Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα.

Έχω γραμμή 2Mbps και πιάνω ταχύτητες 210-212 kbps σταθερά.

Αν μεταβώ σε 24 ποια μπορεί να είναι η πιθανή μου ταχύτητα?

Τα στατιστικά της γραμμής είναι τα ακόλουθα: 

Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 544 / 5.056 spacer.gif Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 510 / 2.048 spacer.gif     spacer.gif Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 17,0 spacer.gif Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 21,0 / 36,5 spacer.gif SN Margin (Up/Down) [dB]: 20,0 / 15,5

Μήπως αντί να πάω σε 24αρα να πάω σε 6αρα?

Δημοσ.

Όχι συνφορουμίτη δεν έχω φίλτρο πριν το τηλέφωνο.

Η ταχύτητα μου είναι κοντά στην μέγιστη θεωρητική και δεν είχα προβλήματα με αποσυνδέσεις ή με την ποιότητα των τηλ. κλήσεων και το θεώρησα περιττό.

Να του βάλω το φίλτρο να ξαναπάρω μετρήσεις και να τις ξαναποστάρω για να έχεις μια καλύτερη ιδέα?

• Super Moderators
Δημοσ.

να βγάλεις τα πάντα από τις τηλεφωνικές πρίζες και να αφήσεις μόνο το router απευθείας χωρίς splitter και με κοντό τηλεφωνικό καλώδιο (max 2m)...

το maximum bandwidth που δείχνει το router είναι η ταχύτητα που μπορεί να πιάσει η γραμμή σου με 24αρι πακέτο και είναι κάτω από το μισό μέγιστο θεωρητικό που υπολογίζει κάποιος βάση των 36.5db downstream line attenuation...

Δημοσ.

Τα νέα στατιστικά με μόνο το router πάνω στην γραμμή χωρίς την μεσολάβηση splitter.

Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 544 / 5.328 spacer.gif Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 510 / 2.048 spacer.gif Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 31,29 / 71,81 spacer.gif Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 17,0 spacer.gif Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 21,0 / 36,5 spacer.gif SN Margin (Up/Down) [dB]: 21,5 / 16,0
  • Super Moderators
Δημοσ.

με κοντό τηλεφωνικό καλώδιο έτσι? χωρίς άλλες συσκευές σε άλλα τηλεφωνικές πρίζες του σπιτιού...

δεν θα πήγαινα σε πάνω από 6mbps πακέτο...

παίζει να υπάρχει και πρόβλημα στη γραμμή πάντως γιατί βλέπω το max upload στα 544kbps, ούτε 1mbps που είναι το κλασικό...

Δημοσ.

Ναι με κοντό καλώδιο είναι. (<50cm)

Δεν  υπάρχουν άλλες συσκευές συνδεδεμένες σε τηλ. πρίζες.

Επίσης κάτι που παρατήρησα αλλά δεν ξέρω αν και κατά πόσον επηρεάζει την όλη κατάσταση είναι πως 

το DSL Type είναι  G.992.5 annex A.

Δημοσ.

Άρα καταληκτικά να μην πάω σε πάνω από 6, έτσι?

Κάτι ακόμα, αν αλλάξω πάροχο παίζει τα στατιστικά αυτά να βελτιωθούν?

Τώρα είμαι σε ΟΤΕ.

• Super Moderators
Δημοσ.

καταρχάς ο ΟΤΕ έχει 2 πακέτα, 2 και 24mbps, οπότε για να πας σε πακέτο μέχρι 6mbps θα πρέπει να αλλάξεις πάροχο...

για το αν θα δεις βελτίωση δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά, αλλά οι πιθανότητες είναι ελάχιστες...

Δημοσ.

Με πήραν σήμερα τηλ. απο HOL και μου έκαναν μια καλή προσφορά για 6αρα γραμμή.

Μάλλον θα την κάνω απο τον ΟΤΕ.

Σας ευχαριστώ και τους δυο για την βοήθεια.

Δημοσ.

Γιατι συνεχιζει και εχει τοσο πολυ θορυβο παλι?

Γιατι στις γραμμες που δεν ειναι 24αρες βλεπεις το SNR, εβω στις 24αρες........ το margin, το οποιο ειναι ο επιπλεον θορυβος που σου βαζουν πανω στο SNR για να εισαι σταθερος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...