Προς το περιεχόμενο

Asus Padfone Infinity: Όταν το smartphone συνάντησε το tablet (video)


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την τρίτη γενιά του Padfone παρουσίασε σήμερα η Asus με την ονομασία Infinity, κάτι που δε σημαίνει όμως ότι το Padfone 2 θα αποσυρθεί από την αγορά.Για όσους δε γνωρίζουν, Padfone Infinity διαθέτει το μοναδικό χαρακτήρα τρία σε ένα αφού η καρδιά του συστήματος είναι ένα smartphone και μάλιστα με κορυφαία χαρακτηριστικά και ποιότητα κατασκευής. Στη συνέχεια μπορούμε να συνδέσουμε το PadFone στο PadFone Station το οποίο είναι στην ουσία ένα "κενό" tablet το οποίο ζωντανεύει άμεσα μόλις συνδέσουμε πάνω του το smartphone. Το τρίτο κομμάτι του puzzle συμπληρώνεται μόλις συνδέσουμε το ειδικό πληκτρολόγιο βάση το οποίο μετατρέπει το PadFone σε φορητό υπολογιστή.

 

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Infinity είναι ένα επίπεδο πάνω από αυτά των προκατόχων του ενώ και η ποιότητα κατασκευής ειδικά του smartphone είναι εντυπωσιακή. Η καρδιά του συστήματος, το PadFone, διαθέτει το νέο τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 600 στο 1.7 GHz με 2GB RAM, 64GB αποθηκευτικό χώρο καθώς και οθόνη 5' ιντσών ανάλυσης Full HD 1920x1080. Τρέχει την έκδοση 4.2 Jelly Bean και μπορεί να θεωρηθεί ένα από τα κορυφαία android smartphones αφού η Asus δεν κάνει οποιαδήποτε παραχώρηση.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

{C}Δημοσιευμένη Εικόνα{C}Δημοσιευμένη Εικόνα

{C}Δημοσιευμένη Εικόνα{C}Δημοσιευμένη Εικόνα

{C}Δημοσιευμένη Εικόνα{C}Δημοσιευμένη Εικόνα

Η ποιότητα κατασκευής του Padfone infinity είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα με το αλουμίνιο να καλύπτει σχεδόν ολόκληρο το πίσω μέρος της συσκευής αφήνοντας μόνο ένα μικρό κομμάτι. Τέλος ζυγίζει 140 γραμμάρια ενώ μόλις συνδεθεί στο tablet, το συνολικό βάρος φτάνει τα 650 γραμμάρια. Οκτώ Δεκατρία megapixel στο πίσω μέρος κάμερα και 2mp στο μπροστινό, συνθέτουν τη λίστα των τεχνικών χαρακτηριστικών

 

Το PadFone Station που αναλαμβάνει τις εργασίες του tablet διαθέτει δική του μπαταρία η οποία μάλιστα φορτίζει το smartphone σε περίπτωση που αυτό δεν έχει διαθέσιμη αυτονομία.

 

Το Padfone Infinity θα κυκλοφορήσει κατά πάσα πιθανότητα τον Απρίλιο, με τιμή €999 για το πακέτο που διαθέτει το smartphone με χωρητικότητα 64gb καθώς και το tablet. Το πληκτρολόγιο θα διατεθεί ξεχωριστά και θα κοστίζει €69 ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν σχέδια για μεμονωμένη κυκλοφορία του smartphone χωρίς το tablet.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έλεος ρε Asus ..... πάτωσε το πρώτο και το δέυτερο .... και βγάζεις και τρίτο ;

Και γιατί να μην πάρω ένα ZTE 5'' με 300 ευρώ .... και ένα Sony Vaio με 500 ευρώ απο τον Κωτσόβολο .... αντί να πάρω αυτήν την παπα*** με 999 ευρώ  ;;;;;;;;;;;

Να μου χαλάσει διλαδί το κηνιτό .... να πετάξω και το tablet μαζί .... έξυπνο.

 

epic-fail1.jpg

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν να αφήσουν αυτές τις ανοησίες ( :P ) plz και επιτέλους να κάνουν μια καλή μαγκιά tablet που να μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα αλλα και να μπορεί να κουμπώσει σε βάση laptop και να λειτουργεί μετά ως οθόνη.

Ναι το ξέρω ότι το transformer είναι έτσι αλλά είναι περιορισμένων δυνατοτήτων και ως laptop και έχει android δηλαδή δεν είναι *κανονικό* laptop.

 

Ας φτιάξουν μια βάση δυνατή, με καλή κάρτα / επεξεργαστή και την οθόνη να γίνεται tablet!

 

Δηλαδή, ήθελα και να ήξερα γιατί και η MS και η Apple προχωράνε σε ενιαίο λειτουργικό για mobile και υπολογιστές αν δε βγουν τέτοιες συσκευές!

 

ή τουλάχιστον αυτό

http://www.yankodesign.com/2011/05/06/bento-box-kinda-like-voltron/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το smartphone κομμάτι είναι κορυφή απ' όλες τις απόψεις οπότε μιλάμε για μια premium συσκευή η οποία όντως αξίζει. Ίσως θα έπρεπε να κυκλοφορούσε και ξεχωριστά. Το ταμπλετ είναι επίσης γρήγορο αφού δανείζεται το εσωτερικό του fone και για την τιμή η οθόνη θα πρέπει να είναι κάτι παραπάνω από καλή για να ικανοποιήσει. 64 γίγα αποθηκευτικός χώρος συν 500 γίγα στο σύννεφο είναι ΟΚ, προσωπικά όμως  θα προτιμούσα επιπλεον 64 γιγα στο ταμπλετ και λιγοτερο συννεφο. Βολευει σαν 3G tablet για οσους το χρειαζονται. Αν μπορούσαν να ρίξουν την τιμή κατά 100 ευρώ η πρόταση θα ήταν πολύ πιο δελεαστική. 

 

 

Καπου διάβασα το σχόλιο και το μεταφέρω: οι εταιρίες που πουλάνε android και windows προϊόντα πρέπει να έχουν υπόψη πως μόνο η apple έχει αυτή τη στιγμή την άδεια στη συνείδηση edit - μερίδας - edit του αγοραστικού κοινού να χρεώνει premium για τις συσκευές τις. Οποιοσδηποτε άλλος δοκιμάσει να πουλήσει με παρόμοιες και πόσο μάλλον με ακριβότερες τιμές δύσκολα θα πετύχει. Γι' αυτό βλέπω το συγκεκριμένο προϊόν να αντιμετωπίζει δυσκολίες.

Επεξ/σία από Skylined
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πες στο τύπο που έγραψε αυτό το σχόλιο,οτι πιο fail πεθενεις και μάλιστα ακαριαία!

Το αγοραστικό κοινο που δε δέχεται να χρεώνουν premium τιμες σε android και windows συσκευές,δεν δέχεται ουτε την τιμολογιακή πολιτική της apple! :devil:

Εγώ που δέχομαι αυτή τη τιμολογιακή πολιτικη της apple,απλα δε μ'αρεσουν τα προϊόντα της και η ιδια,θα έδινα πολύ ευχαρίστως 1000+€ για ενα windows8 tablet! ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έκανα edit στο προηγούμενο σχόλιο. Η apple γνωρίζει πολύ μεγάλη επιτυχία με high end προϊόντα που είναι ακριβά (please το γιατί είναι άσχετο με το θέμα), ενώ οι υπόλοιπες εταιρίες, ειδικά στα tablet για τα οποία κουβεντιάζουμε και πιο συγκεκριμένα για το padfone infinity φαίνεται ότι δυσκολεύονται να καταλάβουν ότι η διείσδυσή τους στην αγορά εξαρτάται από το πόσο συμφέρουσα είναι η τιμή των προϊόντων τους. Το πήρε πρέφα η Google και η Amazon αρχικά και πήραν αμέσως μερίδια της αγοράς αλλά η δυσκολία φαίνεται ακόμα να παραμένει. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοιτα,θα συμφωνούσαν μαζί σου,αλλά τα 50 εκατομύρια πωλήσεις του όχι και τόσο φτηνού sgs3,θα μας διαψευσουν και τους δυο!

 

Τώρα,για το infinity,ο λογο που δε πετυχαίνει δεν είναι μονο η τιμή,αλλά το γεγονος οτι το ταπλετ δεν είναι αυτόνομο και αν πάθει κάτι το τηλ. παει στο κάλαθο και το ταπλετ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...