Cr1tical Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Εδώ και 4+ χρόνια έχω ένα acer aspire 6930z. Το λάπτοπ λειτουργούσε καθημερινά για πάνω από 15 ώρες την ημέρα σε μουσική, ταινίες, παιχνίδια κ.λ.π. Πλέον τον τελευταίο χρόνο το λειτουργώ για ταινίες, facebook, youtube και κανά φόρουμ... Δεν μου έβγαλε πρόβλημα απλά με φοβίζει το γεγονός ότι έχουν περάσει κάποια χρόνια και αγχώνομαι να μη μου χαλάσει ( μιας και δεν υπάρχουν χρήματα για καινούργιο ). Λέτε να μου βγάλει πρόβλημα επειδή το χρησιμοποιώ κάθε μέρα και είναι πολλές ώρες ανοιχτό; Το έχω σε βάση με ψύξη και το χρησιμοποιώ για τέρμα απλή χρήση... Τι αντοχές λέτε να έχει; Τι θα πρέπει να προσέξω για την όσο καλύτερη συντήρηση του; Το καθαρίζω ανά διαστήματα, το ανοίγω και βγάζω όσο μπορώ την σκόνη απλά αγχώνομαι μήπως ξαφνικά φρικάρει!
xristoforos89 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μπορει αυριο να τα φτυσει, μπορει σε 5 χρονια να δουλευει ρολοι. Με τα ηλεκτρονικα ποτε δεν ξερεις.. Και μιας φιλης της καηκε η μητρικη του λαπτοπ και ζητημα να το λειτουργουσε μιση ωρα την ημερα. Ειναι να μην σου..κατσει!
iMarilina Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα. Επειδή έχω και γω ενα satellite το οποιο ειναι 5ετίας και δουλέυει απροβλημάτιστα και εγω το χρησιμοποιούσα πάρα πολλές ώρες και έκανα αυτά που κάνεις και συ, όλα σωστά τα κάνεις. Απο κει και πέρα δεν ξέρεις ποτέ τί μπορεί να βγεί ή να μη βγει δυστυχώς αυτό δε μπορούμε να ξέρουμε τί θα πάθει ο κάθε υπολογιστής και πότε. Μπορεί να σου βγάλει άλλο ενα χρονο, μπορεί και 5. Άγνωστο. Sent from my iPhone using Insomnia Πάντως acer που είχα έβγαλε 4 χρόνια και μετά άρχισαν τα προβληματα Sent from my iPhone using Insomnia
giannisv6 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Και γω εχω εδω και λίγους μήνες ενα Samsung με i5 ανεξάρτητα γραφικά κ.α. και φοβάμαι από τώρα μην τυχόν και πάθει κάτι όταν λήξει η εγγύηση του(2 χρόνια)αμόκ παθαίνω με την σκέψη και μόνο .... 4 χρόνια μια χαρά σε έχει βγάλει μέχρι τώρα! Όντως τα ηλεκτρονικά όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω είναι απρόβλεπτα,μηπως να σκεφτόσουν κατι σε επιπλέον εγγύηση τύπου Support 360 ?
xristoforos89 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Και γω εχω εδω και λίγους μήνες ενα Samsung με i5 ανεξάρτητα γραφικά κ.α. και φοβάμαι από τώρα μην τυχόν και πάθει κάτι όταν λήξει η εγγύηση του(2 χρόνια)αμόκ παθαίνω με την σκέψη και μόνο .... 4 χρόνια μια χαρά σε έχει βγάλει μέχρι τώρα! Όντως τα ηλεκτρονικά όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω είναι απρόβλεπτα,μηπως να σκεφτόσουν κατι σε επιπλέον εγγύηση τύπου Support 360 ? Εχω την εντυπωση πως εγγυηση τυπου support 360 μπορει να κανει μονο αν ειναι αγορασμενο απο Κοτσο και αν ειναι φυσικα εντος εγγυησης. Δεν παιζει ουτε μια στο εκατομμυριο να δεχονται εκτος εγγυησης λαπτοπ.
giannisv6 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Χμμ,οκ,περίεργη μου φαινεται αυτή η υπηρεσία, σίγουρα θέλει ψάξιμο. (Τα Samsung Laptops δεν γινεται με κάποιο τρόπο να επεκτείνουμε την εγγύηση τους σωστά ? )
iMarilina Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 <p>Χμμ,οκ,περίεργη μου φαινεται αυτή η υπηρεσία, σίγουρα θέλει ψάξιμο.</p> <p> </p> <p>(Τα Samsung Laptops δεν γινεται με κάποιο τρόπο να επεκτείνουμε την εγγύηση τους σωστά ? )</p> Δεν ειμαι σίγουρη, αποτι θυμάμαι γιατί το καινούριο μου τοσίμπα το πήρα πέρισυ, πρέπει επιτόπου να πληρώσεις για να αγοράσεις την υπηρεσία, δεν είχε επιλογή για αργότερα. Αλλά αυτό στο κατάστημα. Αν επικοινωνήσεις με την τοσίμπα μπορεί να έχουν επέκταση εγγύησης. Sent from my iPhone using Insomnia
giannisv6 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δεν ειμαι σίγουρη, αποτι θυμάμαι γιατί το καινούριο μου τοσίμπα το πήρα πέρισυ, πρέπει επιτόπου να πληρώσεις για να αγοράσεις την υπηρεσία, δεν είχε επιλογή για αργότερα. Αλλά αυτό στο κατάστημα. Αν επικοινωνήσεις με την τοσίμπα μπορεί να έχουν επέκταση εγγύησης. Sent from my iPhone using Insomnia Προφανώς μιλας για Toshiba,εγώ για Samsung ρώτησα
iMarilina Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δεν ειμαι σίγουρη, αποτι θυμάμαι γιατί το καινούριο μου τοσίμπα το πήρα πέρισυ, πρέπει επιτόπου να πληρώσεις για να αγοράσεις την υπηρεσία, δεν είχε επιλογή για αργότερα. Αλλά αυτό στο κατάστημα. Αν επικοινωνήσεις με την τοσίμπα μπορεί να έχουν επέκταση εγγύησης. Sent from my iPhone using Insomnia Προφανώς μιλας για Toshiba,εγώ για Samsung ρώτησα Φανταζομαι το ιδιο θα ισχυει, κανε ενα τηλρφωνο στην αντιπροσωπεία και ρώταSent from my iPhone using Insomnia
xristoforos89 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Η samsung δεν εχει -προς το παρον- επεκταση εγγυησης. 1
giannisv6 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Φανταζομαι το ιδιο θα ισχυει, κανε ενα τηλρφωνο στην αντιπροσωπεία και ρώταSent from my iPhone using Insomnia Εχω ρωτήσει μέσω e mail στην Samsung και η απάντηση ηταν αρνητική,και δεν υπήρχε επιλογή επέκτασης εγγύησης ουτε κατά την αγορά του... Η samsung δεν εχει -προς το παρον- επεκταση εγγυησης. Μακάρι να αποκτήσει θα είμαι απο τους πρώτους πελάτες της υπηρεσίας αυτής
xristoforos89 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Εχω ρωτήσει μέσω e mail στην Samsung και η απάντηση ηταν αρνητική,και δεν υπήρχε επιλογή επέκτασης εγγύησης ουτε κατά την αγορά του... Μακάρι να αποκτήσει θα είμαι απο τους πρώτους πελάτες της υπηρεσίας αυτής Θα εχουν βγει τοσες προσφορες σε 2 χρονια, που τα i7 θα κοστιζουν 400ευρω. Οποτε μην προτρεχεις
giannisv6 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Θα εχουν βγει τοσες προσφορες σε 2 χρονια, που τα i7 θα κοστιζουν 400ευρω. Οποτε μην προτρεχεις Μωρέ ας βγουν να ψωνίσει ο κοσμάκης η τιμη των i7 τι εχει να κανει με το οτι φοβάμαι εγω μην καψει καμιά μητρική και μετά εγώ κάψω τον εγκέφαλο μου ?
xristoforos89 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Ολα σχετικα ειναι. Εγω πχ, αν ημουν στην θεση σου..προτου ληξει η εγγυηση θα το πουλουσα. θα τσονταρα αλλα 150ευρω και θα ειχα καινουριο λαπτοπ με φουλ εγγυηση. Η επεκταση εγγυησης για +2 χρονια κοστιζει 80-90ευρω.. Εε σιγα, προσθετεις λιγα ακομη και πας σε νεο λαπτοπ με καλυτερα χαρακτηριστικα, μιας και θα εισαι 2 χρονια μπροστα. Και εχεις και ησυχο το κεφαλι σου. Βεβαια κατι τετοιες τακτικες τις ακολουθω εγω που αλλαζω συνεχως λαπτοπ.
giannisv6 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Ολα σχετικα ειναι. Εγω πχ, αν ημουν στην θεση σου..προτου ληξει η εγγυηση θα το πουλουσα. θα τσονταρα αλλα 150ευρω και θα ειχα καινουριο λαπτοπ με φουλ εγγυηση. Η επεκταση εγγυησης για +2 χρονια κοστιζει 80-90ευρω.. Εε σιγα, προσθετεις λιγα ακομη και πας σε νεο λαπτοπ με καλυτερα χαρακτηριστικα, μιας και θα εισαι 2 χρονια μπροστα. Και εχεις και ησυχο το κεφαλι σου. Βεβαια κατι τετοιες τακτικες τις ακολουθω εγω που αλλαζω συνεχως λαπτοπ. Καλά κάνεις και τα αλλάζεις,εγώ προσωπικά προτιμώ το αντίθετο δηλαδή μία και καλή κόστισε 600, έχει i5(που δεν τον χρησιμοποιώ στο μέγιστο) και ανεξάρτητα γραφικά(για casual gaming)για να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο,για αυτό το να το πουλήσω is out of the question,και 100+ευρώ να είχε η επέκταση εγγύησης(2χρόνια) με χαρά θα την έπαιρνα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο(άσε τις 36 δόσεις..... )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα