Simos805 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Υπάρχει κάποιο tweak στο Cydia που να αλλάζει την λειτουργία των κουμπιών του iPhone? Διότι έχουν χαλάσει το home button και το sleep/wake και θέλω να κάνω τις λειτουργίες που έκαναν αυτά τα κουμπιά με τα κουμπιά του ήχου π.χ. για home button να χρησιμοποιώ το vol- και για sleep/wake το vol+
iMarilina Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Για gestures υπάρχει το Zephyr (μπορείς να κάνεις με κινήσεις ανασήκωση της μπάρας, κλείσιμο των εφαρμογών, εναλλαγή εφαρμογών κλπ χωρίς home button). Eπισης με το activator μπορείς να κάνεις assign διαφορετικά πράγματα στα volume buttons. Και μέσα στις ρυθμίσεις - γενικα - προσβασιμότητα υπάρχει μια ρύθμιση που βγάζεις ένα virtual home button στην οθονη του κινητού (χωρις jailbreak) και το μετακινείς όπου θες). Επίσης επίσης, έχουμε τεχνικό πολύ καλό ο οποίος άλλαξε και home και power button στο 4άρι φίλης μου με 25 ευρώ (5 ευρώ το home, 12 το power και τα υπόλοιπα εργασία). Αν θες το τηλέφωνό του στείλε μου πμ.
Simos805 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 <p>Για gestures υπάρχει το Zephyr (μπορείς να κάνεις με κινήσεις ανασήκωση της μπάρας, κλείσιμο των εφαρμογών, εναλλαγή εφαρμογών κλπ χωρίς home button).</p> <p> </p> <p>Eπισης με το activator μπορείς να κάνεις assign διαφορετικά πράγματα στα volume buttons. </p> <p> </p> <p>Και μέσα στις ρυθμίσεις - γενικα - προσβασιμότητα υπάρχει μια ρύθμιση που βγάζεις ένα virtual home button στην οθονη του κινητού (χωρις jailbreak) και το μετακινείς όπου θες). </p> <p> </p> <p> </p> <p>Επίσης επίσης, έχουμε τεχνικό πολύ καλό ο οποίος άλλαξε και home και power button στο 4άρι φίλης μου με 25 ευρώ (5 ευρώ το home, 12 το power και τα υπόλοιπα εργασία). Αν θες το τηλέφωνό του στείλε μου πμ. </p> Ευχαριστώ. Κι εμείς έχουμε τεχνικό εδώ κοντά αλλά πρόκειται για το iPod touch ενώς φίλου μου και δεν θέλει να το παει διότι δεν εμπιστεύεται λέει... Sent from my iPad using Insomnia
iMarilina Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Για gestures υπάρχει το Zephyr (μπορείς να κάνεις με κινήσεις ανασήκωση της μπάρας, κλείσιμο των εφαρμογών, εναλλαγή εφαρμογών κλπ χωρίς home button). Eπισης με το activator μπορείς να κάνεις assign διαφορετικά πράγματα στα volume buttons. Και μέσα στις ρυθμίσεις - γενικα - προσβασιμότητα υπάρχει μια ρύθμιση που βγάζεις ένα virtual home button στην οθονη του κινητού (χωρις jailbreak) και το μετακινείς όπου θες). Επίσης επίσης, έχουμε τεχνικό πολύ καλό ο οποίος άλλαξε και home και power button στο 4άρι φίλης μου με 25 ευρώ (5 ευρώ το home, 12 το power και τα υπόλοιπα εργασία). Αν θες το τηλέφωνό του στείλε μου πμ. Ευχαριστώ. Κι εμείς έχουμε τεχνικό εδώ κοντά αλλά πρόκειται για το iPod touch ενώς φίλου μου και δεν θέλει να το παει διότι δεν εμπιστεύεται λέει... Sent from my iPad using Insomnia Αλλο το "εδω κοντα" και άλλο ανθρωπος δοκιμασμένος και ο οποιος ξέρει :)Sent from my iPhone using Insomnia
Simos805 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Για gestures υπάρχει το Zephyr (μπορείς να κάνεις με κινήσεις ανασήκωση της μπάρας, κλείσιμο των εφαρμογών, εναλλαγή εφαρμογών κλπ χωρίς home button). Eπισης με το activator μπορείς να κάνεις assign διαφορετικά πράγματα στα volume buttons. Και μέσα στις ρυθμίσεις - γενικα - προσβασιμότητα υπάρχει μια ρύθμιση που βγάζεις ένα virtual home button στην οθονη του κινητού (χωρις jailbreak) και το μετακινείς όπου θες). Επίσης επίσης, έχουμε τεχνικό πολύ καλό ο οποίος άλλαξε και home και power button στο 4άρι φίλης μου με 25 ευρώ (5 ευρώ το home, 12 το power και τα υπόλοιπα εργασία). Αν θες το τηλέφωνό του στείλε μου πμ. Ευχαριστώ. Κι εμείς έχουμε τεχνικό εδώ κοντά αλλά πρόκειται για το iPod touch ενώς φίλου μου και δεν θέλει να το παει διότι δεν εμπιστεύεται λέει... Sent from my iPad using Insomnia Αλλο το "εδω κοντα" και άλλο ανθρωπος δοκιμασμένος και ο οποιος ξέρει :)Sent from my iPhone using InsomniaΜα και εμάς δοκιμασμένες είναι του είχα παει παλιότερα το iPhone 4S μου και το iPhone 4 μιας φίλης μου και τα έφτιαξε άψογα.Sent from my iPad using Insomnia
iMarilina Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μα και εμάς δοκιμασμένες είναι του είχα παει παλιότερα το iPhone 4S μου και το iPhone 4 μιας φίλης μου και τα έφτιαξε άψογα.Sent from my iPad using Insomnia Ε εντάξει τότε τί να πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα