ikaruga24 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά εχω ενα προβλημα με το logitech G11 πληκτρολογιο μου. Για καποιο λογο αρκετα πληκτρα του κανουν οτι να ΄ναι. Καποια λειτουργουν σωστα ομως αλλα δεν μπορω να ξερω ποσα. Ξερω ομως οτι σχεδον ολοκληρη η μερια πληκτρων απο το L και δεξιοτερα ειτε δεν λειτουργει ειτε κανει οτι να ναι με αποτελεσμα να τρωει χοντρα κολληματα το PC και να χρειαζομαι ειτε ξερο reset ή να βγαλω το πληκτρολογιο απο το USB μεχρι να ολοκληρωθουν ολες οι εντολες που εδωσε μονο του. Δεν μου το εχει ξανακανει ποτε και μου το κανει ειτε με τους δικους του drivers (απο το CD), ειτε με τους τελευταιους κατεβασμενους απο Logitech ειτε απο τους γενικους drivers των windows. Να εχει παθει αραγε ζημια ετσι στα καλα καθουμενα το hardware αραγε?
alfas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Έχω το G110. Και εμένα μου κάνει κάτι περίεργα κάποιες φορές.Δεν "ακούνε" τα πλήκτρα κάποιες φορές. Αλλά είδα ποια είναι τα πλήκτρα που είχε θέμα τα καθάρισα και είναι καλύτερα τώρα...Μήπως σου είχε πέσει τίποτα πάνω? Εμένα είχε γεμίσει σκουπιδάκια απο γυαλί iphone που άλλαζα οθόνη μια φορά σε ενα iphone και ήταν θρυμματισμένη... και απο απροσεξία είχαν χωθεί στο πληκτρολόγειο.
ikaruga24 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Να σου πω την αληθεια δεν το καθαρισα και ποτε τοσα χρονια που το εχω αλλα οχι δεν μου επεσε κατι επανω. Φυσικα δεν αποκλειω να εχουν περασει απο κατω του διαφορα αλλα ετσι στα ξαφνικα μου το εκανε. Χτες δουλευε μια χαρα, σημερα μου το κανει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα