Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Ακριβως οπως το ΜiniDisc θεωρουταν ο αντικαταστατης των decks και το CD των pick up! και τελικα το cd εγινε ο αντικαταστατης ολων ! το ιδιο εχει γινει-θα γινει , και με το HDMI .. στις tv μόνο, όχι στις οθόνες... όταν καταφέρει να προσφέρει στους επαγγελματιες αυτά που προσφέρει το DP τα ξαναλέμε...
tipestwra Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δε θα τα καταφερει ποτε ! στο πρωτο μου μηνυμα αν διαβασεις λεω πως παει για μαρμαγκα αν και πολυ καλυτερη τεχνολογια σε επιδοσεις ! δε διαφωνουμε εδω ! ομως επειδη το συστημα σε τετοιες περιπτωσεις λειτουργει μονοπωλιακα γι αυτο ειναι απιθανο να χτυπηθει το HDMI . που ειναι ευρεως διαδεδομενο παντου ! σε ολα οσα ανεφερες, καρτες κτλ συν ολες τις tv!! καλα να ειμαστε να συζηταμε εδω σε μερικα χρονια να δεις πως ακομη κ τοτε εδω που βρισκεται το DP θα βρισκεται και τοτε ! καποιους επαγγελματιες θα εξυπηρετει τελεια ! την μαζα ομως οχι ! hdmi .. γιατι ετσι θελει το συστημα ..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 η σύγκριση με το minidisc πάντως ήταν άκυρη
tipestwra Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Offtopic continued: Οχι ακριβως.Το HDMI σε αντιθεση με τα περισοτερα προτυπα που υιοθετουνται πλεον ευρεως, ειναι "κλειστο προϊον" και διαχειρισιμο απο ενα ομιλο εταιρειων - υπαρχουν royalty fees για την χρηση του.Σε αντιθεση με το displayport που ειναι προϊον της VESA και δεν εχει τετοια "θεματα". Τωρα αν θες και την αποψη μου "περι μαρμαγκας" στην εποχη που ζουμε και με την κριση απλωμενη στο μεγαλυτερο κομματι της γης, κλειστα προτυπα με ασυμβατοτητες και royal fees (λεγε με HDMI) ειναι πολυ πιθανοτερο να καταληξουν στο χρονοντουλαπο της ιστοριας, καλη ωρα οπως και το minidisc. κοιτα φιλε μου .. το minidisc περασε και δεν ακουμπισε ! (παρολο και αυτο ηταν πολυ ανωτερη τεχνολογια απ το cd) το HDMI ομως απ το 2002 μεχρι σγμερα βασιλευει ! οποτε οτι και να γινει θα εχει παντα περιοπτη θεση στο χρονοντουλαπο της ιστοριας .. η σύγκριση με το minidisc πάντως ήταν άκυρη ΜiniDisc - κλασεις ανωτερη τεχνολογια απο cd = μαρμαγκα DP - κλασεις ανωτερη τεχνολογια απο HDMI = μαρμαγκα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 το hdmi υπάρχει από το 2003 και δεν βασίλευε από τότε στις τηλεοράσεις... minidisc, 1 εταιρία... DisplayPort, πολλές... και δεν έχει κριθεί τπτ ακόμα στις οθόνες, τελείως διαφορετικές συνθήκες λοιπόν...
Dark_Sage Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 θελω γνωμες για μια νεα οθονη στις 23" FHD για να αντηκαταστισο την SAMSUNG 2053BW μεχρι 170 ευρο μαξ.εχω δει την LG IPS234V-PN τι λετε?καθε γνωμη στο μπατζετ δεκτη . την έχω εγώ εδώ και κανένα 20ημερο. Φοβερή και κανένα πρόβλημα. Από τις πιο τίμιες σε θέμα value for money. 10/10
tipestwra Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 συμφωνω ! το 1992 που παρουσιασε η sony to mini υπηρχαν 10 εταιριες ! σημερα υπαρχουν 1000 ! παντως νομιζω η μονη μας διαφωνια ειναι για το αν θα την φαει η μαρμαγκα ! ειλικρινα ελπιζω να διαψευστω ..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 συμφωνω ! το 1992 που παρουσιασε η sony to mini υπηρχαν 10 εταιριες ! σημερα υπαρχουν 1000 ! εννοώ ότι minidisc έβγαζε μόνο η Sony, δεν άφησε να βγάζουν κι άλλες εταιρίες συσκευές, ενώ DisplayPort θύρες χρησιμοποιούν πάρα πολλοί κατασκευαστές στις οθόνες τους και στις κάρτες γραφικών τους... τεράστια διαφορά... 1
tipestwra Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 καταλαβα τι εννοεις ! το μινι το υποστηριξε μονο η σονι το DP την υποστηριζουν παρα πολλοι αυτο λεω και γω ! παντως μιας κι το συζηταμε εγω εχω αυτο http://esupport.sony.com/US/p/model-home.pl?mdl=MDSJE700&LOC=3#/howtoTab απ το 1995 το ειχα χρυσοπληρωσει τοτε , αν θυμαμαι καλα καπου στις 160-180.000 δρχ ομως ειναι απιστευτο ! τελεια τεχνολογια ! και αν το δουλεψεις λιγο κ το μαθεις κανει απιστευτα μονταζ και μιξεις στα τραγουδια ! τωρα βεβαια εχει καταληξει και αυτο (οπως και ολο το hifi συστημα) σε μια γωνια ! τα εφαγε και αυτα η μαρμαγκα ... (βλεπε pc)
TR-909 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 κοιτα φιλε μου .. το minidisc περασε και δεν ακουμπισε ! (παρολο και αυτο ηταν πολυ ανωτερη τεχνολογια απ το cd) το HDMI ομως απ το 2002 μεχρι σγμερα βασιλευει ! οποτε οτι και να γινει θα εχει παντα περιοπτη θεση στο χρονοντουλαπο της ιστοριας .. ΜiniDisc - κλασεις ανωτερη τεχνολογια απο cd = μαρμαγκα DP - κλασεις ανωτερη τεχνολογια απο HDMI = μαρμαγκα Ουτε το minidisc ηταν ...κλασεις ανωτερο απο το CD, ουτε και σημερα το HDMI απο το Display port.Πανω κατω την ιδια δουλεια εκαναν (κανουν) απλα ειχαν (εχουν) διαφορετικη προσεγγιση στο πως λανσαρονται στο ευρυ κοινο - εκει αρχιζει και τελειωνει το μοναδικο κοινο τους στοιχειο στο παραδειγμα σου. Μαρμαγκα οπως το λες δεν υφισταται για το DP αντιθετα σε medium και ανω υλοποιησεις αποτελει πλεον must, σε βαθμο που εγκυρα reviews να αναφερουν την απουσια του ως σημαντικη ελλειψη. 1
tipestwra Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ουτε το minidisc ηταν ...κλασεις ανωτερο απο το CD, ουτε και σημερα το HDMI απο το Display port.Πανω κατω την ιδια δουλεια εκαναν (κανουν) απλα ειχαν (εχουν) διαφορετικη προσεγγιση στο πως λανσαρονται στο ευρυ κοινο - εκει αρχιζει και τελειωνει το μοναδικο κοινο τους στοιχειο στο παραδειγμα σου. Μαρμαγκα οπως το λες δεν υφισταται για το DP αντιθετα σε medium και ανω υλοποιησεις αποτελει πλεον must, σε βαθμο που εγκυρα reviews να αναφερουν την απουσια του ως σημαντικη ελλειψη. δε μιλησα για κανενα κοινο , αναμεσα σε δυο εντελως διαφορετικες τεχνολογιες ! ισα ισα στο πρωτο μνμ ειπα ''οτι ειναι το minidisc για τα HI-FI !!!'' το εφερα σαν παραδειγμα .. οπως το cd εφαγε το ομολογουμενως το πολυ καλο minidisc , ετσι κ το hdmi τρωει το επισης αριστο DP .. ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε κ αν δε το καταλαβαινεις σορρυ αλλα δε φταιω .. τωρα οσο αναφορα αυτα πο λες ''σε βαθμο που εγκυρα reviews να αναφερουν την απουσια του ως σημαντικη ελλειψη'' ερχεσαι στα λογια μου .. τι εννοω ?? σουπερ η τεχνολογια αλλα ΑΠΟΥΣΑ οπως λενε τα εγκυρα reviews ! κ ξερεις γαιτι ? γιατι το μαρκετ λειτουργει μονοπωλιακα και απο το 2002 μεχρι σημερα κ για παρα πολλα χρονια θα τρως το hdmi στην μαπα σαν την βασικη ψηφιακη συνδεση μεταφορας εικονας κ ηχου θες δε θες ! αν διαψευστω , εδω ειμαστε .. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2013 από tipestwra
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα