Προς το περιεχόμενο

Student Eurobank Visa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τη σχέση μου με τις κάρτες της Eurobank και όχι τη συγκεκριμένη έχω να πω ότι:

1. Μακρυά από αναλήψεις μετρητών γιατί το επιτόκιο είναι μεγάλο και

2. Οι αγορές  σε συνάλλαγμα, με κάρτες της Eurobank, αλλά και μερικών άλλων τραπεζών, επιβαρύνονται με προμήθεια (έξοδα συναλλαγών) 2% επί της αξίας σε ευρώ. Περισσότερα για το θέμα αυτό θα βρεις στο αντίστοιχο κεφάλαιο του οδηγού της υπογραφής μου.

Δημοσ.

Από τη σχέση μου με τις κάρτες της Eurobank και όχι τη συγκεκριμένη έχω να πω ότι:

1. Μακρυά από αναλήψεις μετρητών γιατί το επιτόκιο είναι μεγάλο και

2. Οι αγορές  σε συνάλλαγμα, με κάρτες της Eurobank, αλλά και μερικών άλλων τραπεζών, επιβαρύνονται με προμήθεια (έξοδα συναλλαγών) 2% επί της αξίας σε ευρώ. Περισσότερα για το θέμα αυτό θα βρεις στο αντίστοιχο κεφάλαιο του οδηγού της υπογραφής μου.

σχετικά με αναλήψεις το έιχα ξανα-ακούσει αλλά δεν με ενδιαφέρει.

κυρίως για καμία αγορά με δόσεις απο ελλάντα θα γίνει.

Δημοσ.

Για τη δουλειά που τη θέλεις και εφόσον "ξέρεις" να τη χρησιμοποιείς γιατί να μην αξίζει;

Πάντως είναι αρκετά έως πολύ δύσκολο να βγάλεις πιστωτική πλέον,  μου κάνει εντύπωση να τις μοιράζουν σε φοιτητές τόσο εύκολα

Δημοσ.

Εγώ που πήγα να βγάλω πειραιώς φοιτητική χωρίς κανένα λόγο μου την ακυρώσαν. Ενώ έμεινε ως κράχτης πως την βγάζουν σε άτομα με μηδενικό εισόδημα στην τελική δε την βγάζουν παρόλο που ζήτησα και το χαμηλό όριο (μπορούσε να βγει με 600 η 800)...

Δύσκολα πια...

Δημοσ.

Έκανα αίτηση αλλα μόλις πηγα να υπογραψω τα χαρτιά ήθελαν υπογραφή γονέα. Κατά τα άλλα χωρίς εγγυητες λένε ...

Δημοσ.

Αφήστε το παιδιά δεν πρέπει να υφίσταται πια το "χωρίς εγγυητή". Στην πειραιώς μάλλον δε το ξέραν και φυσικά το απέρριψαν.

Με εγγυητή βγάζεις ναι αλλά τι να το κάνουμε πια τόσο μπλέξιμο;

Δημοσ.

Στην eurobank ένας φίλος που έκανε του ζήτησαν τα χαρτιά που αναγράφει αλλά και το ΑΦΜ των γονέων.

Πάντως θα ρωτήσω από έναν συγγενή τραπεζικό να δω τι παίζει.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Με 450 ευρώ όριο βγαίνει. Κάποιοι τις βγάζουν πάντως και αυτή.. και της Πειραιώς που έχουν μείνει χωρίς εγγυητή φυσικά. Το όριο στην Πειραιώς είναι 800 και μόνο αν θες παραπάνω θέλουν και εκκαθαριστικό γονέα.

Πλέον οι μόνες φοιτητικές που έμειναν είναι Eurobank, Πειραιώς και Millenium

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...