Disappointment from Hellas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Εγώ πρότεινα πολύ πιο σκληρό τρόπο από την φυλάκιση αλλά τεσπα. Δηλαδή ο τύπος πήδηξε το μέλλον 3.000.000 πολιτών στην Θεσσαλονίκη και να τον πληρώνουν κιόλας στην φυλακή.Ωραία πράγματα.Τέλος πάντων αυτό είναι άλλη συζήτηση...
skiabox Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Η εργοδιαφυγή - αργομισθία - ρουσφέτι πότε θα τιμωρηθεί; 2
Disappointment from Hellas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Η εργοδιαφυγή - αργομισθία - ρουσφέτι πότε θα τιμωρηθεί; Ποιος είναι υπεύθυνος για όλα αυτά αν όχι οι δομές του κράτους;Γίνονται αυτά πουθενά σε άλλη χώρα πλην Ζιμπάμπουε;Και δεν είμαι σίγουρος ότι και εκεί είναι τόσο χάλια;Εγώ φταίω και για αυτό;Και για να προλάβω όντως δεν φταίω ποτέ δεν τους ψήφισα....
LogokrisiaGR Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Η εργοδιαφυγή - αργομισθία - ρουσφέτι πότε θα τιμωρηθεί; Τι κάνει ο φίλος σου ο πρόεδρος; έμαθα πως θέλουν να τον διαγράψουν... τι κρίμα
Cossutius. Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Η εργοδιαφυγή - αργομισθία - ρουσφέτι πότε θα τιμωρηθεί; Όταν τιμωρηθουν οι βάσεις τους...δηλαδή αυτοι που διοικούν τον τοπο ενω τα προγράμματα τους προεκλογικά μιλάνε για εκκαθάριση της διαφθοράς...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Oπα κυριοι. Στα ρουσφετια συμετεχουν 2 πλευρες παντοτε. Και συνηθως αυτος που κανει την "πρωτη κινηση" για ρουσφετι μαντεψτε ποιος ειναι. Ξερω οτι ειναι τοπικ που κραζουμε τους πολιτικους αλλα οχι να βγαζουμε σε ολες τις περιπτωσεις λαδι το λαουτζικο και φταιχτες τους πολιτικους...Ειδικα το θεμα του ρουσφετιου οσο κι αν δεν αρεσει σε μερικους ειναι 50-50. 1
frieck Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Εσύ τι λες αφού μαζί τα τρώγανε δεν θα τους ψηφίζανε. Δηλαδη ο μισος λαος της Θεσσαλονικης που τον ψηφιζε, και της περιφερειας που ψηφιζε Ψωμιαδη, μαζι τους τα ετρωγε? Ειδικα το θεμα του ρουσφετιου οσο κι αν δεν αρεσει σε μερικους ειναι 50-50. Διαφωνω, ο "μαγκας" που παει να γλυψει εχει μεγαλυτερη ευθυνη απο τον πολιτικο.
skiabox Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Όχι τίποτε άλλο , αλλά όσους φόρους και να βάλουν αν δεν ασχοληθούν και με την εργοδιαφυγή (η οποία μπορεί να καταργηθεί μια για πάντα με μηχανογράφηση) δε βγαίνουν τα νούμερα που να χτυπιούνται από κάτω.
MJBulls23 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Εγώ πρότεινα πολύ πιο σκληρό τρόπο από την φυλάκιση αλλά τεσπα. Δηλαδή ο τύπος πήδηξε το μέλλον 3.000.000 πολιτών στην Θεσσαλονίκη και να τον πληρώνουν κιόλας στην φυλακή.Ωραία πράγματα.Τέλος πάντων αυτό είναι άλλη συζήτηση... Δηλαδη? Τι θα προτεινες? Η κατευθυνση που εγω θα προτεινα θα ηταν: -Διερευνηση ολων των συγγενων του(καθως και του ιδιου φυσικα) περι της περιουσιας τους για τυχον(σχεδον σιγουρα βασικα) "περιεργη" αυξηση των περουσιακων τους στοιχειων εντός και εκτός Ελλαδας. -Δημευση ολης της περιουσιας του Παπαγεωργοπουλου. -Μειωση της ισοβιας φυλακισης σε 10ετη οπου παραλληλα με την 10ετη ποινη της φυλακης να υπαρχει και 10ετης προσφορα δημοσιας εργασιας απο τον Παπαγεωργοπουλο, αμισθι φυσικα. Θα ηταν ωραιο να τον δουμε να μαζευει "γοπες" τσιγαρων στους δρομους της Θεσσαλονικης ή εστω να ταξινομει τα γραμματα σε μια υπηρεσια. (ολα αυτα επειδη δεν μου αρεσει η σκετη φυλακιση(μιλαμε για τετοιου ειδους κακοποιους οχι για φονιαδες, κλπ) και καλυτερο ειναι να υπαρχει και προσφορα εργασιας). Εαν δεν δεχοταν βεβαια, η ποινη της ισοβιας καθειρξης να μην αλλαζε ποτέ ουτε να ηταν εφεσιμη, χωρις να υπαρχουν παραθυρακια με ελαφρυντικα, κλπ. -Μετα τα 10 ετη αφαιρεση ολων των πολιτικων κ οχι μόνο δικαιωματων συμμετοχης ή ιδρυσης κομματος ή σε οργανισμο τοπικης αυτοδιοικησης(δημαρχος, αντιδημαρχος, απλο μελος, γραμματεας, ταμιας, κλπ) **Θα μπορουσαν να τον βαλουν βεβαια να χτισει μονος του ενα παρκινγκ 1000 θεσεων μιας και το ειχε αναγγειλει καμια 10ρια φορες οτι θα το κανει και οχι μόνο ενα αλλά 3 παρκινγκ ειχε πει οτι θα γινουν. Ευκαιρια να ξεχρεωσει μια απο τις εκατονταδες δηλωσεις που ειχε κανει. Δεν εχουμε λεφτα ελεγε καθε φορα που το ελεγε για να δικαιολογησει την προηγουμενη που το ειχε πει και δεν το εκανε, δεν μας δινουν λεφτα για αυτο δεν μπορεσαμε. Πλεον καποιος και με αποδειξεις μπορει να του πει οτι εχεις λεφτα. Εμφανισε τα και χτισε το παρκινγκ.
Praetorianos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 τσου. για πολιτικες εκτελεσεις μιλαω. για την αρχουσα πολιτικη ταξη, που μεσα απο την 40 χρονη δραση της, εχει μετατρεψει την ελληνικη πραγματικοτητα σε αυτη του Ιρακ και της Λιβυης και των λοιπων τριτοκοσμικων χωρων. όχι με τις γνωριμίες που έχουν και τις χάρες που έχουν κάνει και αυτά που γνωρίζουν για τον τρόπο που λειτουργεί το σύστημα θα φτιαχτούν πάλι σε χρόνο μηδέν Να ρωτήσω κάτι, σοβαρά. Οκ δικαίωμα του καθενός να θέλει κρέμασμα/επαναφορά θανατικής ποινής/εκτελεστικό, whatever εκεί ό,τι επιχείρημα και να φέρεις στον άλλο περί πολιτισμού μπορεί να στο παίζει τρέλα. ΑΛΛΑ Πως είναι δυνατόν να παραδέχεστε ότι το σύστημα είναι πουλημένο, ότι η άρχουσα τάξη είναι πάνω από τους νόμους, ότι οι γνωριμίες τους θα τους εξασφαλίσουν αρχοντική ζωή ακόμα και στη φυλακή, και την ίδια στιγμή, στην ίδια πρόταση, να ζητάτε να αποκτήσουν ακόμα μεγαλύτερη δύναμη μέσω της επιβολής της θανατικής ποινής? Μπορείτε να μου το εξηγήσετε? Πραγματικά γιατί ζητάει κάποιος κρέμασμα το """""""""""καταλαβαίνω"""""""""", την από πάνω σκέψη είναι αδύνατο. Σοβαρά, δεν μπορεί να στηρίξει κάποιος αυτό το πράγμα με ορθολογική σκέψη.
Disappointment from Hellas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Να ρωτήσω κάτι, σοβαρά. Οκ δικαίωμα του καθενός να θέλει κρέμασμα/επαναφορά θανατικής ποινής/εκτελεστικό, whatever εκεί ό,τι επιχείρημα και να φέρεις στον άλλο περί πολιτισμού μπορεί να στο παίζει τρέλα. ΑΛΛΑ Πως είναι δυνατόν να παραδέχεστε ότι το σύστημα είναι πουλημένο, ότι η άρχουσα τάξη είναι πάνω από τους νόμους, ότι οι γνωριμίες τους θα τους εξασφαλίσουν αρχοντική ζωή ακόμα και στη φυλακή, και την ίδια στιγμή, στην ίδια πρόταση, να ζητάτε να αποκτήσουν ακόμα μεγαλύτερη δύναμη μέσω της επιβολής της θανατικής ποινής? Μπορείτε να μου το εξηγήσετε? Πραγματικά γιατί ζητάει κάποιος κρέμασμα το """""""""""καταλαβαίνω"""""""""", την από πάνω σκέψη είναι αδύνατο.Παλικάρι όχι με το υπάρχον πολιτικό σύστημα είναι αυτονόητο πως θα γίνει δηλαδή θα κρεμάσουν τον εαυτό τους;Χρειάζεσαι δηλαδή εξήγηση και για τα αυτονόητα;
Praetorianos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δηλαδή αν έρθει ένα άλλο πολιτικό σύστημα, το οποίο θα είναι καθαρό, τίμιο και τόσο άξιο εμπιστοσύνης ώστε να του δώσουμε την δύναμη να αφαιρεί ζωές, τότε είναι που θα χρειάζεται να επαναφέρουμε την θανατική ποινή για τους απατεώνες πολιτικούς? Bulletproof λογική, άψογος λογικός κύκλος, το ομολογώ. Και ναι, για τέτοια "αυτονόητα" χρειάζεται διευκρίνηση να ξέρω αν αξίζει να το συνεχίσω. Anyway, thanks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις