Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α μια απορία ακόμα. Δούλεψα 2 μέρες άρα θεωρητικά έχω 2 ένσημα ε?

Αυτά πως θα τα πάρω? Τί παίζει ακριβώς με τα ένσημα και μάλιστα για τόσο λίγες μέρες?

Κατά την παραίτηση δεν έγινε καμία αναφορά ούτε σκέφτηκα κι εγώ να ρωτήσω.

Δημοσ.

Α μια απορία ακόμα. Δούλεψα 2 μέρες άρα θεωρητικά έχω 2 ένσημα ε?

Αυτά πως θα τα πάρω? Τί παίζει ακριβώς με τα ένσημα και μάλιστα για τόσο λίγες μέρες?

Κατά την παραίτηση δεν έγινε καμία αναφορά ούτε σκέφτηκα κι εγώ να ρωτήσω.

Ζήτα τους βεβαίωση εργοδότη για τα 2 ένσημα, είναι πολύ νωρίς ακόμα για να φανούν τα ένσημα στο ΙΚΑ.

Δημοσ.

Ζήτα τους βεβαίωση εργοδότη για τα 2 ένσημα, είναι πολύ νωρίς ακόμα για να φανούν τα ένσημα στο ΙΚΑ.

Αν δεν ζητήσω αυτό το χαρτί μπορεί να κάνουν τις πάπιες και να μην τα βάλουν?

Στο ΙΚΑ πότε και πώς μπορώ να δω αν μπήκαν?

Δεν είναι τα 2 ένσημα αλλά γιατί λογικά θα το κάνουν αυτό συστηματικά.

Δημοσ.

funbreaker ούτε στο μυαλό των υπευθύνων της επιχείρησης είμαι ούτε υπάλληλος του ΙΚΑ είμαι. Απλά ζήτα το , δεν είναι κάτι για αυτούς, μία εκτύπωση από το πρόγραμμα θα κάνουν. Για το πότε φαίνονται επίσημα στο ΙΚΑ δεν ξέρω , είχαν πει ότι θα αρχίσουν να καταθένται μηνιαίως τα ένσημα στο ΙΚΑ , δεν ξέρω κάτι περαιτέρω επ'αυτού.

Εσύ δεν είπες ότι υπέγραψες κανονικά σύμβαση και το ίδιο και παραίτηση, αφού έχουν γίνει όλα νομότυπα γιατί το σκέφτεσαι για τα ένσημα ότι δε θα τα βάλουν ; Δε σε πλήρωσαν για αυτές τις 2 μέρες ;

Δημοσ.

funbreaker ούτε στο μυαλό των υπευθύνων της επιχείρησης είμαι ούτε υπάλληλος του ΙΚΑ είμαι. Απλά ζήτα το , δεν είναι κάτι για αυτούς, μία εκτύπωση από το πρόγραμμα θα κάνουν. Για το πότε φαίνονται επίσημα στο ΙΚΑ δεν ξέρω , είχαν πει ότι θα αρχίσουν να καταθένται μηνιαίως τα ένσημα στο ΙΚΑ , δεν ξέρω κάτι περαιτέρω επ'αυτού.

Εσύ δεν είπες ότι υπέγραψες κανονικά σύμβαση και το ίδιο και παραίτηση, αφού έχουν γίνει όλα νομότυπα γιατί το σκέφτεσαι για τα ένσημα ότι δε θα τα βάλουν ; Δε σε πλήρωσαν για αυτές τις 2 μέρες ;

Υποτίθεται πως θα με πληρώσουν. Θα δείξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...