silence0021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Αγόρασα τον acer aspire v3-571g ο οποίος όπως γράφει έχει κάρτα γραφικών nvidia gt 730m με 2 gb αυτόνομη μνήμη. Οταν πάω να βάλω τους οδηγούς της κάρτας απο το site της acer μου λέει ότι δεν βρέθηκε το hardware και όταν πάω στη διαχείρηση συσκευών μου γράφει ότι έχει βρει μια hd intel graphics 4000 και μια άλλη απο κάτω της με θαυμαστικο. Οταν πατάς εύρεση driver μου λέει ότι έχει τον τελευταίο . Υπάρχει περίπτωση να μην μου έχουν βάλει την κάρτα ?http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.902693 Windows 7 ultimate 64 bit Sent from my iPad using Insomnia Αν μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος θα το εκτιμούσα πολύ γιατί δεν ξέρω τι να κάνω!
x4lifefortech Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Μαλλον θα πρεπει να απενεργοποιησεις τα γραφικα του επεξεργαστη μεσα απο τα BiOs
silence0021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Μαλλον θα πρεπει να απενεργοποιησεις τα γραφικα του επεξεργαστη μεσα απο τα BiOs Στο bios έχει στο graphic mode : switchable integrated
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα