tsipouro Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Καλημέρα σας Μιας και έχω ένα παιδί που βαριέται τα mainstream παραμύθια με δράκους, μάγισσες και βασιλοπούλες, ενώ λατρεύει ιστορίες-μύθους για ό,τι τρώγεται (από την έλευση της πατάτας στην Ελλάδα με τον Καποδίστρια και το βοσκό που άφησε το τυρί σε μια σπηλιά με αποτέλεσμα να γίνει το ροκφόρ μέχρι το μύθο για το ρύζι και το χιόνι που δημιούργησαν το πρώτο "παγωτό"), θα εκτιμούσα τη συνεισφορά σας με ό,τι μπορεί να γνωρίζετε γύρω από αυτή την κατηγορία. Ευχαριστώ.
brickoman Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Πως φτιάχτηκαν οι φακές: Αρχικά μαζεύτηκαν όλοι οι χωριάτες και έχεσαν μέσα σε μία χύτρα. Ύστερα έριξαν και από μία χλέπα και κατούρησαν. Τέλος τα ανακάτεψαν και τα πέρασαν από τον κόφτη (εξ ου και το σπειρωτό σχήμα τους), τα έβαλαν σε φακελάκια και μας τα πούλησαν! 1
kuzko21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Πως φτιάχτηκαν οι φακές: Αρχικά μαζεύτηκαν όλοι οι χωριάτες και έχεσαν μέσα σε μία χύτρα. Ύστερα έριξαν και από μία χλέπα και κατούρησαν. Τέλος τα ανακάτεψαν και τα πέρασαν από τον κόφτη (εξ ου και το σπειρωτό σχήμα τους), τα έβαλαν σε φακελάκια και μας τα πούλησαν! εσενα στα ΟΥΚ , στηθος παπιας η αυγοταραχο σε ταιζανε wonderwoman?
Sadamiraq Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Πως φτιάχτηκαν οι φακές: Αρχικά μαζεύτηκαν όλοι οι χωριάτες και έχεσαν μέσα σε μία χύτρα. Ύστερα έριξαν και από μία χλέπα και κατούρησαν. Τέλος τα ανακάτεψαν και τα πέρασαν από τον κόφτη (εξ ου και το σπειρωτό σχήμα τους), τα έβαλαν σε φακελάκια και μας τα πούλησαν! Εχει ολα τα φωτα να ειναι πραγματικο 1
brickoman Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 εσενα στα ΟΥΚ , στηθος παπιας η αυγοταραχο σε ταιζανε wonderwoman? Τι να με ταΐζουν μωρέ, από την πρώτη κιόλας εβδομάδα εκεί είχα χάσει μια ντουζίνα κιλά. Αλλά οι φακές ΕΙΝΑΙ σκατά! 1
tsifotis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Εχει ολα τα φωτα να ειναι πραγματικο http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQMJEe5o8W9fbcR8RUDuSMy2WEtTkPMb_NUx-XMN-Q7x0Cs3zgDyg
Apoll Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 @τσίπουρο Δεν ξέρω που να βρεις πληροφορίες σχετικές. Όμως, έχεις δοκιμάσει να διαβάσεις Ελληνική μυθολογία στο παιδί; Και δεν αναφέρωμαι σε αυτό που φέρουν ως μυθολογία στα σχολεία. Αυτά είναι @@ Υπάρχουν αρκετά καλά βιβλία έξω σχετικά, που είναι ενδιαφέροντα σχετικά.
tsipouro Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 @Apoll Έχω ένα δίτομο της ελληνικής μυθολογίας, τώρα που το λες. Θα το ρίξω μια ματιά.
Sadamiraq Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 @Apoll Έχω ένα δίτομο της ελληνικής μυθολογίας, τώρα που το λες. Θα το ρίξω μια ματιά. Του αρεσουν οι μυθοι με οτι τρωγεται?Περιεργα γουστα Μετραει παντως η Ελληνικη Μυθολογια,θα μαθει και κατι χρησιμο
brickoman Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Ναι, το τι έτρωγε ο Ηρακλής, ο Θησέας και ο Δαίδαλος.
Toufas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 διαβασε του brickman, πολυ καλα παραμυθια 2
Sadamiraq Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 διαβασε του brickman, πολυ καλα παραμυθια Πωπω τι σε ειπε
tsipouro Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μετά τα τόσα off topic ( δεν θα τα χαρακτηρίσω τρολιές), έχει κανείς να προτείνει κάτι;
LongTom Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μετά τα κατεβατά off topic έχω να σε προτείνω ένα βιβλίο. How Carrots Won the Trojan War: Curious (but True) Stories of Common Vegetables Το έχω στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη μου,αλλά δεν το διάβασα ακόμη. Όχι ακριβώς μύθοι,αλλά κοντινό θέμα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα