Προς το περιεχόμενο

Καλησπερα , ψαχνω καποια πραγματα σχετικα με design για game website δειτε λιγο


pilitss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για σας παιδιά ψάχνω κάποια πράγματα για web design ποιο πολύ  για game επειδή είμαι νέος θέλω την βοήθεια σας .....

 

 

Ας αρχίσουμε  

 

1. Από που μπορώ να πάρω τέτοια design για το content? (http://fc02.deviantart.net/fs71/f/2012/279/9/f/tera_dreams_website_by_xdrac-d5gyw4k.jpg)  - (http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2012/197/4/4/lineage_village_by_xdrac-d4se7of.jpg) "αυτα που εχουνε στισ γωνιες"

 

2.Και τι χρειάζομαι για να φτιάξω ένα τέτοιο site από  photoshop tools

 

 

Αυτο ειναι ενα απο τα σιτε μου http://l2gladiator.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίταξε, αν ψάξεις στο ιντερνετ μπορείς να βρείς έτοιμα τέτοια σχέδια. Τα σάιτ παιχνιδιών όπως αυτά τα 2 παραδείγματα που έδειξες, σχεδιαστικά δεν είναι τόσο περίπλοκα (μιλάω για τον τρόπο που είναι δομημένα). Το photoshop κάνει τα μαγικά του. Αρα πρέπει να ξέρεις να το εργαλείο. Απο κεί και πέρα το που θα βρείς τέτοιες εικόνες, δεν μπορώ να σε καθοδηγήσω, πρέπει να ψάξεις. 

 

Όταν και άμα με το καλό βρεις κάτι, το να τα περάσεις στο σάιτ δεν θα είναι τόσο περίπλοκο. Βασικές γνώσεις css χρειάζονται. Πχ στο σάιτ που έδωσες αν θέλεις να φτιάξεις το κουτάκι που λέει register, download και start, με τους τρείς χαρακτήρες, απλά βρίσκεις στο css αρχείο του σάιτ το "#header" και στο "background" σου λέει πια εικόνα είναι στο πίσω μέρος. Απλα την επεξεργάζεσαι στο photoshop όπως θέλεις (αν θελεις να κάνεις τις γωνίες όπως είπες απλα προσαρμόζεις στις γωνίες το σχέδιο που θέλεις) και έπειτα κάνεις τις ρυθμίσεις στα υπόλοιπα rules του #header έτσι ώστε να φαίνεται εντάξει και όχι όπως νάναι.

Για να φτιάξεις ένα τέτοιο σάιτ χρειάζεται όπως κατάλαβες γνώσεις photoshop, η μπορεί και να κυκλοφορούν έτοιμα templates στο ίντερνετ.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτά τα σχέδια τα βρίσκεις συνήθως στα site των κατασκευαστών παιχνιδιών και ονομάζονται fansite kits. Τα φτιάχνουν οι ίδιοι οι web designers που εργάζονται στις εταιρίες που παρέχουν τα video games(συνήθως mmorpg) για να προτρέψουν άτομα να φτιάχνουν κοινότητες που αφορούν το παιχνίδι τους οπότε τους παρέχουν τέτοια γραφικά δωρεάν.

 

Για lineage2 το official fansite kit θα το βρεις εδώ:

http://www.lineage2.com/en/community/fan-sites/fan-site-kits.php

 

Δεν γνωρίζω αν περιέχει τα συγκεκριμένα ανάγλυφα που φαίνονται στις γωνίες στα παραδείγματα που έδωσες αλλά αξίζει να ρίξεις μια ματιά. Όσο για το πως φτιάχνονται ενδεχομένως από γραφίστες, οι οποίοι τα σχεδιάζουν ψηφιακά με tablets είτε στο χέρι και μετά τα στολίζουν στο Photoshop.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτά τα φτιάχνουν designers με δεξιότητα στην digital ζωγραφική, τα ζωγραφίζουν μέσω photoshop ή άλλου παρόμοιο εργαλείου. Απο εκεί και πέρα είτε θα βρείς δικό σου designer είτε θα ψάξεις να βρείς τα fankit που αναφέρθηκαν πιο πάνω που τα παρέχει συνήθως η εταιρία που προωθεί το παιχνίδι.

 

For the record, ονομάζονται "border images".

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ου να μου χ...τε, άκου εκεί Lineage!!!

 

φίλε, γιατί χαλάς τον χρόνο σου και δεν αγοράζεις κάποιο έτοιμο template?

 

free

http://maxcheaters.com/forum/index.php?board=138.0&ckattempt=1

http://l2topzone.com/forum/l2-java-projects/%28share%29lineage-ii-websites-collection/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...