MovingShadow Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα , το ξαδερφάκι μου θέλει να ανοίξει φροντιστήριο πηροφορικής. Προσπαθώ να του βρω ένα όνομα , κάτι που να δείχνει καινοτομία και digital εκπαιδευση. Καθε βοήθεια δεκτή, Ευχαριστώ.
parasaser Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 1) digital education 2) all about tech/pc/programming/κοκ 3) [learn/computer] 4) φροντιστήριο πληροφορικής 5) via computer 6) computer world 7) C for computers *τα 2 πρώτα διανέμονται δωρεάν για τις επόμενες ονομασίες υπάρχει χρέωση και ισχύει πολιτική ορθής χρίσης (ένα όνομα ανά κατάστημα)
Downloadpercent Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 usb education - Removable Education - Plug and Play (PNP) Education of Athens Midschool University of Greece - Error 666 - Blue Screen Education - Linax Fail Education - Anonymous Education - Windows Education (You fail) - hApple Education (hApple -> halfApple) - ΕΑΠΤΤ Education (Είμαι η Αππλε και Πουλάω Τρέλα με τις Τιμές μου) - Dota 2 is fail and you can cry for free Education - LOL is better than Dota 2 but it has less ppl Education - Insomnia Wanna be hackers kids * Education .... 2) all about tech/pc/programming/κοκ.... All About Asses, τα ΑΑΑ' που λένε All About Sex, Καλύτερο ακούγεται και σίγουρη επιτυχία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα