keftes48 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Πρόσφατα αγόρασα laptop της HP το πήρα με την λογική ότι έχει Radeon HD 7670M αλλά όταν άνοιξα το Ccleaner μου λέει ότι έχω Intel HD Graphics 4000 το ίδιο και στο WRC3. Πήγα στο device manager και μου λέει και της δύο. Γιατί γίνετε αυτό;
Cloud_7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Έτσι γίνεται με τα εναλλάξιμα γραφικά, δυστυχώς. Το σύστημα αναγνωρίζει πάντα την integrated κάρτα και προκειμένου να χρησιμοποιήσεις την dedicated, δλδ τη δυνατή, πρέπει να την ορίσεις χειροκίνητα μέσω του Catalyst Manager στο πρόγραμμα-παιχνίδι που θέλεις. Που ακόμη κι αν το κάνεις, θα χρησιμοποιείται μόνο σε DirectX εφαρμογές & παιχνίδια (κι όχι πάντα), και στο OpenGL χαιρετίσματα. Εάν πήρες Pavillion G-series, τρως πακέτο όπως και 'γώ, διότι θα πρέπει να συμβιβαστείς με αυτό. Δεν έχουν βγάλει ακόμη bios update σε αυτά τα μοντέλα, οπότε και δεν μπορείς να θέσεις τη δυνατή κάρτα ως κύρια του συστήματος και να την κάνεις να χρησιμοποιείται παντού χωρίς συμβιβασμούς και χειροκίνητες αλλαγές. Δες εδώ π.χ για να εμπεδώσεις καλύτερα αυτή τη φαρσοκωμωδία που κρατάει πλέον πάνω από 2 χρόνια. Αν βέβαια το μοντέλο σου υποστηρίζει αυτό το bios, μπορείς να καταργήσεις την ενσωματωμένη κάρτα.
keftes48 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστώ για την απάντησί σου. Pavillion g6 έχω.
Antwni Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Έτσι γίνεται με τα εναλλάξιμα γραφικά, δυστυχώς. Το σύστημα αναγνωρίζει πάντα την integrated κάρτα και προκειμένου να χρησιμοποιήσεις την dedicated, δλδ τη δυνατή, πρέπει να την ορίσεις χειροκίνητα μέσω του Catalyst Manager στο πρόγραμμα-παιχνίδι που θέλεις. Που ακόμη κι αν το κάνεις, θα χρησιμοποιείται μόνο σε DirectX εφαρμογές & παιχνίδια (κι όχι πάντα), και στο OpenGL χαιρετίσματα. Εάν πήρες Pavillion G-series, τρως πακέτο όπως και 'γώ, διότι θα πρέπει να συμβιβαστείς με αυτό. Δεν έχουν βγάλει ακόμη bios update σε αυτά τα μοντέλα, οπότε και δεν μπορείς να θέσεις τη δυνατή κάρτα ως κύρια του συστήματος και να την κάνεις να χρησιμοποιείται παντού χωρίς συμβιβασμούς και χειροκίνητες αλλαγές. Δες εδώ π.χ για να εμπεδώσεις καλύτερα αυτή τη φαρσοκωμωδία που κρατάει πλέον πάνω από 2 χρόνια. Αν βέβαια το μοντέλο σου υποστηρίζει αυτό το bios, μπορείς να καταργήσεις την ενσωματωμένη κάρτα. Και γιατί να το κάνει αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα