Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συμφωνώ μαζί σου. Πολλά τα λάθη και νωρίτερα, αλλά τα χατήρια, τις υποσχέσεις για διορισμούς κτλ κτλ, τα ξεκινησαν τοτε...

Κάπου έχω ένα κειμενο της απογευματινης (της παλια εφημεριδα)που έγραφε πόσοι διοριστηκαν το 1985...

δεν ειναι τοσο τραγικο το ποσοι διοριστηκαν τοτε,αλλα τα απαραδεκτα προδοτικα νομοσχεδια που ηταν παραγγελιες απ εξω,και ειχαν ως σκοπο την διαλυση ολης της ελληνικης βιομηχανιας ωστε να μη παραγουμε τιποτα εκτος απο τουρισμο.ξαφνικα κλεισαν ολα τα εργοστασια το 84-85 μετα την εφαρμογη αυτων των νομων.

και φυσικα για να μην υπαρχουν αντιδρασεις,οσοι απολυθηκαν απο κει χωθηκαν στο δημοσιο με διπλα λεφτα,αλλα ηταν τοσο βλακες που δε καταλαβαν τι εγινε.

• Like 3
Δημοσ.

δεν ειναι τοσο τραγικο το ποσοι διοριστηκαν τοτε,αλλα τα απαραδεκτα προδοτικα νομοσχεδια που ηταν παραγγελιες απ εξω,και ειχαν ως σκοπο την διαλυση ολης της ελληνικης βιομηχανιας ωστε να μη παραγουμε τιποτα εκτος απο τουρισμο.ξαφνικα κλεισαν ολα τα εργοστασια το 84-85 μετα την εφαρμογη αυτων των νομων.

και φυσικα για να μην υπαρχουν αντιδρασεις,οσοι απολυθηκαν απο κει χωθηκαν στο δημοσιο με διπλα λεφτα,αλλα ηταν τοσο βλακες που δε καταλαβαν τι εγινε.

Βλάκες;Αυτοί που μπήκαν τότε αγορίνα τώρα είναι στη σύνταξη οι περισσότεροι και πρόλαβαν να πάρουν  και παχυλό εφάπαξ.Βλάκες είμαστε εσύ και εγώ που ανεχόμαστε όλους αυτούς τους προδότες που μας πουλάν  ψευτοεπενδύσεις βλέπε ελληνικός χρυσός όπου το κράτος δεν θα βάλει ούτε ένα ευρώ στην τσέπη.Και όχι μόνο αυτούς αλλά και τους συριζαίους που πουλάν φύκια για μεταξωτές κορδέλες.Αν δεν κάνω λάθος σε περίπτωση επανάστασης δεν ισχύει το προηγούμενο status quo αφού μπορείς να αλλάξεις ακόμα και το όνομα και την νομική υπόσταση της χώρας.Μόνη λύση λοιπόν επανάσταση και εθνοσυνέλευση μπας και δούμε καμία άσπρη μέρα.Γιατί εγώ δεν έκλεψα ούτε ένα ευρώ.Δεν γουστάρω να πληρώνω για προδότες...

• Like 4
Δημοσ.

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%BB%CE%B7%CF%82_%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82

εδω λεει οτι γεννηθηκε το 47, αρα ειναι 65 ποσο ειναι. στα 20 τα ισοβια (αν δε κανω λαθος).. Ε θα ψοφησει μεσα  :-D

Ρώτησα ορισμένους φίλους με νομικές γνώσεις σχετικά με το θέμα. Με καλή διαγωγή μπορεί να βγει σε 10 χρόνια έξω ή και σε λιγότερα λόγω ηλικίας.

Καταδικάστηκε σε ισόβια και δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό, γιατί οι υπεξαιρέσεις του ξεκίνησαν από τον πρώτο κιόλας χρόνο στην εξουσία! Πράγμα που δείχνει ότι ο πρότερος έντιμος βίος του είτε δεν υπήρχε είτε ήταν τυχαίος.

Δημοσ.

Ρώτησα ορισμένους φίλους με νομικές γνώσεις σχετικά με το θέμα. Με καλή διαγωγή μπορεί να βγει σε 10 χρόνια έξω ή και σε λιγότερα λόγω ηλικίας.

Καταδικάστηκε σε ισόβια και δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό, γιατί οι υπεξαιρέσεις του ξεκίνησαν από τον πρώτο κιόλας χρόνο στην εξουσία! Πράγμα που δείχνει ότι ο πρότερος έντιμος βίος του είτε δεν υπήρχε είτε ήταν τυχαίος.

Όπως  ανέφερε και άλλος φίλος χρειάζεται πούτσ@ ξύλο και καράτε σε όλους τους Παπαγεωργόπουλους αυτής της χώρας όπως και των υποστηρικτών του καλή ώρα του πρωθυπουργού μας που τον στήριξε πέρυσι δημόσια.Αλήθεια το Mega τι λέει για αυτήν την στήριξη;Βαβα ε;;;;.Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε

• Like 2
Δημοσ.

δημοσια εκτελεση χρειαζονται..

Με την εκτέλεση φίλε μου ξεμπερδεύουν εύκολα.Πρέπει εκεί που βρίσκεται στην ψειρού να τον βάλουν μαζί με Αλβανούς που έχουν να δουν δωμάτιο 50 τετραγωνικών πάνω από μία 10ετία.Εκεί να δεις ξύλο πούτσ@ και καράτε.Αλλά πολύ φοβούμαι ότι και μέσα εκεί ζάχαρη θα περνάει.

Δημοσ.

δεν καταλαβες. η εκτελεση δεν αφορα μονο την ασκηση τιμωριας και παραδειγματισμου.

αλλα για να αποτρεψει να επαναληφθει το γεγονος να επιστρεψουν καποια στιγμη πισω, ολα αυτα τα λαμογια και προδοτες ως "ηρωες" της πατριδας.

Δημοσ.

Συμφωνώ 100% αν και στις τιμωρίες παρότι είμαι προοδευτικός σαν άνθρωπος θα ήθελα κάποιες τιμωρίες στην αρχή να είναι επιπέδου Ιράν για πολιτικούς που κλέβουν γιατί αυτό αποτελεί εθνική προδοσία.Αναρωτιέμαι μόνο σε πόσα κρεβάτια εντατικής αναλογούν αυτά τα λεφτά.Στο μόνο που θέλω να συμφωνήσω(αν είναι δυνατόν να το λέω εγώ αυτό)με τον αλήστου μνήμης Παττακό είναι η φράση που είπε ότι θα κρέμαγε δύο τρεις από δαύτους στο Σύνταγμα.

Δημοσ.

Βλάκες;Αυτοί που μπήκαν τότε αγορίνα τώρα είναι στη σύνταξη οι περισσότεροι και πρόλαβαν να πάρουν  και παχυλό εφάπαξ.Βλάκες είμαστε εσύ και εγώ που ανεχόμαστε όλους αυτούς τους προδότες που μας πουλάν  ψευτοεπενδύσεις βλέπε ελληνικός χρυσός όπου το κράτος δεν θα βάλει ούτε ένα ευρώ στην τσέπη.Και όχι μόνο αυτούς αλλά και τους συριζαίους που πουλάν φύκια για μεταξωτές κορδέλες.Αν δεν κάνω λάθος σε περίπτωση επανάστασης δεν ισχύει το προηγούμενο status quo αφού μπορείς να αλλάξεις ακόμα και το όνομα και την νομική υπόσταση της χώρας.Μόνη λύση λοιπόν επανάσταση και εθνοσυνέλευση μπας και δούμε καμία άσπρη μέρα.Γιατί εγώ δεν έκλεψα ούτε ένα ευρώ.Δεν γουστάρω να πληρώνω για προδότες...

Βλακες ειναι, γιατι στην ουσια καλοπερασαν εις βαρος των ιδιων τους των παιδιων. Γαμησαν τα παιδια τους για να περασουν αυτοι καλα. Ομως εφτασε η στιγμη να πληρωσουν στα παιδια τους φροντιστηρια, σπουδες κλπ.(παει το εφαπαξ) και να φτασουν τα παιδια τους σημερα με πτυχια να ειναι ανεργα η να παιρνουν 300 ευρω ημιαπασχοληση, και εν τελει να ψωμοζουν παλι απο τη συνταξη των γονιων.

Αρα κοντοφθαλμοι πανιβλακες ηταν, που ειδαν το βαζο με το μελι και βουτηξαν μεσα, αλλα δεν προσεξαν ποσο ρηχο βαζο ηταν.

• Like 2
Δημοσ.

Βλακες ειναι, γιατι στην ουσια καλοπερασαν εις βαρος των ιδιων τους των παιδιων. Γαμησαν τα παιδια τους για να περασουν αυτοι καλα. Ομως εφτασε η στιγμη να πληρωσουν στα παιδια τους φροντιστηρια, σπουδες κλπ.(παει το εφαπαξ) και να φτασουν τα παιδια τους σημερα με πτυχια να ειναι ανεργα η να παιρνουν 300 ευρω ημιαπασχοληση, και εν τελει να ψωμοζουν παλι απο τη συνταξη των γονιων.

Αρα κοντοφθαλμοι πανιβλακες ηταν, που ειδαν το βαζο με το μελι και βουτηξαν μεσα, αλλα δεν προσεξαν ποσο ρηχο βαζο ηταν.

Γιατί έχω την αίσθηση ότι εξασφάλισαν και τα παιδιά τους;By the way όταν δούλευα στην ελληνική βιομηχανία ζάχαρης ως εποχικός οι μόνιμοι μας έλεγαν ότι παίρνουν επιδόματα για τα οποία δεν ξέρουν καν το σκοπό τους.Ο άλλος δούλευε στην καθαριότητα και έπαιρνε επίδομα προθέρμανσης unimuk όσοι είναι από επαρχία ξέρουν τι είναι το παραπάνω.Λοιπόν σε πληροφορώ ότι οι περισσότεροι από αυτούς έφτιαξαν από δύο τριώροφα κατα δήλωση των ίδιων, βάλε τώρα περίπου 500 εργαζόμενοι από μόνο ένα εργοστάσιο του δημοσίου.Δεν βλέπω πως μπορεί να τους άγγιξε αυτούς η κρίση

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί έχω την αίσθηση ότι εξασφάλισαν και τα παιδιά τους;By the way όταν δούλευα στην ελληνική βιομηχανία ζάχαρης ως εποχικός οι μόνιμοι μας έλεγαν ότι παίρνουν επιδόματα για τα οποία δεν ξέρουν καν το σκοπό τους.Ο άλλος δούλευε στην καθαριότητα και έπαιρνε επίδομα προθέρμανσης unimuk όσοι είναι από επαρχία ξέρουν τι είναι το παραπάνω.Λοιπόν σε πληροφορώ ότι οι περισσότεροι από αυτούς έφτιαξαν από δύο τριώροφα κατα δήλωση των ίδιων, βάλε τώρα περίπου 500 εργαζόμενοι από μόνο ένα εργοστάσιο του δημοσίου.Δεν βλέπω πως μπορεί να τους άγγιξε αυτούς η κρίση

@ρχιδια εξασφαλισαν. Διοτι οταν κονομαγαν, χαλαγαν κιολας, και χαλαγαν πολλα, ειτε σε διασκεδασεις, ειτε σε αυτοκινητα, σε διακοπες, σε ιδιαιτερα για τον κανακαρη τους, σε καλα διαμερισματα για να σπουδασει το παιδι, σε γαματα χαρτζηλικια στο παιδι που σπουδαζε και παει λεγοντας. Αντε να αγορασαν ενα σπιτι και τιποτε αλλο.

Διοτι δεν πιστευαν οτι η κανουλα θα στερεψει και δεν κραταγαν για το αυριο.

Σιγουρα θα υπαρχουν και περιπτωσεις που εκαναν καλη διαχειριση και εχουν ακομη λεφτα, αλλα αυτες ειναι εξαιρεσεις, ή ηταν την εποχη των παχιων αγελαδων μεγαλοστελεχη και οχι απλοι υπαλληλοι, με μισθους πολυ μεγαλυτερους.

• Like 1
Δημοσ.

ισχυει αυτο που λεει ο ντισαποηκτλ

μεχρι και επιδομα διακοπτη εχω ακουσει???τωρα τι ηταν αυτο δεν ξερω.

σπιτια,εξοχικα,ταχυπλοα.τρελα πραματα για εναν απλο υπαλληλο..ΚΑΙ ΟΜΩΣ...και το εφαπαξ για τα εγγονια,μη μπερδευεσαι πουρναρα.

μιλαω για ΑΠΛΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ!συγκολλητες,ηλεκτρολογους κτλ

Δημοσ.

και τωρα ηρθε το τελος ακινητων και τσαααααααακ

τους φορολογησαν το 2ιλιτρο και τσαααακ

αν δεν εχουν κατι βαρβατο για εισοδημα τοτε ειναι στη χειροτερη κατασταση απ ολους

γιατι αυτος που επαιρνε 800 ευρω και επεσε στα 500 "σταρχιδια του" παντα φτωχος ητανε,δεν εκανε ξανοιγματα

αυτος που εβγαζε 2500 το μηνα και επεσε στα 900 τη γαμησε,χρωσταει παντου,και εχει πολλα εξοδα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...