kostass13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους...Έχω ενα συστημα παλίο το οποιο αποτελείται απο core2quad 6600, 2gb (2χ1)ram ,Gigabyte GA-EP31-DS3L v1 , 9600gt kai 600ari τροφοδοτικο...το προβλημα που αντιμετωπίζω είναι οτι οταν βαζω ενα τρίτο αρθρωμα μνήμης το pc δεν ανοίγει...τι μπορεί να φταίει???το τροφοδοτικο ειναι καινούριο καθως και η μνημη που δοκιμαζω ειναι οκ ,την τσεκαρα σε αλλο συστημα...
ninos30 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δεν μας δίνεις και τα χαρακτηριστικά των μνημών σου που είναι το ζητούμενο? Αν πας στην σελίδα της μητρικής σου, καταρχάς σου δίνει κάποιες ιδέες για το τι μπορεί να έχει πάει στραβά: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2779#sp Υποστηρίζει MAX 4GB από 4 sticks, δλδ 4x1GB, και αυτά πρέπει να είναι single sided. Αν πας στην σελίδα 16 του Αγγλικού manual, θα δεις και περισσότερες λεπτομέρειες. max υποστηρίζει 2 DIMMs DoubleSided και δεν γίνεται να κουμπώσεις μετά τρίτο stick. Οπότε αν τα τα δυο πρώτα που έχεις είναι ήδη DS, ή ήδη 2x2GB (edit ακυρο αυτό αφού είπες πως έχεις 2x1) δεν μπορεί να δει κάτι παραπάνω. Όπως επίσης αν προσπαθείς να βάλεις ένα τεσσάρι. Από εκεί και πέρα, αν δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω, μπορεί απλά να υπάρχει και ασυμβατότητα με την μνήμη και το chipset ή με τον συνδυασμό παλιών και νέων. Δοκίμασες ας πούμε μόνο με την καινούρια αν ξεκινάει?
kostass13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Να λοιπον που οσο ζεις μαθαίνεις!!!!Τελικα αν οπως διαβασα double sided ειναι αυτες που εχουν τσιπακια και απο τις δυο πλευρες τοτε εχω ηδη καλύψει τις προδιαγραφες της μητρικης!!!αρα για να αναβαθμισω την μνημη πρεπει να παρω μια 2gb single ή double sided και να αφαιρεσω μια απο αυτες που εχω....kaτι άλλο τωρα..πως 8α βρω αν η μνημη που 8ελω να αγορασω ειναι single ή double???
ninos30 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Από τα specs του κατασκευαστή. Πλέον οι περισσότερες είναι SS
kostass13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 καλώς!!φιλε σε ευχαριστω πολυ για την βοήθεια!!!
ninos30 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Τίτποτα Δεμ ξέρω τι σκοπό έχεις να κάνεις, αλλά πάντως αυτό κάντο: Δοκίμασες ας πούμε μόνο με την καινούρια αν ξεκινάει? Να βεβαιωθείς πως είναι συμβατή η εν λόγω μνήμη με την μητρική σου
kostass13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 ειναι...και μονη της αλλα κ με αλλη μια δουλευει κανονικα...οταν βαζω τριτη παρουσιαζεται το προβλημα...να τωρα με αυτη κ μια απο της παλιες δουλευω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα