Προς το περιεχόμενο

Chromebook Pixel: Το laptop της Google με Chrome OS και τιμή $1.299

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ήδη ανέβηκαν τα patches για τον linux kernel από την google που υποστηρίζουν το  touchpad, touchscreen και ambient light sensor.

Σαν dual boot μπορεί να ξεπεράσεις το "real os" πρόβλημα,  αλλά πως μπορεί κάποιος να παραβλέψει τα fail των 32GB χωρητικότητας και τις 5 ώρες της μπαταρίας; Κρίμα γιατί η οθόνη και η κατασκευή φαίνονται αρκετά ποιοτητικές

Δημοσ.

ήδη ανέβηκαν τα patches για τον linux kernel από την google που υποστηρίζουν το  touchpad, touchscreen και ambient light sensor.

Σαν dual boot μπορεί να ξεπεράσεις το "real os" πρόβλημα,  αλλά πως μπορεί κάποιος να παραβλέψει τα fail των 32GB χωρητικότητας και τις 5 ώρες της μπαταρίας; Κρίμα γιατί η οθόνη και η κατασκευή φαίνονται αρκετά ποιοτητικές

Ελα ντε και άντε και περνάς το λογισμικό, τί θα κάνεις με τα 32 GB, είναι κι αυτό.

Δημοσ.

αν είναι να μιλάμε για αντιγραφές να κοιτάμε όλη την πίτα όχι ένα μέρος της. δεν είμαι με το μέρος καμίας εταιρείας, απλά δεν μ αρέσουν οι υποκρισίες (κυριώς της Apple γιατί αυτή κάνει τις μεγαλύτερες).στο θέμα αντιγραφών αναθεώρησε γιατί όλοι κλέβουν απ' όλους. αυτό που αλλάζει είναι η συχνότητα. πολύ απλά με λίγο ψάξιμο θα δεις ότι η Apple έχει κλέψει πάρα πολλά

Δημοσ.

χάθηκε ένας 128αρης τουλαχιστον σ'αυτή την τιμή. 

αν είναι να μιλάμε για αντιγραφές να κοιτάμε όλη την πίτα όχι ένα μέρος της. δεν είμαι με το μέρος καμίας εταιρείας, απλά δεν μ αρέσουν οι υποκρισίες (κυριώς της Apple γιατί αυτή κάνει τις μεγαλύτερες).στο θέμα αντιγραφών αναθεώρησε γιατί όλοι κλέβουν απ' όλους. αυτό που αλλάζει είναι η συχνότητα. πολύ απλά με λίγο ψάξιμο θα δεις ότι η Apple έχει κλέψει πάρα πολλά

Πίστεψέ με το έχω/εχουμε ψάξει (καθότι global mod σε φόρουμ σχετικά με την apple) και τα έχω διαβάσει και διαβάζω διαρκώς και για τις πατέντες και για τις δίκες και για όλα, και έχουμε ξεθάψει αρκετά ενδιαφέροντα άρθρα. 

Και ξαναλέω. Το θέμα μας δεν είναι τί έκλεψε η Apple, είναι η κόπια του macbook την οποία έκανε η Google. Σε αυτό εδώ το τόπικ. Εκτός αν πας να δικαιολογήσεις τη Google με βάση το ότι αφού έκλεψε τι έκλεψε η apple, ας την αντιγράψει η Google και ας μη βγάλει κάτι γουάου δικό της εντελώς, με τις ευλογίες σου. 

• Like 1
Δημοσ.

φτανει ρε google δηλαδη! ποιος ο λογος να παει να δωσει καποιος 1300$ για αυτο και οχι για mac (που ας μην κρυβομαστε το εκανε ιδιο η lenovo!!!). 1300 για να τρεχει μονο web εφαρμογες? απαραδεκτη τιμη δεν θα το αγοραζα με τιποτα! ας ξυπνησουμε λιγο δεν ειναι δυνατον να μας χρεωνουν οι δυο εταιριες τοσα λεφτα τις συσκευες τους! ενα waio με ιδια χαρακτηριστικά εχει γύρω στο 600!

• Like 1
Δημοσ.

(οκ κι εγώ ψάχνω κάποια πράγματα, από το 1989 είμαι στην τεχνολογία αλλά δεν εχει να λέει κάτι αυτό)

δεν δικαιολογώ κανέναν. από την στιγμή που έχει κλέψει η Apple δεν είναι δυνατόν να μιλάει η Apple (η κάποιος άλλος) για κάτι κλεμμένο. είναι σαν να παρανομώ ΑΣΥΣΤΟΛΑ και όταν κάποιος να παρανομεί να πω 'Α ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ" ενώ εγώ παρανομώ συνέχεια. αυτό είναι υπέρτατη υποκρισία.

επίσης που στηρίζεις την αντιγραφή? στο ότι μοιάζουνε? επειδή είναι λεπτό? τι?

το μοναδικό το οποίο έκλεψε η Google είναι η ΤΙΜΗ! ναι αυτήν την έκλεψε :D

και το 600άρι VAIO είναι πανάκριβο. κι αν είχες 1300 ευρώ θα τα έριχνες για Mac? απλά λολ

Δημοσ.

(οκ κι εγώ ψάχνω κάποια πράγματα, από το 1989 είμαι στην τεχνολογία αλλά δεν εχει να λέει κάτι αυτό)

δεν δικαιολογώ κανέναν. από την στιγμή που έχει κλέψει η Apple δεν είναι δυνατόν να μιλάει η Apple (η κάποιος άλλος) για κάτι κλεμμένο. είναι σαν να παρανομώ ΑΣΥΣΤΟΛΑ και όταν κάποιος να παρανομεί να πω 'Α ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ" ενώ εγώ παρανομώ συνέχεια. αυτό είναι υπέρτατη υποκρισία.

επίσης που στηρίζεις την αντιγραφή? στο ότι μοιάζουνε? επειδή είναι λεπτό? τι?

το μοναδικό το οποίο έκλεψε η Google είναι η ΤΙΜΗ! ναι αυτήν την έκλεψε :D

και το 600άρι VAIO είναι πανάκριβο. κι αν είχες 1300 ευρώ θα τα έριχνες για Mac? απλά λολ

touchpad-οθονη-σχεδιο(τετραγονισμενο)-ψηλα πληκτρολογιο-υποδοχη για να ανοιγεις την οθονη-χρωμα πληκτρολογιου οθονης( ασπρο μαυρο)- ακομα και τιμη!!! νομιζω ειναι υπερ αρκετα για να μην ειναι ιδια εκτος και αν τα βλεπεις απο την δικη σου οπτικη γωνια!

600 ευρω για δυνατοτητες που στην ιδια τιμη δεν βρισκεις ουτε με σφαιρες σε apple-google..

επειδη δεν ειμαι fun gamer και μου αρεσει το design,αν ειχα 1300Ε θα επερνα σιγουρα το acer v5 touch γιατι ειναι καινοτομο και πρωτοπορο σε μια νεα κατηγορια με 700Ε και αρκετα καλες δυνατοτητες! τα υπολοιπα 600 θα τα επινα φραπεδες!

;)

Δημοσ.

πας να βγάλεις από την μύγα ξίγκι

Touchpad -> όλα τα Laptop έχουν παρόμοιο

οθόνη -> εννοείτε τετράγωνη θα είναι, τι θα είναι, ρόμβος?

ψηλά keyboard -> και το lenovo μου ψηλά το έχει, κι αυτό αντιγραφή της Apple είναι?

υποδοχή για να ανοίγεις την οθόνη -> πρώτη η apple έβγαλε την υποδοχή?

χρώμα πληκτρολογίου-οθόνης  -> το πληκτρολόγιο είναι (σχεδόν πάντα) μαύρο, εκτός αν θεωρείτε ακόμα κι αυτό καινοτομία της apple, η οθόνη επίσης. τι να πει και η Sony τότε με τις παραλλαγές που κάνει στα Vaio??

τιμή -> ναι σε αυτό και μόνο έχεις δίκιο

από την μύγα δεν μπορείς να βγάλεις ξίγκι

Δημοσ.

πας να βγάλεις από την μύγα ξίγκι

Touchpad -> όλα τα Laptop έχουν παρόμοιο

οθόνη -> εννοείτε τετράγωνη θα είναι, τι θα είναι, ρόμβος?

ψηλά keyboard -> και το lenovo μου ψηλά το έχει, κι αυτό αντιγραφή της Apple είναι?

υποδοχή για να ανοίγεις την οθόνη -> πρώτη η apple έβγαλε την υποδοχή?

χρώμα πληκτρολογίου-οθόνης  -> το πληκτρολόγιο είναι (σχεδόν πάντα) μαύρο, εκτός αν θεωρείτε ακόμα κι αυτό καινοτομία της apple, η οθόνη επίσης. τι να πει και η Sony τότε με τις παραλλαγές που κάνει στα Vaio??

τιμή -> ναι σε αυτό και μόνο έχεις δίκιο

από την μύγα δεν μπορείς να βγάλεις ξίγκι

φυσικα και δεν παω να το κανω! δεν θα αγορασα macbook λογο τιμης (η apple ειναι υπερεκτιμημένη για τα προιοντα της), αλλα οταν ενα προιον εχει ενα desing που το κανει μοναδικο και βγαινει ενα αλλο πιο καινουργιο που ειναι πανομοιότυπο τοτε μιλαμε για καθαρη αντιγραφη. με το να τα ποιανεις ενα ενα μεμονομενα το μονο που καταφερνεις ειναι εαν τα βαλεις στο συνολο να δημιουργήσεις ''ενα ολοιδιο προιον'' εξωτερηκα.ο ανταγωνισμος τον εταιριων ειναι προς οφελος του καταναλωτη (μειωνει τις τιμες τον προιοντων), μερικες εταιριες ομως το παρακανουν καποιες φορες!
Δημοσ.

όλα τα Laptop είναι σχεδόν ίδια ούτως ή άλλως. πριν καν υπάρξει το Mac το οποίο υπάρχει ΜΟΝΟ 4+ χρόνια. άρα μήπως έχει κλέψει αυτό? επίσης μοναδικό Design? που το είδες? αφού όπως είπαμε και παραπάνω έτσι είναι σε όλα τα Laptop, πως είναι μοναδικό? ιστορικά αν το πάμε η Apple τα έχει κλέψει όλα αυτά. γιατί δεν το λες αυτό?

Δημοσ.

Ολες οι εταιριες εχουν παρει κατι απο ολες.σου εδωσα την εντιπωση οτι ειμαι πολεμαρχος της apple??με την λογικη σου η apple εχει παρει κατι απο καθε εταιρια και εκανε το macbook . Η google δεν μπηκε στον κοπο,απλα αντεγραψε το macbook.αποψη μου ειναι και δεν μπορεις να μου την αλλαξεις οτι και να γραψεις!εχω ματια και βλεπω..δεν θα συνεχισω να διαφωνω για κατι το οποιο πιστευω!απλα πραγματα και για να μην ξεφευγουμε απο το τοπικ,δεν θα το αγοραζα σε τετοια τιμη.με 300€ το συζηταω! ;)

Δημοσ.

Το porting Linux (και Windows) εφαρμογών θα είναι πανεύκολο. Εγώ το βλέπω ως ένα, ομολογουμένως καταπληκτικό, laptop με μια διανομή Linux, όσο το Mac OS X είναι Unix. Δηλαδή απλουστευμένο Linux, χωρίς ανάγκη γνώσεων γραμμής εντολών και προγραμματισμού.

Επίσης, θεωρώ θέμα χρόνου (αν όχι άμεση) την άνετη εγκατάσταση Windows 8 στο συγκεκριμένο laptop.

Δημοσ.

Ολες οι εταιριες εχουν παρει κατι απο ολες.σου εδωσα την εντιπωση οτι ειμαι πολεμαρχος της apple??με την λογικη σου η apple εχει παρει κατι απο καθε εταιρια και εκανε το macbook . Η google δεν μπηκε στον κοπο,απλα αντεγραψε το macbook.αποψη μου ειναι και δεν μπορεις να μου την αλλαξεις οτι και να γραψεις!εχω ματια και βλεπω..δεν θα συνεχισω να διαφωνω για κατι το οποιο πιστευω!απλα πραγματα και για να μην ξεφευγουμε απο το τοπικ,δεν θα το αγοραζα σε τετοια τιμη.με 300€ το συζηταω! ;)

δεν εχω σκοπό να αλλάξω κανενός γνώμη. απλά μιλάω με επιχειρήματα. δεν είναι δικιά μου λογική, είναι η ίδια η λέξη που την στοιχειοθετεί. δεν έχει πάρει , έχει κλέψει (ιστορικώς proved). η ένστασή μου είναι ότι κοιτάτε τα πράγματα μονομερώς κι όχι ολοκληρωμένα. από την στιγμή που τα Laptops πλέον έχουν ένα συγκεκριμένο στήσιμο, δεν υφίσταται η λέξη αντιγραφή. όπως ακριβώς και με τα Smartphones. παλιότερα κάθε ένα ήταν διαφορετικό, τώρα όλα μοιάζουν.απλά, ξεκάθαρα, χωρίς λόγια του αέρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...