Προς το περιεχόμενο

Galaxy TAB 2 7' -MEDIA market 199E !!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφορά δεν είναι. Hardware πολύ last last year...

Συμφωνώ και εγω.αν κάποιος θελει tablet εδώ και τωρα ειναι ενταξει αλλά γενικα δεν βλεπω κατι τρελο..
  • Like 1
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Συμφωνώ και εγω.αν κάποιος θελει tablet εδώ και τωρα ειναι ενταξει αλλά γενικα δεν βλεπω κατι τρελο..

προτεινε μας κατι καλυτερο στα 199Ε . 

Δημοσ.

Σε κάθε τομέα? Δεν νομίζω:

Αυτονομία, ποιότητα εικόνας, επεκτάσιμη μνήμη μέσω MicroSD και back camera στα +++ για το Samsung...

Αυτονομία; Από όσα έχω διαβάσει το Nexus τα πηγαίνει πολύ καλύτερα.

Ποιότητα εικόνας; Μιλάς για το κακό calibration της οθόνης του Nexus; Από την άλλη έχει υψηλότερη ανάλυση (216ppi). Και σε γενικότερη ποιότητα (gamut, contrast) δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο το Galaxy Tab. Δεν έχει και την οθόνη των iPad3/4. Μάλλον γενικά καλύτερη η εικόνα στο Nexus.

Επεκτάσιμη μνήμη; Τα 32GB του Nexus (28 διαθέσιμα σε αντίθεση με τα 12 του Galaxy) είναι πολλάααα.

Και να επισημάνουμε ότι δεν έχει σχέση σε ταχύτητα η ενσωματωμένη NAND με την όποια MicroSD.

Μόνο στην back camera υπερτερεί το Galaxy Tab.

Ενώ το Nexus έχει πολλά πλεονεκτήματα, μην τα αναλύσουμε ξανά.

Εμμένω στην άποψη μου. Δεν πρόκειται για προσφορά.

Το ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιο tablet σε προσφορά δε σημαίνει ότι το Tab 2 7.0 στα 199€ είναι προσφορά. 

• Like 6
Δημοσ.

Στις 7'' ίτσες έχεις πάλι πολύ καλύτερες επιλογές απο pandawill άσε που παίζουν και προσφορές και κουπόνια, το μόνο που θα με χαλούσε για αγορά απο τέτοιο site θα ήταν η εγγύηση του που πρέπει να το στείλεις με ταχυδρομίο. Για όποιον θέλει εξτρα πληροφορίες για καποιο μοντέλο, κάνει ενα search στο youtube και βλέπει άπειρα βιντεάκια για το αν του κάνει ή όχι.

Προσωπικά προτιμώ τις περισσότερες ιντσες γιατί ήδη έχω 5΄΄ στο κινητό μου. Για τις 7'' αν και ξεφεύγουμε στα χρήματα το καλύτερο που έχω πιάσει είναι το ipad mini αλλα οπως είπα ξεφεύγουμε...

Δημοσ.

http://www.hotukdeals.com/deals/back-stock-samsung-galaxy-tab2-7-inch-tablet-silver-8gb-3g-andriod-4-0-158-80-amazon-1481242

Είχε παίξει αυτο στο amazon πριν λιγες μέρες και το έχασα.. 158 λιρες το 3g.. οπότε ειμαι σε αναμονή για εκεί .. που θα πάει θα το ξαναβγάλει..

Για να καταλάβω είναι το ίδιο + 3g αλλά με 8gb έτσι?

Δημοσ.

έχεις κάρτοinternet να φανταστώ ε?

ας ελπίσουμε να ξανά παίξει ( άλλωστε φαντάζομαι θα το ποστάρεις  κάποια στιγμή όταν το ξανά βάλουν ) απορώ πώς σου ξέφυγε κιόλας   :) και εγώ για κάτι τέτοιο με κόβω μιας και με ενδιαφέρει η φορητότητα που έχουν.  

Δημοσ.

Φιλε εχω και mifi ακομα αλλα δεν με βολευει καθολου να εχω φορτισμενα τα παντα ολα να ανοιγω το ενα να ανοιγω το αλλο :) .οσο για internet εχω vodafone φοιτητικο 3gb 5ευρω ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...