Προς το περιεχόμενο

Η ελληνική αστυνομία στηρίζει τον αθλητισμό...


REDODIN7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Διακρινω μια ειρωνεια στον τιτλο του θεματος εναντι της Αιλλοινκις Αστεινωμυασ. Δηλαδη δεν μπορειται να διακρινεται ξεκαθαρα την επικινδυνοτητα του μεσηλικα χουλιγκανου ο οποιος τοποθετειται και σε κυκλο ωστε να ειναι πιο ευδιακριτος απο τα κοινωνικα βλεμματα, ενω ο κακοπληρωμενος πλην τιμιος-κοινωνικος μα πανω απ ολα Ανθρωπος... Ο αστυνομικος της Μοναδος Αποκαταστασης Ταξης(βλ. Ματατζης) προσπαθει να επαναφερει την ταξη, χυνοντας Link.png Site: https://www.youtube.com/results?search_query=%CE%B1%CE%B9%CE%BC%CE%B1+%CE%B4%CE%B1%CE%BA%CF%81%CF%85%CE%B1+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%B9%CE%B4%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B1%CF%82&oq=%CE%B1%CE%B9%CE%BC%CE%B1+%CE%B4%CE%B1&gs_l=youtube.3.0.0l3.1196.2217.0.3646.7.7.0.0.0.0.385.1099.2j3j1j1.7.0...0.0...1ac.1.XrHwjL4R6V8">αιμα δακρυα και ιδρωτα ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα κάνει όλα και συμφέρει η ελας.

Βοηθάει τους παππούδες στο τζοκιν, συνέλαβε τον Αη Βασίλη (μπερδεύτηκε και πήγε να μοιράσει δώρα εκτός περιόδου Χριστουγέννων), προσφέρουν χαλαρωτικό μασαζ σε διαδηλωτή που κουράστηκε και ξάπλωσε.

Μεμονωμένα περιστατικά φυσικά.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κρινοντας απο τις αστοχες απαντησεις σας, προβλεπω το τοπικ να εξελισσεται σε μια ακομη ενδιαφερουσα συζητηση υψηλου επιπεδου στο ινσομνια.

therefore i am out. carry on.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ήθελα να ήξερα,φταίει η Αστυνομία(γενικά μιλάω,όχι για το συγκεκριμένο βίντεο) ή η νοοτροπία πως πρέπει να πάω στο γήπεδο να βρίσω και να κάνω αυτά που στο σπίτι ή στον κοινωνικό μου περίγυρο δεν τολμώ να πω ή να κάνω;

Ήθελα να ήξερα,φταίει η Αστυνομία που και στο εξωτερικό να πάμε πάλι θα θελήσουμε να επιδείξουμε το "φλογερό ταμπεραμέντο" μας;(π.χ:final 4 στην Τουρκία).

Ήθελα να ήξερα,φταίει η Αστυνομία,που τα γήπεδα είναι άδεια;

Ήθελα να ήξερα,σε αυτό το forum, moderator υπάρχει, ή θα αρκεστούμε στην κρατική βία και πως εμείς είμαστε οι αγνοί φίλαθλοι;

ΥΓ:Δεν με απασχολεί,ποιος μπορεί να ξεκίνησε το θέμα,δεν με απασχολεί ποιος φταίει στην συγκεκριμένη περίπτωση,αλλά δεν μπορώ να ανέχομαι θέμα "Η ελληνική αστυνομία στηρίζει τον αθλητισμό..." και να αναφέρεται σε επεισόδια σε ΓΗΠΕΔΟ.Ας έχει την άποψη αυτή άνθρωπος που δεν έχει πατήσει ποτέ του σε γήπεδο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βάλτε και υπότιτλους να δουν και οι ξένοι πόσο χαλαροί είμαστε και στο θέμα της αστυνομίας μπας και σταματήσουν να μας δανείζουν, που είναι και η μόνη περίπτωση να γίνουμε άνθρωποι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...