GREGTONY Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 JAILBREAK 6.1.2 IPHONE 3GS ΔΕΝ μπαίνει στα sms τι να κάνω? Στην αρχή έμπαινε, το έκλεισα το ξανα άνοιξα αλλά τίποτα.
iMarilina Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Μηπως εχεις περασει κανα iphonedelivery? αν ναι βγαλτο δεν ειναι συμβατο. Sent from my iPhone using Insomnia
alpo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Και μια λίγο off topic ερώτηση. Δουλεύει άνετα με την 6.1 ; Αξίζει ή να μην το επιχειρήσω καν?
iMarilina Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 <p>Και μια λίγο off topic ερώτηση. Δουλεύει άνετα με την <span style="color:rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;"> 6.1 ; Αξίζει ή να μην το επιχειρήσω καν?</span></p> Μια χαρά δουλεύει. Εχω της μητέρας μου κάνει αναβαθμιση και ολα ρολοι. Sent from my iPhone using Insomnia
alpo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Thanks για την πληροφορία. Απλά μου ανοίγεις δουλειές τώρα... Και πάνω που ετοιμαζόμουν για το S3
GREGTONY Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 ΟΚ και για αναφορά τι να κατεβάσω? Εσβεισα το iphone delivery το οποίο το κατέβασα από το vshare αλλά πάλι δεν μπαίνει σta sms.
iMarilina Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 <p>ΟΚ και για αναφορά τι να κατεβάσω?</p> <br><br><p>Εσβεισα το iphone delivery το οποίο το κατέβασα από το vshare αλλά πάλι δεν μπαίνει σta sms.</p> Πως κατέβασες το iphonedelivery απο vshare? αφού ειναι tweak. Πήγες στη cydia-manage(διαχείριση)-packages (πακέτα) να το απεγκαταστήσεις απο κει; Μετα κανε και ενα hard reset (κρατας ταυτοχρονα home/power buttons μεχρι να σβησει το κινητό και να δεις το μηλο. Σταλμένο από το iΤσίου, το ταχυδρομικό περιστέρι της apple
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα