Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω (προσωρινά) στην κατοχή μου το 
acer aspire 8930g του κουνιάδου μου.
Ο οποίος του εχει προσθέσει (εκτός από τον blue που είχε προεγκατεστημένο κατά την αγορά) κι ένα καινούριο wd5000bevt 
(εχει και δεύτερη θέση για σκληρό το λαπτοπ)
όταν το παρέλαβα λοιπόν, μου λέει δες και γιατί δεν βλέπει το καινούριο σκληρό, μιας και στην αρχή τον έβλεπε.

Μετά από δοκιμές και σαν εξωτερικό είπα οτι για κάποιο λόγο είναι "καμένος" ο δίσκος
ήταν ενός μηνός, έπαιξε η σχετική αλλαγή και το Σαββάτο παρέλαβα τον καινούριο στήνω εκεί νεα windows (με σκοπό να αντικαταστήσει τον παλιό ο οποίος και προοριζόταν για αποθήκη) 

ενώ χθες το βράδυ το έσβησα και έπεσα για ύπνο, σήμερα συνδέω και των παλιό (όλη η διαδικασία της καθαρής εγκατάστασης έγινε με τον καινούριο μόνο του, έχω ενα ψυχολογικό με αυτό)  για να διαγράψω την παλιά εγκατάσταση, εδώ αρχίζει το ενδιαφέρων, πατάω έναρξη και μπαίνει στα παλιά win επανεκκινώ για να διαλέξω από που να κάνει boot αλλά με έκπληξη διαπιστώνω οτι δεν βλέπω πουθενά των νέο δίσκο.
Υπάρχει περίπτωση να μην σηκώνει 2 σκληρούς (παρόλο που εχει 2 θέσεις ;), να έπεσα σε 2 δίσκους απο την ιδια παρτίδα και να έχουν ελαττωμα, να τους καίει για κάποιο περίεργο λόγο το λαπτοπ;
Ο δίσκος δεν φαίνεται ούτε στο bios!
Ευχαριστώ για τον χρόνω σας προκαταβολικά!

ο δίσκος είναι ο : Western Digital 500GB Black WD5000BPKT 2.5''
 και το λαπτοπ    το : ACER ASPIRE 8930G-904G50BN Q9000 4096MB 500GB

(δίχως να ξέρω αν είναι αγορασμένο από εδώ, απλά για να δείτε το μοντέλο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906668)

Δημοσ.

χθες επιστράφηκε για εγγυηση 
πρώτη αντίδραση από τον υπαλληλο ήταν 
ότι ο δίσκος καηκε από δική μας υπαιτιοτητα, κάτι που είχα σκεφτεί κι εγώ στην αρχή αλλά το απέρριψα στην πορεία και οι λόγοι που επικαλέστηκε μου κάναν ακόμη ποιο έντονη την πεποίθηση τι περισσότερο πιθανών είναι η αστοχία υλικού, (με ύφος 1000 καρδιναλίων) ο black, λέει, είναι 7200 άστροφων και ο μπλε που έχουμε 5400.
ο πωλητής φώναξε των τεχνικό για να μας το πει, ακόμη μας είπε οτι αν κουνηθεί λίγο κατά την λειτουργία καίγεται.
στα παραπάνω του απάντησα ότι δεν είναι λογικό αν η τοποθέτηση έγινε προσεχτικά και δίχως "πατέντα".

μετά μας ρώτησε αν το λαπτοπ εχει πιστοποίηση ότι μπορεί να δεχτεί black δίσκους (καλό; ) και όταν του ζήτησα να μου βρει ένα από αυτά που πουλάνε να εχει (και να το αγοράσω αμέσως αν την εχει γραπτώς)

απλά πήρε το δίσκο και είπε ότι αν καεί ξανά θα πρέπει να δει το λαπτοπ (ακόμη ποιο καλό; ) γιατί μαλλον εμείς φταίμε λογο του οτι οι black για να βγουν 2 δίσκοι στη σειρά με πρόβλημα..... 

σε γενικές γραμμές ήταν ευγενέστατος μαζί μας παρά το ύφος του φωτισμένου παντογνώστη (1000 καρδιναλίων) κάποια στιγμή στην αρχή της συζήτησης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...