Sadamiraq Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Προσωπικα δεν θα εβαζα κανεναν μεσα. Κανεναν μεσα ομως. Ολοι εξω...ΑΛΛΑ...δουλεια κανονικη (εννοειται ιδιωτικος τομεας) με 500-400-300 ευρω το μηνα, διαμερισμα καπου εκει γυρω απο τον ΟΣΕ της Θεσσαλονικης, πληρης κατασχεση των προηγουμενων "αποκτηματων" και αλλα τετοια ωραια. Εννοειται οτι θα τους ελεγχαν τακτικα για το τι κανουν. Εγγυηση οτι οι περισσοτεροι θα αυτοκτονουσαν. Οχι ρε εκει ειναι ακριβα,διαμερισμα στον Δεντροποταμο να γουσταρουνε
saya Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Τι ισοβια μωρε .. ειναι 60φευγα με προβληματα σοβαροτατα υγειας. Αντε να μεινει μεσα καμια διετια,, το πολυ.. 1
Ntinaras Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 εχει πλακα που μερικοι νομιζουν οτι το προβλημα της ελλαδας εγινε τα τελευταια 5-6 χρονια λογω κυβερνωντων η μεγαλη κατρακυλα ξεκινησε το 84. 3
Cossutius. Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 η μεγαλη κατρακυλα ξεκινησε το 84. Συμφωνώ μαζί σου. Πολλά τα λάθη και νωρίτερα, αλλά τα χατήρια, τις υποσχέσεις για διορισμούς κτλ κτλ, τα ξεκινησαν τοτε... Κάπου έχω ένα κειμενο της απογευματινης (της παλια εφημεριδα)που έγραφε πόσοι διοριστηκαν το 1985...
KilliK Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 το αστειο ειναι οτι ακομη συνεχιζουν να διοριζουν.. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 γιατι το λες αυτο; για ιστορικη αποφαση δεν μιλησες; Η αποφαση ειναι δεδομενα ιστορικη και δικαιολογω στο ποστ μου για ποιο λογο. Τοσα χρονια λεμε οτι δεν μπηκε ΕΝΑΣ στη φυλακη απο οσους πολιτικους κλεψανε, ε, μπηκε ο πρωτος. Σαν γεγονος εχει σημασια ακομα κι αν αυτη ειναι καθαρο γοητρο και τιποτα παραπανω... Απο κει και περα η λεξη "ελπιζω" δηλωνει προσδοκια και οχι οτι περιμενω να γινει κατι οπως το μετεφρασες εσυ και με παρεδωσες στο φορουμ σαν χαρακτηριστικο παραδειγμα αφελη Ελληναρα που ψαρωσε απο τα ισοβια στον Παπαγεωργοπουλο οτι θα επιφερουν καθαρση για ολες τις υποθεσεις κλπ. Και τελος, οπως και να το κανεις, νομικα αποτελει καποιας μορφης δεδικασμενο. Δεν θα ειναι το ιδιο ευκολο για εναν δικαστη να ριξει ελαφρυτερη ποινη σε καποιο μεγαλο κεφαλι που θα εχει κριθει ενοχο για παρομοιου τυπου κακουργηματα. Φυσικα θα ειναι αρκετα ευκολο να αθωωθει κι εκει ερχομαστε στα λογια συο βεβαιως, με τα οποια δε διαφωνω. 1
Fotis13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Καταγγελω τις απανθρωπες συνθηκες κρατησης του.Λευτερια στον Δημαρχο. Site: http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=260539">Θελει να αλλαξει κελι λογω τσιγαρου...
Cossutius. Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Πάει και το επιδομα τοκετου... Και μετά θα λένε γιατι έχουμε υπογεννητικότητα στην Ελλάδα..χαχαχαχαχαχαα Ωπ...σε λάθος τοπικ το έγραψα...Νομιζα οτι ήμασταν στο ποσο πιο κάτω
we_will_rise Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ θέλω να τον πάνε και αυτόν και τους υπόλοιπους σε μια φυλακή που είχα δει σε ένα έργο τούρκικο (μια και είναι και της μόδας τα τούρκικα)... Ο τίτλος είχε κάτι με τρένα και νύχτα.. Εκεί νομίζω απαγορεύεται να καπνίζουν οι κρατούμενοι, ας τον πάνε εκεί!
Cossutius. Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ θέλω να τον πάνε και αυτόν και τους υπόλοιπους σε μια φυλακή που είχα δει σε ένα έργο τούρκικο (μια και είναι και της μόδας τα τούρκικα)... Ο τίτλος είχε κάτι με τρένα και νύχτα.. Εκεί νομίζω απαγορεύεται να καπνίζουν οι κρατούμενοι, ας τον πάνε εκεί! Το εξπρες του μεσονυκτίου λες ρε?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δεν ειναι τουρκικο το εξπρες του μεσονυχτιου, ταινιαρα του Παρκερ ειναι ρε αθεοφοβοι. Αν μπαινανε σε τετοιες φυλακες δε θα περνουσε απτο νου τους να ακουμπησουν ευρω απο τα δημοσια ταμεια. Προς το παρον ομως ειμαστε ακομη στο θεμα του να μπαινουν φυλακη οι ενοχοι... 2
we_will_rise Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Το εξπρες του μεσονυκτίου λες ρε? ααα γεια σου
Disappointment from Hellas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Και ένα κρέμασμα ανάποδα τρεις μέρες στην Αριστοτέλους ξεβράκωτο και να χέζεται και να κατουριέται πάνω του δεν θα με χαλούσε αλλά τεσπα συμβιβάζομαι και έτσι
frieck Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 τον ψηφισαμε ΕΠΑΝΕΛΕΙΜΕΝΑ αυτον και ολους τους αλλους μηδενως εξαιρουμενου Μηδενός εξαιρουμένου? Μήπως κάνεις λάθος?
aris1986 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Συγχαρητήρια και στα αρθρόποδα που συγκεντρώθηκαν απ' έξω και φώναζαν συνθήματα υπέρ του σερβιέτα, εμ συγνώμη του φτερωτού δημάρχου. Μέσα πρέπει να μπουν κανονικά και τα αυτά τα ζώα, ισόβια, με την κατηγορία της ανίατης ηλιθιότητας... Μπορει να 'φροντισε" οικογενειες.. Τι τον βριζεις τον εργατοπατέρα; 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις