A_panM Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Πήρα τον κλειδάριθμο από την ΔΟΥ (για τους γονεις μου) αλλά προφανώς κάποιος είχε ενεργοποιήσει τον λογαριασμό του πατέρα μου (προφανώς ο λογιστής).Τί πρέπει να κάνω ώστε να ενεργοποιήσω πάλι τον λογαριασμό.Από την ΔΟΥ μου είπαν ότι είναι οκ και να βάλω τον κλειδάριθμο. Με τον λογαριασμό της μητέρας μου τον οποίο έκανα αρχική εγγραφή δεν έχω πρόβλημα ολοκληρώθηκε ξ εγγραφή με επιτυχία. Αν κάνω επανεγγραφή θα χρειαστώ εκ νέου καινούργιο κλειδάριθμο?
41ex Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Γιατί να τον ενεργοποιήσεις πάλι; δεν χρειάζεται. Αν ανησυχείς που έχει ο λογιστής τους κωδικούς μπορείς με ένα μαιλ να ζητήσεις να σου κάνουν ρεσετ τον κωδικό. Γενικά στείλτους ένα μαιλ ή δες στο σαιτ για περισσότερες πληροφορίες.
A_panM Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μου βγάζει αυτό το σφάλμα. Ο λογαριασμός σας έχει απενεργοποιηθεί. Επικοινωνήστε με το διαχειριστή του συστήματος. Σε ποιο μειλ να στείλω?Δεν βρήκα κάτι στην σελίδα.
41ex Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δοκίμασε αυτό: https://www1.gsis.gr/inquiry/newInquiry.htm
A_panM Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 To δοκίμασα αυτό.Μου λέει ότι Είσαστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης στο TAXISNET. Για να υποβάλετε ερώτημα συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.
41ex Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης μπορείτε να υποβάλετε το ερώτημα σας μέσα από την επιλογή ο λογαριασμός μου / My TAXISnet.Αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης μπορείτε να υποβάλετε το ερώτημα σας μέσω της φόρμας υποβολής αιτήματος εδώ. Εναλλακτικοί τρόποι επικοινωνίας: Για θέματα τεχνικής υποστήριξης των εφαρμογών του νέου TAXISnetπαρακαλούμε να απευθύνεστε αποκλειστικά και μόνο στο τηλεφωνικό κέντρο210 - 4802552. Παρακαλούμε ακόμα να λάβετε υπόψη σας ότι η Γ.Γ.Π.Σ. δενείναι αρμόδια να σας απαντήσει σε φορολογικά θέματα. Σε τέτοιεςπεριπτώσεις σας συνιστούμε να απευθυνθείτε στην κεντρική υπηρεσία τουΥπουργείου Οικονομικών στο τηλέφωνο 210 - 3375000 ή στις Δ.Ο.Υ. Ταχ. Δ/νση Γ.Γ.Π.Σ. : Χανδρή 1 & Θεσσαλονίκης, Τ.Κ. 18346, Αθήνα .
nzeppos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Τα ίδια κι εδώ... Τους έστειλα μήνυμα τώρα μέσω του https://www1.gsis.gr/inquiry/newInquiry.htm Άιντε να δούμε...
A_panM Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Ρώτα τον λογιστή σου μήπως έχει τους κωδικούς...
nzeppos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Έχω όλους τους σχετικούς κωδικούς (username, password, κλειδάριθμο) κλπ. Τελευταία φορά τους είχα δοκιμάσει πριν 2-3 μήνες και δούλευαν κανονικά. Τώρα όμως οποιοδήποτε password και να βάλω, μου γράφει ότι ο λογαριασμός μου έχει απενεργοποιηθεί.
A_panM Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Περίεργο εμένα το έλεγε όταν έβαζα λάθος κωδικούς μέχει που πήρα τους σωστούς από τον λογιστή.Ανέμενε απάντηση στο μήνυμα που τους έστειλες.Βασικά θα σε πάρουν τηλ. (όπως εμένα στο σταθερό)
nzeppos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Στη φόρμα δεν είχε επιλογή να βάλω το τηλέφωνό μου (αν και απ' ότι θυμάμαι πρέπει να έχω δηλώσει το κινητό μου κάπου...) Τελοσπάντων, έλαβα ήδη δύο απαντήσεις μέσω email. Στην πρώτη μου είπαν ότι πρέπει να ενεργοποιήσω ξανά το λογαριασμό μου από το σχετικό μενού (χρειάζεται και ο κλειδάριθμος), ωστόσο όταν πήγα να το δοκιμάσω μου έλεγε ότι "τα στοιχεία εγγραφής δεν υπάρχουν". Τους το είπα και μου ξανάστειλαν μήνυμα, όπου λένε: Κατά την ενεργοποίηση τα γράμματα του username κεφαλαία και η παύλα στον κλειδάριθμο από το αλφαβητικό πληκτρολόγιο πάνω από το γράμμα π.[p] Αυτό με την παύλα το είχα ξανακούσει, ότι αυτή του numpad δεν δουλεύει (προφανώς το query που κάνουν στην βάση κάνει διάκριση μεταξύ των δύο συμβόλων...) Ξεπερνάω το γελοίον του πράγματος (και το πόσο εύκολο είναι να διορθωθεί) και στέκομαι στα κεφαλαία του username. Αυτό που χρησιμοποιούσα τόσο καιρό για να κάνω login ήταν με μικρά γράμματα και η φόρμα εισαγωγής δεν φαινόταν να κάνει διάκριση case-sensitive. Επίσης αν πάει κάποιος να δημιουργήσει νέο λογαριασμό και πατήσει στο "προτεινόμενο username", το τυχαίο string που παράγεται είναι κι αυτό με μικρά γράμματα (οπότε δεν σου πάει το μυαλό...)Τεσπά, θα δοκιμάσω πάλι το απόγευμα και θα επανέλθω.
nzeppos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 ΟΚ, όλα καλά. Ήθελε να βάλω το username με κεφαλαία. Η ενεργοποίηση δούλεψε, μου ζήτησε να βάλω νέο pass και τέλος. Προς γνώση των επόμενων 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα