BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) καλησπέρα.Εχω stuttering στο fifa 13 .αγορασμένο το έχω το fifa 13.και αυτό αρχίζει μετά απο το 30 λεπτό περίπου (με 12 λεπτο χρόνο αγωνα) εχω το παρακάτω συστημα: PC1: Monitor TV: LG DM2752D-PZ LED3D 27''OS: Win 7 Ult 64bit Case: Xigmatec Mobo:Gigabyte AM3+Cpu: AMD FX 8320(AM3+,3,5 GHz,16 Mb)Ram: KINGSTON BS DDR3 1866MHZ 8GB(2x4G)Gpu: GigabyteRadeon HD 7950 3GB SSD: Intel 330 Series 120GB Hdd:3TB Psu: XFX Power Supply 650W ATX 24 pin CoreEdition οι drivers επίσης που έχω είναι οι 13.2 beta 6 Μπορείτε να μου βρείτε κάποια λύση; Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2013 από BLuE_PaNtHeR
8elwADSL Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Το aero των win ευθύνεται υπάρχει στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού επιλογή για απενεργοποίηση του όταν τρέχει το game,σε εμένα είχε βελτιωθεί πολύ η κατάσταση αλλά δεν είχε εξαλειφθεί τελείως το stuttering.
rfc Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Σαφως παιζει και αυτο με το aero αλλα αν στα εχει φερει κανας συγγενης, μπορει να φταιει και το patch και να...... τραυλιζει. Δες το aero πρωτα ομως και κανε και update σε drivers, ηχο σιγουρα.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 αγορασμένο το έχω το fifa 13 .Κανονικά απο origin.Αυτό με το aero το χω δοκιμάσει αλλά τα ίδια.drivers εχω τους τελευταίους
8elwADSL Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Κατέβασε το d3dOverrider και βάλε στο fifa το triple buffering και άσε το πρόγραμμα ανοιχτό να τρέχει στο background.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Εκτός απ αυτό ,υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω;
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Να περάσω πιο παλιούς drivers; Τι να κάνω;
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Απο που θα τους κατεβάσω τους drivers για τον ήχο;
rfc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Εγω θα δοκιμαζα 2 τροπους. ο πρωτος απο το site του κατασκευαστη σου (gigabyte), δλδ θα κατεβαζα κανα 2 προηγουμενους, αλλα αφου μου λες οτι εισαι update, πως και δε ξερεις απο που να τους κατεβασεις? Αντιφασκει λιγο αυτο.... και δευτερο θα εβαζα και της microsoft, απο ...... device manager>δεξι κλικ(καρτα ηχου)> update driver και οτι μου κατεβαζε η microsoft. Θα εβγαζα πρωτα τους βετα drivers της ATI (μαζι με τον ηχο της... εννοειται), για να δω τι φταιει. Μπορει να γινεται καποιο conflict με την ΑΤΙ να ξερεις και θα το αφηνα με τους VGA της microsoft μεχρι να βεβαιωθω. Σιγουρα θα εκανα και bios update. Με την εικονα εχεις καποιο θεμα? ή οχι?
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 drivers για ήχό δεν έχω κατεβάσει γιατί συμπεριλαμβάνεται μαζί με τον driver της κάρτας γραφικών
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα