Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους τους αγαπητούς insoniacs. Πρόσφατα η μάνα μου έλαβε την σύνταξή της από το καταραμένο αυτό Δημόσιο και μου δωσε περί τα 1000 ευρώ να τα αξιοποιήσω όπως εγώ θέλω. Επειδή όμως είμαι αναποφάσιστος τί να κάνω, θέλω λοιπόν την πολύτιμη γνώμη σας. Budget 400 ευρώ τα υπόλοιπα θα πάνε για δίπλωμα αυτοκινήτου που θέλω να πάρω.

 

Στο σπίτι μου έχουμε ένα σταθερό υπολοιγιστή ο οποίος δυστυχώς χρησιμοποιείται από όλους στην οικογένεια (πατέρας, αδελφή facebook κολλημένοι) με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τον χρησιμοποιήσω και εγώ όποια στιγμή θέλω. Δεν μπορώ και δεν βρίσκω τον απαραίτητο χρόνο να κάτσω και να γράψω πολλές ειδήσεις για το insomnia επειδή συνεχώς με σηκώνουν. Θέλω λοιπόν να πάρω ακόμη ένα pc αποκλειστικά για γράψιμο ειδήσεων, δηλαδή για net.

 

Το ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 400 ευρώ. Τί μπορώ να πάρω στην τιμή αυτή; Laptopακι, netbook ή καμια συνθεση φτηνου desktop. Το θελω να αντεξει σε βάθος τριετίας τουλάχιστον με διετή εγγύηση κατασκευαστή. Θα το χρησιμοποιώ πολύ την ημέρα.

 

Ακούω τις γνώμες σας και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Κοίτα ειναι ανάλογα την χρήση που το θέλεις, αλλα εφόσον το θέλεις για απλα πράγματα καλύτερα θα έλεγα σε αυτα τα χρήματα να έπερνες ενα laptop να το μεταφέρεις και οπου θέλεις, δες αυτο Link.png Site: http://www.bestdeals.gr/index.php?target=products&product_id=35445">εδώ , εγγύση απο οτι βλέπω ομως εχει 1 χρόνο

Δημοσ.

Και γω λάπτοπ θα έλεγα, να το παίρνεις και να πηγαίνεις/κάθεσαι όπου θες χωρίς να είναι κολλημένο σε κάποιο μέρος. 

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους

 

Φίλε από αυτά που λές καταλαβαίνω πως χρειάζεσαι notebook, αλλά το ποσό που διαθετεις σε περιορίζει στις επιλογές. Με διετή εγγύηση και μεχρι 400€ βλέπω μονο τα Toshiba C850D-118 και C850-195

Δημοσ.

To laptop γήνετε desktop ..... το desktop όμως δέν γήνετε laptop.

 

Άν θέλεις, αργότερα του πάρεις ένα ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι .... και μία οθονούλα IPS 19"-22" και είσαι κούκλα.

 

Άν του φέρεσει ωραία ... δέν παθένει τίποτα.  

Μακριά απο νερά - καφέδες - κρεβάτια - κουβέρτες - μαξιλάρια - κλοτσίδια - σάκους του μπόξ - κολοτούμπες - καλώδια μέσα στην μέση να τα πέρνεουν παραμάζομα κ.λπ.

Πάνω σε ένα γραφιάκι ... και σε βάση μίπος και πέσουν υγρά να είναι ψυλότερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...