Προς το περιεχόμενο

Προσφορές Διπλωμάτων Οδήγησης


psy_simon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγαπητοί Insomniacs,

 

Εδώ και αρκετό καιρό παρατηρώ στις βιτρίνες των σχολών οδήγησης αφίσες προσφορών, και μιας και έφτασε ο καιρός να αποκτήσω δίπλωμα οδήγησης, θέλω να ρωτήσω αν είναι όντως προσφορές ή τελικά θα πληρώσω τα ίδια λόγο επιπλέον χρεώσεων που "τυγχάνει" να βρίσκονται στα ψηλά γράμματα των προσφορών αυτών. Επιπλέον, διάβασα σε άρθρα πως θα αλλάξει και ο τρόπος εξέτασης αλλά και οι ώρες των μαθημάτων. Έχει γίνει αυτή η αλλαγή; Τέλος, τι γίνεται με τις τιμές;! Πόσο κοστίζει στο περίπου ένα δίπλωμα για μηχανή 125cc και πόσο για Ι.Χ.; Θα κοστίσει λιγότερο αν τα αποκτήσω και τα δυο μαζί ή πάνω κάτω στην ίδια τιμή;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρέπει να μας πεις τι προσφορές βλέπεις ακριβώς για να σου πούμε αν είναι καλές ή όχι. Όσον αφορά τα μηχανάκια, το όριο ηλικίας είναι τα 16 αν δεν κάνω λάθος αλλά με τον νέο νόμο μπορείς να βγάλεις πάλι από τα 16 αλλά μόνο με την συγκατάθεση γονέων (παλιά δεν χρειαζόταν συγκατάθεση). Εννοείται ότι αν είσαι από 18 και πάνω δεν χρειάζεσαι συγκατάθεση. Για αυτοκίνητο το όριο ηλικίας ήταν και είναι ακόμη τα 18 χωρίς να χρειάζεται συγκατάθεση των γονέων. Αν θες να δώσεις για μηχανάκι και αυτοκίνητο ταυτόχρονα, είναι θέμα της κάθε σχολής αν θα σου κάνει καλύτερη προσφορά ή όχι, και εκεί θα πρέπει να ψάξεις για προσφορές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όσον αφορά την ηλικία, δεν υπάρχει πρόβλημα.. Είμαι στα 20!! Απλά, θέλω να αγοράσω ένα μηχανάκι επομένως πρώτα πρέπει να πάρω το δίπλωμα. Αν δεν υπάρχει αρκετή διαφορά στα χρήματα δεν χρειάζεται να δώσω και τα δυο μαζί, μιας και προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει το αυτοκίνητο. Το μόνο που θέλω να μάθω είναι πόσο περίπου κυμαίνεται με το νέο "νομοσχέδιο" τα διπλώματα. Ρώτησα στην περιοχή όπου σπουδάζω και μου είπαν μόνο για την μηχανή 125cc 420€!! Νομίζω πως στην Θεσσαλονίκη (από εκεί είμαι) θα το βρω πολύ καλύτερα!! Θυμάμαι είχα δει μια "προσφορά" πριν ένα εξάμηνο περίπου, χωρίς βέβαια να ρωτήσω, 190€ τελική τιμή! Αν ισχύει κάτι τέτοιο μιλάμε για 50κάτι% φθηνότερα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...