Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ωραία και μιας που τώρα πήρα κάρτα γραφικών και όλοι είχατε λυσσάξει για επεξεργαστή και με το δίκιο σας...... ας πούμε ότι θα μαζέψω λεφτά να πάρω... τι προτείνετε??

Δημοσ.

μα θέλω να παίζω παιχνίδια :/

H καρτα γραφικων σου ειναι κυριως υπεύθυνη για αυτο. Δεδομενου οτι πηρες μια low-end καρτα, δεν υπαρχει λογος να αλλαξεις τον επεξεργαστη σου, δεν θα σε φρεναρει αυτος. Και ετσι οπως εισαι θα μπορεις να παιζεις με τα settings στο low.

Να το πω αλλιως, αν τα παιχνιδια ειναι ο πρωταρχικος σκοπος, πηγαινε πισω την καρτα και παρε μια 7770 αντι να χαλασεις τωρα χρηματα για επεξεργαστη-μητρικη. 

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι αμα ειναι να δωσεις λεφτα για επεξεργαστη θα παρεις εναν καλο που να σου κρατησει τουλαχιστον 1 χρονο. 
Δηλαδη οχι τεχνολογιας core2duo που εχεις τωρα και οχι ιδιο socket.
Που σημαινει οτι για να αλλαξεις επεξεργαστη θα πρεπει να αλλαξεις και μητρικη και πολυ πιθανον και μνημες ραμ.
Οποτε...δεν συμφερει !!

Δημοσ.

θελω να παιζω παιχνιδια.... και δεν μπορω με αυτον τον επεξεργαστη γιατι ειναι αυτος που ποτε δεν ταιριαζει και δεν φτανει τα system requirements ολων των καινουριων παιχνιδιων... γιαυτο και θελω να τον αλλαξω να παρω εναν καλυτερο....

Δημοσ.

θελω να παιζω παιχνιδια.... και δεν μπορω με αυτον τον επεξεργαστη γιατι ειναι αυτος που ποτε δεν ταιριαζει και δεν φτανει τα system requirements ολων των καινουριων παιχνιδιων... γιαυτο και θελω να τον αλλαξω να παρω εναν καλυτερο....

Να μιλησουμε με νουμερα. Για να αλλαξεις επεξεργαστη θα χρειαστεις χονδρικα:

• 80-90 ευρω για επεξεργαστη
  • 60-70 ευρω για μητρικη
  • 25-30 ευρω για μνημη (η δικια σου ειναι ddr2 και δεν κανει)

Συνολο γυρω στα 170-190 ευρω. Και μαντεψε - παλι ο υπολογιστης θα αποδίδει μετρια στα παιχνιδια λογω αδυναμης καρτας γραφικων. Ειτε συμβιβαζεσαι με αυτα που εχεις μαζι με την καινουρια σου καρτα, ειτε αλλαζεις σχεδον τα παντα, μαζι με την καινουρια σου καρτα. 

Βεβαια δικια σου επιλογη ειναι αυτη, οποτε θα σου παρθεσω ενα σετακι αναβαθμισης:

http://www.skroutz.gr/s/248473/AMD-Phenom-II-X4-965-Box-Black-Edition.html

http://www.skroutz.gr/s/389398/Asrock-970-Extreme3.html

http://www.skroutz.gr/s/419090/Patriot-G-Series-4G%CE%92-DDR3-1600MHz.html

Δημοσ.

και αλλη μια ερωτηση.... αξιζει να τον αναβαθμισω τον υπολογιστη??? η αξιζει να μαζεψω καποια λεφτα παραπανω δλδ απο 200 να παμε 500 ασ πουμε να παρω ενα ολοκαινουριο κουτι?? αυτο το πισι το εχω 7 χρονια...

Δημοσ.

Κοιτα, ειχα και εγω τον υπολογιστη της υπογραφης μου. 
Πριν απο 1μιση χρονο εδωσα περιπου 250 ευρω και πηρα μια καλη καρτα γραφικων ( αυτην που ειναι στην υπογραφη μου ) και ενα χρονο αργοτερα, δηλαδη τον Οκτωβρη που μας περασε πηρα επεξεργαστη 240 ευρω, μητρικη 140 και μνημες που μου εδωσε ο αδερφος μου.
Οποτε η γνωμη η δικη μου ειναι οτι αξιζει η αναβαθμιση.
Αν δεν θελεις να δωσεις πολλα μπορεις να κοιταξεις σε μεταχειρισμενα.

Δημοσ.

δεν ειμαι και μεγαλη φαν του μεταχειρισμενου... δεν εχω παρει ποτε τιποτα τετοιου ειδους και δεν τα πολυεμπιστευομαι.... και απο την στιγμη που νταξει δεν ειμαι και φτωχη καταλαβαινεις πως στο εννοω μπορω να ζοριστω λιγο παραπανω να μαζεψω μερικα χρηματα να το παρω καινουριο προτιμω αυτο. τωρα θα δειξει πως θα εξελιχθουν τα χρονια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...