tolis_01 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Χαμογελάτε, και κάποιοι (που δεν έφαγαν εκατομμύρια) θα του κάνουν παρέα.
Praetorianos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Ωραιες οι ποινες αλλα για μενα ας εμενε και ελευθερος αν βεβσια δεν ηταν επικυνδυνος, θα προτιμουσα να του παρουν ολα τα λεφτα και τα σπιτια και να του αφησουν μονο ενα για να μενει. Eiπαμε. Η φυλάκιση δεν ειναι τιμωρία. Ούτε το ξύλο, βια κτλ κτλ...Θέλεις να τιμωρησεις έναν κλέφτη δημοσίου χρήματος?? Δημεύστε τους τη περιουσία, δώστε τους μια τίμια δουλειά και πληρώνετε τους με 480 ευρω το μήνα. Α ναι. Και δώστε τους και ένα 2άρι στο κέντρο της Αθήνας, στο όνομά τους. Θεωρώ οτι ειναι η καλύτερη εκδίκηση. Καταδικασμένοι να μπουν στη φυλακή ή να χρωστάνε για πάντα. Ωραίοι ρε, τέτοιο hedging στον κίνδυνο ούτε οι καλύτεροι WallStreetάδες. Κλέψε όσο θες, αν σε πιάσουν στη χειρότερη να στα πάρουν (όσα δεν προλάβεις να μεταβιβάσεις/εξαφανίσεις/φας), κι αν δε σε πιάσουν ...άρχοντας. Αλλά και να σε πιάσουν, εφ' όσον θα είσαι ελεύθερος κι ωραίος πλέον, επαναπατρίζεις τα χρήματα από τις Ελβετίες ή τα ζητάς πίσω από κουμπάρους/λογαριασμούς φαντάσματα/offshore partners αφήνοντας τους κι ένα μπουρμπουαρ 10% για τον κόπο να τα κρατήσουν στην τρικυμία, και πάλι άρχοντας. Win-win. Νταμ, λαμπρή καριέρα θα 'κανα ως συμβουλάτορας 3
Cossutius. Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 χαχαχαχαχα...ωραίος Εντάξει εμένα η ουτοπική μου προταση, δε θα ειχε μέσα χρήμα εκ του εξωτερικου. Υποτιθεται οτι ένα σοφά οργανωμένο κράτος με την εποπτία των ξένων δυναμεων θα έβρισκε εύκολα τα φράγκα στο εξωτερικο του κάθε καταδικασμένου...η μήπως όχι? 2
kirileman Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Τα ισόβια μου έκατσαν λίγο βαριά. Για ποιό λόγο τον απομονώνουμε μέχρι το θάνατό του; Είναι επικίνδυνος; Ενδέχεται να το ξανακάνει αν καταδικαστεί μόνο για μια 20ετία ή δεν είναι τόσο αποτρεπτική αυτή η ποινή για τους επίδοξους καταχραστές δημοσίου χρήματος; Θα προτιμούσα μια τέτοια ποινή, αρκεί να συνοδευόταν φυσικά από την αυτονόητη δήμευση περιουσίας ή και προσφορά κοινωνικού έργου, ισόβια.
HamerZ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Αυτό με την φυλάκιση είναι λιγάκι "μη αποδοτικό". Το ζήτημα είναι να μπορείς να ανακτήσεις μέρος των χαμένων Με την φυλάκιση πάλι ο πολίτης σε ταϊζει και πάλι του κοστίζεις ακόμη περισότερο. Αποτέλεσμα μηδενικό. Και ειδικά σε περίοδο κρίσης... Θα ήμουν υπέρ του να μπούν σε καταναγκαστικά έργα, οπότε να έχουμε κάποια επιστροφή των χαμένων ευρώ Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2013 από HamerZ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Τα ισόβια μου έκατσαν λίγο βαριά. Για ποιό λόγο τον απομονώνουμε μέχρι το θάνατό του; Είναι επικίνδυνος; Ενδέχεται να το ξανακάνει αν καταδικαστεί μόνο για μια 20ετία ή δεν είναι τόσο αποτρεπτική αυτή η ποινή για τους επίδοξους καταχραστές δημοσίου χρήματος; Θα προτιμούσα μια τέτοια ποινή, αρκεί να συνοδευόταν φυσικά από την αυτονόητη δήμευση περιουσίας ή και προσφορά κοινωνικού έργου, ισόβια.γιατί δεν συνοδεύεται από δήμευση περιουσίας?
pournaras Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 χαχαχαχαχα...ωραίος Εντάξει εμένα η ουτοπική μου προταση, δε θα ειχε μέσα χρήμα εκ του εξωτερικου. Υποτιθεται οτι ένα σοφά οργανωμένο κράτος με την εποπτία των ξένων δυναμεων θα έβρισκε εύκολα τα φράγκα στο εξωτερικο του κάθε καταδικασμένου...η μήπως όχι? Ενα σοφα οργανωμενο κρατος ομως, δε θα επετρεπε εξ αρχης να το κλεβουν επι 30 χρονια, και 30 χρονια μετα να αποφασισει να πιασει τον κλεφτη που ηδη (σαν σοφα οργανωμενο), θα ηξερε ποιος ηταν 1
Cossutius. Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Οπως λέει και καποιος, ο λαός φταίει. Αρα ο λαός πρέπει να πάει ισόβια. Ενα σοφα οργανωμενο κρατος ομως, δε θα επετρεπε εξ αρχης να το κλεβουνεπι 30 χρονια, και 30 χρονια μετα να αποφασισει να πιασει τον κλεφτη πουηδη (σαν σοφα οργανωμενο), θα ηξερε ποιος ηταν Μα δεν υπήρξαμε οργανωμένο κράτος. Υποτιθεται ομως οτι τωρα αυτο γινόμαστε...έχουμε και το ΔΝΤ και τις δυναμεις απο πάνω μας να μας ελεγχουν και να κοιτάνε την ανάπτυξή μας, ωστε με το καιρό να βγουμε ολοι κερδισμένοι...'η μηπως όχι???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Οπως λέει και καποιος, ο λαός φταίει. Αρα ο λαός πρέπει να πάει ισόβια. έχει ισοβίως τους πολιτικούς που του αξίζουν, πόσο πια να τον τιμωρήσουμε? 2
firewalker Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 20 με 25 χρόνια δεν είναι τα ισόβια (για αποφυλάκιση); Είναι και μεγάλος σε ηλικία οπότε κάθε μέρα ισοδυναμεί με 2 (νομίζω).
CarbonFibre Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Εντάξει τα ισόβια του Παπαγεωργόπουλου θα είναι πόσο; Καμμία 10αρα χρόνια στην τελική;Ας μας διαφωτίσουν οι νομομαθείς. Εμένα μου άρεσε μια φράση που παλιού Καραμανλή που είπε για την μετατροπή της ποινής σε ισόβια για τους δικτάτορες. "Οταν λέμε ισόβια εννοούμε ΙΣΟΒΙΑ"
παπι Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%BB%CE%B7%CF%82_%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82 εδω λεει οτι γεννηθηκε το 47, αρα ειναι 65 ποσο ειναι. στα 20 τα ισοβια (αν δε κανω λαθος).. Ε θα ψοφησει μεσα
CarbonFibre Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%BB%CE%B7%CF%82_%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82 εδω λεει οτι γεννηθηκε το 47, αρα ειναι 65 ποσο ειναι. στα 20 τα ισοβια (αν δε κανω λαθος).. Ε θα ψοφησει μεσα Και δεν του φένεται για 65! Φράπα το μαγουλάκι!
παπι Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Ναι κουκλος ειναι. Εχεις και ωραιο κωλαρακι. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις