Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας

Μιας και έχω ένα παιδί που βαριέται τα mainstream παραμύθια με δράκους, μάγισσες και βασιλοπούλες, ενώ λατρεύει ιστορίες-μύθους για ό,τι τρώγεται (από την έλευση της πατάτας στην Ελλάδα με τον Καποδίστρια και το βοσκό που άφησε το τυρί σε μια σπηλιά με αποτέλεσμα να γίνει το ροκφόρ μέχρι το μύθο για το ρύζι και το χιόνι που δημιούργησαν το πρώτο "παγωτό"), θα εκτιμούσα τη συνεισφορά σας με ό,τι μπορεί να γνωρίζετε γύρω από αυτή την κατηγορία. 

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Πως φτιάχτηκαν οι φακές:

Αρχικά μαζεύτηκαν όλοι οι χωριάτες και έχεσαν μέσα σε μία χύτρα. Ύστερα έριξαν και από μία χλέπα και κατούρησαν. Τέλος τα ανακάτεψαν και τα πέρασαν από τον κόφτη (εξ ου και το σπειρωτό σχήμα τους), τα έβαλαν σε φακελάκια και μας τα πούλησαν!

• Like 1
Δημοσ.

Πως φτιάχτηκαν οι φακές:

Αρχικά μαζεύτηκαν όλοι οι χωριάτες και έχεσαν μέσα σε μία χύτρα. Ύστερα έριξαν και από μία χλέπα και κατούρησαν. Τέλος τα ανακάτεψαν και τα πέρασαν από τον κόφτη (εξ ου και το σπειρωτό σχήμα τους), τα έβαλαν σε φακελάκια και μας τα πούλησαν!

εσενα στα ΟΥΚ , στηθος παπιας η αυγοταραχο σε ταιζανε wonderwoman?

Δημοσ.

Πως φτιάχτηκαν οι φακές:

Εχει ολα τα φωτα να ειναι πραγματικο :D
  • Like 1
Δημοσ.

εσενα στα ΟΥΚ , στηθος παπιας η αυγοταραχο σε ταιζανε wonderwoman?

Τι να με ταΐζουν μωρέ, από την πρώτη κιόλας εβδομάδα εκεί είχα χάσει μια ντουζίνα κιλά.

Αλλά οι φακές ΕΙΝΑΙ σκατά!

• Like 1
Δημοσ.

@τσίπουρο

Δεν ξέρω που να βρεις πληροφορίες σχετικές. Όμως, έχεις δοκιμάσει να διαβάσεις Ελληνική μυθολογία στο παιδί;

Και δεν αναφέρωμαι σε αυτό που φέρουν ως μυθολογία στα σχολεία. Αυτά είναι @@

Υπάρχουν αρκετά καλά βιβλία έξω σχετικά, που είναι ενδιαφέροντα σχετικά.

Δημοσ.

@Apoll

Έχω ένα δίτομο της ελληνικής μυθολογίας, τώρα που το λες.

Θα το ρίξω μια ματιά.

Του αρεσουν οι μυθοι με οτι τρωγεται?Περιεργα γουστα :P Μετραει παντως η Ελληνικη Μυθολογια,θα μαθει και κατι χρησιμο
Δημοσ.

Μετά τα κατεβατά off topic έχω να σε προτείνω ένα βιβλίο.

How Carrots Won the Trojan War: Curious (but True) Stories of Common Vegetables

Το έχω στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη μου,αλλά δεν το διάβασα ακόμη.

Όχι ακριβώς μύθοι,αλλά κοντινό θέμα :-) .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...