Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μια βοηθεια θα ηθελα για να διαλεξω μια απο τις δυο καρτες!αρχηκα να πω οτι εχω την πρωτη και θελω να δω αν εκανα την σωστη επιλογη η αλλιως να την αλλαξω!ευχαριστω!

Δημοσ.

7950

Κι εγω μαζι σου φιλε, αλλα πρεπει να τεκμηριωνεις την αποψη σου. Προσωπικα πιστευω πως η 7950 ειναι καλυτερο vfm χωρις βεβαια να παραμεριζω το οτι η 670 ειναι μια εξαισια, πλην, ακριβη καρτουλα. Επισης, ο φιλος δεν μας ειπε σε τι αναλυση παιζει, γιατι αν δεν ειναι 1080p και ανω δεν εχει νοημα αυτη η καρτα.

http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_670/

Δημοσ.

και οι δυο καρτες για 1920χ1080 δεν ειναι καλες?

Για αυτη την αναλυση και πανω, ειναι αριστες, αν παιζεις απο εκει και κατω ομως ειναι σπαταλη χρηματων.

Δημοσ.

Φίλε μου η 670 είναι κάπως υπερεκτιμημένη.

Εμένα βέβαια μου την έφεραν ελαφρώς μεταχειρισμένη απο Αμερική με 250 usd (190 euro), αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να έδινα 350+ euro για αυτή τη κάρτα την στιγμή που υπάρχει η 7950..το απόλυτο vfm.

Δημοσ.

παιδια μια βοηθεια θα ηθελα για να διαλεξω μια απο τις δυο καρτες!αρχηκα να πω οτι εχω την πρωτη και θελω να δω αν εκανα την σωστη επιλογη η αλλιως να την αλλαξω!ευχαριστω!

δεν σε καταλαβαινω να αλλαξεις την 670 για να πας σε 7950??

σε καμια περιπτωση!!

Δημοσ.

Εννοείται πως δεν θα δώσεις την 670 για να πας σε 7950 ρε Thread Starter, πλάκα μας κάνεις ;

Ούτε σε GTX780/8970 θα αξίζει να πας καθώς θα προσφέρουν μόνο ένα 15%..

Δημοσ.

Καμία σχέση οι οδηγοί της πράσινης με της κόκκινης, η δεύτερη έχει θέματα ακόμα..

Καταρχήν δεν μπορείς να κλείσεις το V-sync σε Direct3D Applications, το Force Off των οδηγών δεν υπάρχει λόγω Profiles..

Κατά δεύτερον το OpenGL είναι Broken σε παλιούς τίτλους, βλέπε Warcraft 3 και γενικά το OpenGL της κόκκινης ήταν μια ζωή σάπιο.

Δημοσ.

Τώρα δεν ξέρω εγώ αν έχει παλιώσει που είχα AMD πριν μια βδομάδα ;

Οι οδηγοί της κόκκινης είναι χειρότεροι, απλά όχι στο βαθμό που πιστεύουν μερικοί..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...