσεων με καλύψαν οι προηγούμενοι, καλύτερα να βάλεις XP. Αυτό που με ανυσηχεί και δεν σχολιάστηκε ακόμα είναι η θερμοκρασία σου. 70-78 βαθμοί είναι ψηλά ακόμα και για Prescott. Κοίταξε τη ψύκτρα σου αν έχει κουμπώσει σωστά.

Δημοσ.

Για το θέμα των επιδόσεων με καλύψαν οι προηγούμενοι, καλύτερα να βάλεις XP. Αυτό που με ανυσηχεί και δεν σχολιάστηκε ακόμα είναι η θερμοκρασία σου. 70-78 βαθμοί είναι ψηλά ακόμα και για Prescott. Κοίταξε τη ψύκτρα σου αν έχει κουμπώσει σωστά.

και εμενα το ιδιο εκανε σηκωνε θερμοκρασια το ανεμιστηρακι τρελενοταν δουλευε φουλ αν βαλει παλι τα xp θα του περασουν ολλα

Δημοσ.

Φιλε μου κρατα τα 7αρια αρκει να εχεις πανω απο ενα 1GB Ram και τσεκαρε τους drivers σου μεσα στη μητρικη για καποιον Microsoft UAA Bus Driver for High Definition Audio. Καντον απενεργοποιηση με δεξι κλικ και παρακολουθησε το CPU UTILIZATION . Αν παραμενει το προβλημα στο 100% της επεξεργαστικης ισχυος ενεργοποιησε τον driver και δοκιμασε ν'αλλαξεις το καλωδιο του σκληρου δισκου γιατι μπορει να ειναι βλαμμενο και μεσα απο το bios σιγουρεψου οτι τον εχεις σε IDE MODE ΟΧΙ AHCI κι οτι του εχεις ενεργοποιημενο το 32bit Transfer Mode...  Αν και παλι κανεις ολες αυτες τις ενεργειες και δε μπορει να γινει κατι, τοτε αγορασε ενα επεξεργαστη core2duo e6300 ή dual core , τον πιο φτηνο που θα βρεις στις αγγελιες εδω, του forum με κανα 20ευρω και πετα τον επανω στη μητρικη αφου τον καθαρισεις και του περασεις -εννοειται- καινουρια θερμοαγωγιμη παστα. Το μηχανημα σου θα παρει φτερα!!! Πραγματικη διαφορα +200% σε γκαζια... Ειναι εγκληματικα ο μικροτερος επεξεργαστης που θα μπορουσες να εχεις σε μια μητρικη τετοιων δυνατοτητων....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...