xriskrik Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 παιδια πειτε μου λιγο τη γνωμη σας ο φιλος μου παρηγγειλε(για λογαριασμο μου) αυτο το case απο amazon http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B004FPS9PO/sr=/qid=/ref=olp_sss_new/276-2014194-2294000?ie=UTF8&colid=&coliid=&condition=new&me=&qid=&seller=&shipPromoFilter=1&sort=sip&sr= την παρασκευη παιρνει αυτο το mail: Date: Fri, 22 Feb 2013 21:57:35 +0000> From: [email protected]> To: xxxxxxxx> Subject: Amazon.co.uk - Order Revision (xxxxxxxx)>> Dear xxxxxxxx,>> Thanks for updating the payment information for your order #xxxxxxxxxxxxxxxx.>>Your order will be paid using the payment method that you selected. Wewill notify you via e-mail if further action is required on your part.>> When your order is dispatched, we will send you ane-mail message to confirm the date, contents and dispatch method. Ifyou requested any additional changes to this order, you will receive aseparate e-mail to confirm those changes.>> Thank you for visiting Amazon.co.uk.>> ---------------------------------------------------------------------> Amazon.co.uk> Earth's Biggest Selection> http://www.amazon.co.uk ok μεχρι εδω σημερα ομως παιρνει αυτο το μηνυμα οτι και καλα δεν το εχουν το εν λογω προιον και δεν μ χρεωνουν εν το μεταξυ τα λεφτα τα τραβηξαν απο την καρτα.. οριστε και το mail > Date: Sun, 24 Feb 2013 01:06:43 +0000> From: [email protected]> To: xxxxxxxx> Subject: Your Amazon.co.uk order (#xxxxxxxxxxxxxx)>> Hello,>> We regret to inform you that the following items have been delayed as we are still awaiting stock from our suppliers :>>"Zalman Z9 Midi Tower Case - Black (ATX, M-ATX, 7 Expansion Slots,Supports Bottom PSU Installation, Upto 7 System Fans, Tool Free HDDInstallation)"> Estimated arrival date: March 15 2013 - April 19 2013>>One of Amazon's aims is to provide a convenient and efficient service;in this case, we have fallen short. Please accept our sincere apologies.>>You haven't been charged for this item yet as we don't debit money fromyour payment card until just before your items are dispatched. We'llsend you a confirmation e-mail when your items are dispatched to confirmthe date, contents and method of delivery.>> Warmest regards,>> Customer Service Department> Amazon.co.uk> http://www.amazon.co.uk>>Please note: This e-mail was sent from a notification-only address thatcan't accept incoming e-mail. Please don't reply to this message.>> *****> WHY WAS THE DELIVERY ESTIMATE CHANGED?>While we do our best to stick to these estimates, our inventory isconstantly changing based on information we receive directly from oursuppliers.> Occasionally, unexpected fluctuations in supply orchanges in release dates for new products will add time to our originalavailability estimate.>> *****> WHAT IF I WANT TO CHANGE OR CANCEL MY ORDER?> You can always check on your order in Your Account which you can access by clicking this link:>> https://www.amazon.co.uk/your-account>>Once there, choose "Open orders". If there are other items in yourorder, they'll be dispatched according to the delivery estimates listedin the order details in Your Account.>> If the order is "dispatching soon" or "completed", you won't be able to make any changes.>> *****> WHAT IF AN ITEM HAS DISPATCHED AND I NO LONGER WANT IT?>If your order arrives too late, you can either refuse delivery orreturn it to us for a refund. For returns instructions, please visit ourReturns Support Centre athttp://www.amazon.co.uk/gp/css/returns/homepage.html.>> *****> HOW DO I CONTACT YOU ABOUT MY ORDER?> If you have more questions, or would like to contact Customer Service, please visit our Help pages:> http://www.amazon.co.uk/help Τι παιχτηκε? Μπορω να αλλαξω το προιον με κατι αλλο η να παρω τα λεφτα μου πισω? πρωτη φορα αγορα απο amazon και την πατησα μου φαινεται..
djcat Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Μην αγχώνεσαι. Απίθανο να χάσεις χρήματα από amazon. Είσαι σίγουρος πως σου τράβηξαν τα χρήματα; Χρεώνουν όταν στέλνουν το προϊόν. Μίλα και με το live chat να σου λύσουν κάθε απορία.
guardianx71 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Σύμφωνα με το mail δεν σου έχουν χρεώσει τίποτα. Και λέει ότι μπορείς να την ακυρώσεις
xriskrik Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 πριν λιγο που τσεκαρε το παιδι μου ειπε πως τα τραβηξαν,ειχε κινηση ο λογαριασμος του χωρις να εχει παρει αυτος κατι
iMarilina Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 <p>παιδια πειτε μου λιγο τη γνωμη σας</p> <p>ο φιλος μου παρηγγειλε(για λογαριασμο μου) αυτο το case απο amazon</p> <p> </p> <p><a href="http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B004FPS9PO/sr=/qid=/ref=olp_sss_new/276-2014194-2294000?ie=UTF8&colid=&coliid=&condition=new&me=&qid=&seller=&shipPromoFilter=1&sort=sip&sr=">http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B004FPS9PO/sr=/qid=/ref=olp_sss_new/276-2014194-2294000?ie=UTF8&colid=&coliid=&condition=new&me=&qid=&seller=&shipPromoFilter=1&sort=sip&sr=</a></p> <p> </p> <p>την παρασκευη παιρνει αυτο το mail:</p> <p> </p> <p>Date: Fri, 22 Feb 2013 21:57:35 +0000<br> > From: [email protected]<br> > To: xxxxxxxx<br> > Subject: Amazon.co.uk - Order Revision (xxxxxxxx)<br> ><br> > Dear xxxxxxxx,<br> ><br> > Thanks for updating the payment information for your order #xxxxxxxxxxxxxxxx.<br> ><br> ><br> Your order will be paid using the payment method that you selected. We<br> will notify you via e-mail if further action is required on your part.<br><br> ><br> > When your order is dispatched, we will send you an<br> e-mail message to confirm the date, contents and dispatch method. If<br> you requested any additional changes to this order, you will receive a<br> separate e-mail to confirm those changes.<br> ><br> > Thank you for visiting Amazon.co.uk.<br> ><br> > ---------------------------------------------------------------------<br> > Amazon.co.uk<br> > Earth's Biggest Selection<br> > <a href="http://www.amazon.co.uk'>http://www.amazon.co.uk">http://www.amazon.co.uk</a></p> <p> </p> <p> </p> <p> </p> <p>ok μεχρι εδω</p> <p>σημερα ομως παιρνει αυτο το μηνυμα οτι και καλα δεν το εχουν το εν λογω προιον και δεν μ χρεωνουν</p> <p>εν το μεταξυ τα λεφτα τα τραβηξαν απο την καρτα..</p> <p>οριστε και το mail</p> <p> </p> <p>> Date: Sun, 24 Feb 2013 01:06:43 +0000<br> > From: [email protected]<br> > To: xxxxxxxx<br> > Subject: Your Amazon.co.uk order (#xxxxxxxxxxxxxx)<br> ><br> > Hello,<br> ><br> > We regret to inform you that the following items have been delayed as we are still awaiting stock from our suppliers :<br> ><br> ><br> "Zalman Z9 Midi Tower Case - Black (ATX, M-ATX, 7 Expansion Slots,<br> Supports Bottom PSU Installation, Upto 7 System Fans, Tool Free HDD<br> Installation)"<br> > Estimated arrival date: March 15 2013 - April 19 2013<br> ><br> ><br> One of Amazon's aims is to provide a convenient and efficient service;<br> in this case, we have fallen short. Please accept our sincere apologies.<br> ><br> ><br> You haven't been charged for this item yet as we don't debit money from<br> your payment card until just before your items are dispatched. We'll<br> send you a confirmation e-mail when your items are dispatched to confirm<br> the date, contents and method of delivery.<br> ><br> > Warmest regards,<br> ><br> > Customer Service Department<br> > Amazon.co.uk<br> > <a href="http://www.amazon.co.uk">http://www.amazon.co.uk</a><br> ><br> ><br> Please note: This e-mail was sent from a notification-only address that<br> can't accept incoming e-mail. Please don't reply to this message.<br> ><br> > *****<br> > WHY WAS THE DELIVERY ESTIMATE CHANGED?<br> ><br> While we do our best to stick to these estimates, our inventory is<br> constantly changing based on information we receive directly from our<br> suppliers.<br> > Occasionally, unexpected fluctuations in supply or<br> changes in release dates for new products will add time to our original<br> availability estimate.<br> ><br> > *****<br> > WHAT IF I WANT TO CHANGE OR CANCEL MY ORDER?<br> > You can always check on your order in Your Account which you can access by clicking this link:<br> ><br> > <a href="https://www.amazon.co.uk/your-account">https://www.amazon.co.uk/your-account</a><br> ><br> ><br> Once there, choose "Open orders". If there are other items in your<br> order, they'll be dispatched according to the delivery estimates listed<br> in the order details in Your Account.<br> ><br> > If the order is "dispatching soon" or "completed", you won't be able to make any changes.<br> ><br> > *****<br> > WHAT IF AN ITEM HAS DISPATCHED AND I NO LONGER WANT IT?<br> ><br> If your order arrives too late, you can either refuse delivery or<br> return it to us for a refund. For returns instructions, please visit our<br> Returns Support Centre at<br> <a href="http://www.amazon.co.uk/gp/css/returns/homepage.html.">http://www.amazon.co.uk/gp/css/returns/homepage.html.</a><br> ><br> > *****<br> > HOW DO I CONTACT YOU ABOUT MY ORDER?<br> > If you have more questions, or would like to contact Customer Service, please visit our Help pages:<br> > <a href="http://www.amazon.co.uk/help">http://www.amazon.co.uk/help</a><br> </p> <p> </p> <p>Τι παιχτηκε?</p> <p>Μπορω να αλλαξω το προιον με κατι αλλο η να παρω τα λεφτα μου πισω?</p> <p>πρωτη φορα αγορα απο amazon και την πατησα μου φαινεται..</p> Απλά σου λέει οτι δεν εχουν διαθέσιμο και ο προμηθευτής θα στείλει στις 15 μαρτιου και θα ξαναέχουν. Και λέει επισης οτι δεν εχεις χρεωθεί γιατι τα λεφτά τα τραβάνε οταν ειναι ετοιμο να σταλεί και λίγο πριν σταλεί το προιόν. Sent from my iPhone using Insomnia
CROM271 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Φιλε εισαι τυχερος γιατι ετυχε σε φιλο μου το ιδιο πριν λιγο καιρο. Παρηγγειλε προιον το οποιο τελικα δεν ηταν διαθεσιμο και του ειπαν πως δεν του τραβηξαν λεφτα. Τα λεφτα ομως τραβηχτηκαν απο το αμαζον οπως ειπε η τραπεζα. Με επικοινωνια με το αμαζον ειπαν πως το αμαζον δεν τραβηξε λεφτα απλα ελεγξε για το αν ειναι διαθεσιμα (ή κατι τετοιο τουλαχιστον). Ουσιαστικα τα λεφτα απο οτι καταλαβα ηταν στον ''αερα'' για καποιο διαστημα. Δεν τα ειχε κανενας δηλαδη. Μετα απο καποιες μερες (δεν θυμαμαι ποσες ακριβως) τα λεφτα μπηκαν παλι στον λογαριασμο. Υποψην πως μπορει να παρει καμποσες μερες για να ξαναμπουν.
xriskrik Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Φιλε εισαι τυχερος γιατι ετυχε σε φιλο μου το ιδιο πριν λιγο καιρο. Παρηγγειλε προιον το οποιο τελικα δεν ηταν διαθεσιμο και του ειπαν πως δεν του τραβηξαν λεφτα. Τα λεφτα ομως τραβηχτηκαν απο το αμαζον οπως ειπε η τραπεζα. Με επικοινωνια με το αμαζον ειπαν πως το αμαζον δεν τραβηξε λεφτα απλα ελεγξε για το αν ειναι διαθεσιμα (ή κατι τετοιο τουλαχιστον). Ουσιαστικα τα λεφτα απο οτι καταλαβα ηταν στον ''αερα'' για καποιο διαστημα. Δεν τα ειχε κανενας δηλαδη. Μετα απο καποιες μερες (δεν θυμαμαι ποσες ακριβως) τα λεφτα μπηκαν παλι στον λογαριασμο. Υποψην πως μπορει να παρει καμποσες μερες για να ξαναμπουν. ποσες μερες μπορεις να ρωτησεις τον φιλο σου?
makfil Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Γίνεται μια παρερμηνεία στο θέμα με τα χρήματα. Όλες οι εταιρείες, με τις οποίες κάνουμε συναλλαγές με κάρτα, "δεσμεύουν", για εξασφάλιση, το ποσόν της συναλλαγής αλλά ΔΕΝ το τραβάνε. Ο λόγος είναι ότι δεν γνωρίζουν εάν υπάρχει στην κάρτα διαθέσιμο ποσό, επιπλέον του απαιτούμενου για τη συγκεριμένη πράξη, οπότε θεωρούν, και σε ένα βαθμό είναι σωστό με αυτά που γνωρίζουμε και διαβάζουμε, ότι πρέπει να "δεσμεύσουν" το ποσό, για να μην διατεθεί σε άλλο διεκδικητή, και το τραβάνε είτε όταν αποστέλλουν το εμπόρευμα, εάν πρόκειται για αγορές από ιντερνετικά καταστήματα, είτε όταν τακτοποιηθεί η κράτηση, εάν πρόκειται για ξενοδοχείο, εταιρεία ενοικίασης αυτ/του κλπ. Αντιμετώπισα, πριν από μερικά χρόνια, παρόμοιο πρόβλημα όταν είχα οργανώσει μια εκδρομή στην Αμερική, με την παρέα μου, και είχα κάνει αφενός κρατήσεις σε ξενοδοχεία, σε διάφορες πόλεις, αφετέρου κράτηση για ενοικίαση αυτ/του σε μια εταιρεία. Λίγες μέρες μετά το ξεκίνημα της εκδρομής διαπίστωσα, με μεγάλη έκπληξη, ότι η κάρτα μου δεν γινόταν δεκτή για αγορές ενώ δεν είχα αγοράσει σχεδόν τίποτε. Επισκέφθηκα το πλησιέστερο κατάστημα της τράπεζας (ευτυχώς είχα προβλέψει να χρησιμοποιήσω κάρτα της Citibank), τους είπα ότι χωρίς να έχω αγοράσει τίποτε η κάρτα μου δεν γινόταν δεκτή και, μετά από τηλεφωνικές επικοινωνίες και με την Αθήνα, μου εξήγησαν ότι είχε καλυφθεί το πιστωτικό όριο της κάρτας από τις "δεσμεύσεις" για τις κρατήσεις στα ξενοδοχεία και την εταιρεία ενοικίασης του αυτ/του (!!!). Φυσικά, όλο το θέμα ξεκαθάρισε αργότερα αλλά το σοκ των πρώτων ημερών ήταν πολύ δυνατό και μάλιστα σε μια τόσο μακρυνή χώρα. Έτσι πήρα και το μάθημα ότι, σε παρόμοιες περιπτώσεις, δεν πρέπει να αναλαμβάνει ένας και να φορτώνει στην κάρτα του τις κρατήσεις ξενοδοχείων κλπ. 1
xriskrik Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Γίνεται μια παρερμηνεία στο θέμα με τα χρήματα. Όλες οι εταιρείες, με τις οποίες κάνουμε συναλλαγές με κάρτα, "δεσμεύουν", για εξασφάλιση, το ποσόν της συναλλαγής αλλά ΔΕΝ το τραβάνε. Ο λόγος είναι ότι δεν γνωρίζουν εάν υπάρχει στην κάρτα διαθέσιμο ποσό, επιπλέον του απαιτούμενου για τη συγκεριμένη πράξη, οπότε θεωρούν, και σε ένα βαθμό είναι σωστό με αυτά που γνωρίζουμε και διαβάζουμε, ότι πρέπει να "δεσμεύσουν" το ποσό, για να μην διατεθεί σε άλλο διεκδικητή, και το τραβάνε είτε όταν αποστέλλουν το εμπόρευμα, εάν πρόκειται για αγορές από ιντερνετικά καταστήματα, είτε όταν τακτοποιηθεί η κράτηση, εάν πρόκειται για ξενοδοχείο, εταιρεία ενοικίασης αυτ/του κλπ. Αντιμετώπισα, πριν από μερικά χρόνια, παρόμοιο πρόβλημα όταν είχα οργανώσει μια εκδρομή στην Αμερική, με την παρέα μου, και είχα κάνει αφενός κρατήσεις σε ξενοδοχεία, σε διάφορες πόλεις, αφετέρου κράτηση για ενοικίαση αυτ/του σε μια εταιρεία. Λίγες μέρες μετά το ξεκίνημα της εκδρομής διαπίστωσα, με μεγάλη έκπληξη, ότι η κάρτα μου δεν γινόταν δεκτή για αγορές ενώ δεν είχα αγοράσει σχεδόν τίποτε. Επισκέφθηκα το πλησιέστερο κατάστημα της τράπεζας (ευτυχώς είχα προβλέψει να χρησιμοποιήσω κάρτα της Citibank), τους είπα ότι χωρίς να έχω αγοράσει τίποτε η κάρτα μου δεν γινόταν δεκτή και, μετά από τηλεφωνικές επικοινωνίες και με την Αθήνα, μου εξήγησαν ότι είχε καλυφθεί το πιστωτικό όριο της κάρτας από τις "δεσμεύσεις" για τις κρατήσεις στα ξενοδοχεία και την εταιρεία ενοικίασης του αυτ/του (!!!). Φυσικά, όλο το θέμα ξεκαθάρισε αργότερα αλλά το σοκ των πρώτων ημερών ήταν πολύ δυνατό και μάλιστα σε μια τόσο μακρυνή χώρα. Έτσι πήρα και το μάθημα ότι, σε παρόμοιες περιπτώσεις, δεν πρέπει να αναλαμβάνει ένας και να φορτώνει στην κάρτα του τις κρατήσεις ξενοδοχείων κλπ. το καταλαβαινω αυτο που λες αλλα απο τη στιγμη που λενε οτι δεν με χρεωνουν και τελικα μου τραβανε τα λεφτα απο την καρτα χωρις καν να εχουν το προιον αυτο τι ειναι ?δεν ειναι απατη απο μερους τους? η μηπως εχουν την εντυπωση οτι θα περιμενω ποτε θα φερουν(15 Μαρτιου-19 Απριλιου, ελεος μονο να γελασω μπορω με αυτο)
makfil Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Εάν κατάλαβες αυτό που έγραψα, γιατί επιμένεις ότι σου τράβηξαν τα χρήματα; Αυτό που υποθέτω ότι έγινε, στην περίπτωσή σου, είναι ότι "δέσμευσαν" το ποσό, με την παραγγελία σου, διαπίστωσαν ότι δεν είναι διαθέσιμο, σε ενημέρωσαν και αν ακυρώσεις την παραγγελία θα αποδεσμεύσουν και το ποσό. Που βλέπεις την απάτη; Μιλάμε για το Amazon, δηλαδή το μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο ιντερνετικό κατάστημα στον πλανήτη, και μάλιστα το αγγικό υποκατάστημα, με δωρεάν μεταφορικά πάνω από 25 λίρες και εξυπηρέτηση που δεν τη βρίσκεις πουθενά στον κόσμο και μιλάς για απάτη; Εάν ο φίλος σου δεν θέλει αυτό που παράγγειλε, πες του να ακυρώσει την παραγγελία και να μην ανησυχεί για τα χρήματα, γιατί ΠΟΤΕ δεν τα τράβηξε το κατάστημα. Ας μάθουμε κάποτε ελληνικά ... 1
pedrojay Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Φίλε,όπως τα λέει ο makfil είναι.Δεν σου έχουν τραβήξει λεφτά,τα έχουν δεσμεύσει.Αν δείς στην τράπεζα θα υπάρχει λογιστικό και διαθέσιμο υπόλοιπο κάπου.Το διαθέσιμο είναι τα χρήματα που έχεις και μπορείς να χρησιμοποιήσεις και στο λογιστικό θα δείς το διαθέσιμο συν τα δεσμευμένα. το καταλαβαινω αυτο που λες αλλα απο τη στιγμη που λενε οτι δεν με χρεωνουν και τελικα μου τραβανε τα λεφτα απο την καρτα χωρις καν να εχουν το προιον αυτο τι ειναι ?δεν ειναι απατη απο μερους τους? η μηπως εχουν την εντυπωση οτι θα περιμενω ποτε θα φερουν(15 Μαρτιου-19 Απριλιου, ελεος μονο να γελασω μπορω με αυτο) Όσο για αυτό,είχανε σίγουρα στοκ όταν παραγγείλατε?Γιατί το εμαιλ που σου στείλανε το στέλνουν μόνο σε περίπτωση περαιτέρω καθυστέρησης προιόντος που ΔΕΝ το έχουν σε στοκ την ώρα της παραγγελίας.Όπως και να έχει,αν βιάζεσαι και το βρίσκεις αλλού σε διαθεσιμότητα και σε παραπλήσια τιμή,τότε απλά ακύρωσε την παραγγελία και θα μπουν πίσω τα χρήματα σε 2-3 εργάσιμες περίπου.
CROM271 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 ποσες μερες μπορεις να ρωτησεις τον φιλο σου? Αυτο που λενε τα παιδια και που ειπα εγω πανω κατω συμβαινει. Δεν τραβηξε τα λεφτα το αμαζον αλλα τα δεσμευσε. Αφου τελικα δεν θα παρεις το προιον τα λεφτα θα μπουνε στον λογαριασμο σου. Μην ανησυχεις γι'αυτο. Τωρα το ποτε θα τα παρεις ειναι ενα θεμα. Ο φιλος μου δεν κοιτουσε καθημερινα τον λογαριασμο για να δει ποτε μπηκαν. Σιγουρα εκανε πανω απο εβδομαδα (τοτε το ειχε κοιταξει και δεν ειχαν μπει). Μετα ξανακοιταξε τον λογαριασμο σε 20-30 μερες (δεν θυμαται ακριβως) και τα λεφτα ηταν μεσα. Μπορει να τα ειχαν βαλει και γρηγοροτερα βεβαια γιατι οπως σου ειπα δεν ελεγχε συνεχως τον λογαριασμο.
xriskrik Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εάν κατάλαβες αυτό που έγραψα, γιατί επιμένεις ότι σου τράβηξαν τα χρήματα; Αυτό που υποθέτω ότι έγινε, στην περίπτωσή σου, είναι ότι "δέσμευσαν" το ποσό, με την παραγγελία σου, διαπίστωσαν ότι δεν είναι διαθέσιμο, σε ενημέρωσαν και αν ακυρώσεις την παραγγελία θα αποδεσμεύσουν και το ποσό. Που βλέπεις την απάτη; Μιλάμε για το Amazon, δηλαδή το μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο ιντερνετικό κατάστημα στον πλανήτη, και μάλιστα το αγγικό υποκατάστημα, με δωρεάν μεταφορικά πάνω από 25 λίρες και εξυπηρέτηση που δεν τη βρίσκεις πουθενά στον κόσμο και μιλάς για απάτη; Εάν ο φίλος σου δεν θέλει αυτό που παράγγειλε, πες του να ακυρώσει την παραγγελία και να μην ανησυχεί για τα χρήματα, γιατί ΠΟΤΕ δεν τα τράβηξε το κατάστημα. Ας μάθουμε κάποτε ελληνικά ... Χαλαρωσε αρχηγε μου που θα παει θα μαθω και ελληνικα καποια στιγμη. Ενταξει μπορει να ηταν λιγο υπερβολικος ο ορος απατη ομως ακομα και αυτη την στιγμη αν μπεις να δεις το συγκεκριμενο προιον λεει in stock οπως και οταν το παρηγγειλα.. πολυ απλα δεν ειμαι εγω ο αναξιοπιστος της υποθεσης γιατι εγω το αγορασα νομιζοντας οτι ειναι διαθεσιμο συμφωνα με τα λεγομενα τους εκτος και αν το in stock σημαινει εξαντλημενο και δεν το γνωριζα οποτε να μαθω και λιγα αγγλικα μαζι με τα ελληνικα. Οσο για το "τραβηξαν"τα χρηματα ,μπηκε ο φιλος μου στο λογαριασμο του και ναι τα τραβηξαν τι να σου πω οχι? τραβηξαν δεσμευσαν παρτο οπως θελεις.Τωρα αν τα βαλουν πισω -αποδεσμευσουν αλλαζει αυτο. Η ταλαιπωρια ομως ταλαιπωρια απο μερους μου χωρις να φταιω Και ναι φυσικα την ακυρωσαμε την παραγγελια. edit πρωτη φορα ψωνιζω απο amazon και δεν ειμαι παντογνωστης οπως δεν ειναι και κανεις αλλωστε. Καλα θα κανεις να μην εισαι τοσο αυστηρος και επιθετικος γιατι ολοι μαθαινουμε και αυτοι που ξερουν 5 πραγματα παραπανω απο καπου τα μαθανε Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2013 από xriskrik
CROM271 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δικιο εχει ο φιλος xriskrik. Οσο να ναι αν αγοραζεις απο καπου για 1η φορα (ακομα και απο το αξιοπιστο αμαζον) και τα πραγματα πανε στραβα εχεις επιφυλαξεις. Ποσο μαλλον οταν σου λειπουν λεφτα και η τραπεζα σου λεει πως τα τραβηξε το αμαζον, ενω το αμαζον λεει πως δεν τα τραβηξε. Ρωταει για να μαθει ο ανθρωπος. Παντως 99,9% (γιατι σιγουροι δεν ειμαστε ουτε για τον ιδιο μας τον εαυτο) τα λεφτα θα τα παρεις πισω. Στα μειον πως αυτο μπορει να καθυστερησει αρκετα. Εισαι και ατυχος ρε φιλε. 1η αγορα και τρως την κρυαδα. Και στον φιλο μου στην 1η αγορα του ετυχε και τωρα με πρηζει να του παραγγελνω εγω απο τον δικο μου λογαριασμο. Ας του λεω συνεχως πως απλα ετυχε αυτο και πως μπορουσε να γινει και σε μενα, και πως πιο αξιοπιστο μαγαζι απο αμαζον δεν υπαρχει.
xriskrik Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δικιο εχει ο φιλος xriskrik. Οσο να ναι αν αγοραζεις απο καπου για 1η φορα (ακομα και απο το αξιοπιστο αμαζον) και τα πραγματα πανε στραβα εχεις επιφυλαξεις. Ποσο μαλλον οταν σου λειπουν λεφτα και η τραπεζα σου λεει πως τα τραβηξε το αμαζον, ενω το αμαζον λεει πως δεν τα τραβηξε. Ρωταει για να μαθει ο ανθρωπος. Παντως 99,9% (γιατι σιγουροι δεν ειμαστε ουτε για τον ιδιο μας τον εαυτο) τα λεφτα θα τα παρεις πισω. Στα μειον πως αυτο μπορει να καθυστερησει αρκετα. Εισαι και ατυχος ρε φιλε. 1η αγορα και τρως την κρυαδα. Και στον φιλο μου στην 1η αγορα του ετυχε και τωρα με πρηζει να του παραγγελνω εγω απο τον δικο μου λογαριασμο. Ας του λεω συνεχως πως απλα ετυχε αυτο και πως μπορουσε να γινει και σε μενα, και πως πιο αξιοπιστο μαγαζι απο αμαζον δεν υπαρχει. Ρε φιλε μου την εδωσε που ενω ελεγε οτι εχουν σε αποθεμα 30 κομματια παραγγελνω, δεσμευουν τα λεφτα(να μην πω τραβηξαν γιατι θα φαω και ξυλο)και αντι να στειλουν το προιον οπως σε καθε φυσιολογικη συναλλαγη μου στελνουν mail οτι θα παραλαβοουμε 15 μαρτιου - 17 απριλιου.Αν ειναι δυνατον.Ουτε οι Ελληνες τοσο ανοργανωτοι ενα πραμα Τωρα περιμενε να αποδεσμευσουν τα λεφτα και αν δεν εχει εξαντληθει το προιον που θελεις να αγορασεις μεχρι τοτε να μου τρυπησεις την μυτη Ποιο πολυ μου την εδωσε η πολιτικη τους παρα αγχωθηκα για το 50 αρικο Τα λεφτα θα τα παρω ενταξει αλλα το προιον που ηθελα εν τελει δεν το πηρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα