Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ρωτήσει μέσω e mail στην Samsung και η απάντηση ηταν αρνητική,και δεν υπήρχε επιλογή επέκτασης εγγύησης ουτε κατά την αγορά του...

Μακάρι να αποκτήσει θα είμαι απο τους πρώτους πελάτες της υπηρεσίας αυτής ^_^

Η Τοσίμπα απότι μου είχε πει φίλος (και το έκανα τότε με το πρώτο λάπτοπ) είχε μια επέκταση εγγύησης δωρεάν άλλο ένα χρόνο ή κάτι τέτοιο (πάνε και χρόνια) αν έκανες register το λαπτοπ στην ιστοσελίδα τους ή τους έπαιρνες τηλέφωνο. Πραγματικά δε θυμάμαι αλλά θυμάμαι ότι το είχα κάνει ότι ήταν. Θα το ψάξω πάλι να δω 

Καλά κάνεις και τα αλλάζεις,εγώ προσωπικά προτιμώ το αντίθετο δηλαδή μία και καλή κόστισε 600, έχει i5(που δεν τον χρησιμοποιώ στο μέγιστο) και ανεξάρτητα γραφικά(για casual gaming)για να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο,για αυτό το να το πουλήσω is out of the question,και 100+ευρώ  να είχε η επέκταση εγγύησης(2χρόνια) με χαρά θα την έπαιρνα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο(άσε τις 36 δόσεις..... :-( )

Εγώ δεν την πήρα να σου πω την αλήθεια γιατί από το 1998 και μετά που πάντα είχα λάπτοπ ποτέ δεν έπαθε τίποτα κανένα (με την εξαίρεση του Compaq που είχα πάρει καινούριο από Best Buy (όταν έμενα Αμερική) το 2000 και το οποίο στα 2 χρόνια χάλασε το πινάκι πάνω στο λάπτοπ το οποίο βάζεις μέσα το καλώδιο για να φορτίσει. Ολα τα υπόλοιπα βγάλανε και με το παραπάνω τα χρόνια τους (και ειδικά το Τοσιμπάκι το 13άρι που έχω από το 2008 το Γενάρη και ακόμα καλά κρατεί, εκτός του ότι το DVD-RW είναι λίγο κάπως, μια δουλεύει μια δε δουλεύει, κατα τ'αλλα μια χαρά είναι και παίζει ο μικρός παιχνίδια και δουλεύει απροβλημάτιστα)

Δημοσ.

Imarilina, η επέκταση εγγυησης που αναφέρεις ακομα ισχυει.

Αν κάνεις εγγραφή το λαπτοπ σου στο site της Toshiba σου κανει επέκταση της εγγυησης σε χώρες τις ΕΜΕΑ (δεν ξερω ποιες ακριβώς πιάνονται) από 1 σε 2 χρονια.

Αυτό γινεται γιατι η Toshiba στο εξωτερικό σου Δίνει 1 χρόνο εγγύηση και ετσι σου προσφέρουν ουσιαστικά δωρεάν ακομα εναν χρόνο εγγύηση για τις χώρες του εξωτερικού.

Δημοσ.

Imarilina, η επέκταση εγγυησης που αναφέρεις ακομα ισχυει.<br>

Αν κάνεις εγγραφή το λαπτοπ σου στο site της Toshiba σου κανει επέκταση της εγγυησης σε χώρες τις ΕΜΕΑ (δεν ξερω ποιες ακριβώς πιάνονται) από 1 σε 2 χρονια.<br>

Αυτό γινεται γιατι η Toshiba στο εξωτερικό σου Δίνει 1 χρόνο εγγύηση και ετσι σου προσφέρουν ουσιαστικά δωρεάν ακομα εναν χρόνο εγγύηση για τις χώρες του εξωτερικού.

Ευχαριστώ θα το κοιτάξω. Εγγύηση αυτή τη στιγμή πάντως έχει για 2 χρόνια (όταν το πήρα έτσι μου ειπαν). Θα το δω και θα επανέλθω

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ναι.

2χρονια για την Ελλάδα.

Μεσω του Toshiba tempro, αφου κάνεις την εγγραφή, σου αναφέρει οτι εγινε επέκταση της εγγυησης σε 2χρονια και για άλλες χώρες.

Δημοσ.

Εμένα έχει απροβλημάτιστα 900ώρες λειτουργίας, από τότε που τον πήρα(Ιούλιος 2009) και ναί είναι Acer, συγκεκριμένα Aspire 5735z χωρίς θήκη με ανεμιστηράκια.

Ελπίζω να φτάσει τις 3000 :-)

Να πώ την αλήθεια ούτε εγώ το περίμενα να αντέξει τόσο.

Θέμα τύχης είναι φίλε μου, και καμιά φορά όσο τα προσέχεις τόσο χαλάνε..

post-251208-0-06989000-1361559628_thumb.png

Δημοσ.

Εμένα έχει απροβλημάτιστα 900ώρες λειτουργίας, από τότε που τον πήρα(Ιούλιος 2009) και ναί είναι Acer, συγκεκριμένα Aspire 5735z χωρίς θήκη με ανεμιστηράκια.

Ελπίζω να φτάσει τις 3000 :-)

Να πώ την αλήθεια ούτε εγώ το περίμενα να αντέξει τόσο.

Θέμα τύχης είναι φίλε μου, και καμιά φορά όσο τα προσέχεις τόσο χαλάνε..

attachicon.gif2013-02-22_205915.png

Εγω βλεπω να λεει 899 days (οχι ωρες) πραγματικη χρησης που'ναι παρα πολυ! Ο σκληρος σου εχει ακομα 100% Health και 100% Performance?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω βλεπω να λεει 899 days (οχι ωρες) πραγματικη χρησης που'ναι παρα πολυ! Ο σκληρος σου εχει ακομα 100% Health και 100% Performance?

Ναι ρε φιλε με διόρθωσες, μέρες φυσικά τι άλλο, πω πω ότι ναι γραφω, μπαμ κανει κ στην φωτο :-)

Δημοσ.

Εγώ έχω έναν  Toshiba Satellite A100-906 αγορασμένο στα τέλη του 2006.

Πλέον έχει σχεδόν 20.000 ώρες λειτουργίας (19984  ή αλλιώς 833 μέρες).

Του έχω αφαιρέσει την οθόνη (λειτουργεί ακόμα) και τον λειτουργώ μέσω απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας μόνο.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως δεν ανεβάζει θερμοκρασίες.

Συνεχώς επανακωδικοποιεί ταινίες για 8-10 ώρες σερί, δουλεύοντας στο 100% και δεν ξεπερνά τους 700C.

Δεν του έχω εξωτερικό ανεμιστήρα, τον έχω ανοίξει μια φορά για να τον καθαρίσω και δεν του έχω αλλάξει πάστα ποτέ.

Ξεκίνησε με Windows XP και πήρε και 8. Πραγματικά απίστευτο μηχάνημα.

Για το τέλος, συμφωνώ και εγώ με τον  sport_billakos. Είναι θέμα τύχης.

34659079.jpg

Δημοσ.

στο λαπτοπ σου σηκωνει μακιντος για πλακα με μια αλλαγη μονο στην καρτα wifi

ειχα το ιδιο και μαλιστα μεχρι να καταφερω να το κανω να σηκωσει τα μακ πρεπει να το εκανα 60φορες φορματ.

λογο αναγκης χρηματων το ειχα πουλησει και το ειχα μετανιωσει αλλα μετα απο 2 χρονια αγορασα το μεγαλο αδερφακι του απο δω μεσα το 8920.

τρεχω και σ'αυτο τριπλο μπουτ παλι με λινουξ, μακ και 8 και δουλευει απροβληματιστα

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα εχω και εγω μια απορια..εχω εναν σταθερο και ενα λαπτοπ εδω και 3 χρονια...τον πρωτο χρονο τα δουλεψα κανονικα..τα 2 τελευταια τα εχω βαλει μεσα σε μια ντουλαπα...δεν εχει θεμα με υγρασια η ποντικια και τετοια...απλα θελω να ρωτησω...αν τα αφησω 15-20 χρονια μεσα σ αυτη τη ντουλαπα...εννοειται οτι καθε 4-5 μηνες τα βγαζω και τα ανοιγω να δουλεψουνε λιγακι, υπαρχει περιπτωση να μου χαλασουνε;;;;;απο τον καιρο;;;οχι απο τον καιρο λειτουργιας;;;αλλα απο τον καιρο;;; υπαρχει;;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...