Silverage Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά. Έχω το κουτάκι αυτό και θέλω να μου πει όποιος ξέρει πώς μπορώ να βγάλω τα μπροστινά φίλτρα των ανεμιστήρων που έχουν πιάσει μπίχλα, να τα καθαρισω.
Doc1355 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δεν έχει αποσπώμενο φίλτρο μπροστά,πρέπει να βγάλεις όλη την πρόσοψη για να τα καθαρίσεις!
razerd Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Ότι είπε ο γιατρός! Απλά απο την μέσα μεριά εάν δεις είναι το φίλτρο και βγαίνει!! Δες το δεν είναι κάτι δύσκολο!! Βούτα το σε μία λεκανίτσα με νερο και τρίψτο λίγο και είναι πένα!
razerd Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Βάλε το χέρι σου στην κάτω μεριά! Έχει ένα κενό! Τράβα το σιγά σιγά να ξεκουμπώσει!
Silverage Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Ναι αλλά έτσι δεν θα ξηλωθούν τα καλώδια που πάνε στα κουμπιά και τα usb;
razerd Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Όχι κάνε το και θα δεις!! (το πάνελ είναι πάνω στο σκελετό του κουτιού και όχι στην πρόσοψη!!)
Silverage Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μάλιστα, θα το δοκιμάσω αύριο. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα