Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Πήρα ένα λαπτοπ με windows 8 καινούριο αλλά μόλις είδα τα windows 8

έπαθα πλάκα. Πώς θα τα μάθω ; Έχω συνηθίσει στα windows 7. Έτσι θέλω να κάνω φορμάτ

Έχω ένα dvd με windows 7 64 bit. Το λαπτοπ έχει 8GB μνήμη RAM οπότε 64 bit θα βάλω.

Απλά ανησυχώ για όλους τους drivers που χρειάζεται μετά το λαπτοπ. Πώς θα βρω τους

drivers μετά ;; και 1 τελευταίο τα Windows 7 64 bit Pro sp1 που έχω υπάρχει περίπτωση

να μη κάνουν για λαπ τοπ ;; αλλά μόνο για σταθερό ;; ή είναι τελείως άκυρο αυτό που λέω ;;

Δημοσ.

Τους περισσοτερους drivers τους βρισκουν μονα τους τα windows.
Εαν δεν τους βρει ολους τοτε μπορεις να μπεις στην σελιδα της εταιρειας του λαπτοπ και να κατεβασεις τους σχετικους drivers.

Το Service Pack δεν επηρεαζει σε κατι το λαπτοπ.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο,όλοι μας "ξαφνιαστήκαμε" όταν πρωτοείδαμε τα 8 οι περισσότεροι όμως τα συνηθίσαμε και σχετικά εύκολα,εγώ θα σου προτείνω να τους δώσεις χρόνο,νέοι άνθρωποι δεν πρέπει κατά την γνώμη μου "να γίνονται downgrade"..

• Like 1
Δημοσ.

Πώς μπορώ να κλείσω 1 παράθυρο ; Δεν έχει το κλασικό κόκκινο " X " πάνω δεξιά ούτε ελαχιστοποίηση.

Και το άλλο ;; Με το που το ανοίγω βλέπω το εξής μύνημα : τα windows δεν είναι ενεργοποιημένα, ενεργοποιήστε τα...

κάπως έτσι ... Είναι κανονικό αυτό ;;

Δημοσ.

Πώς μπορώ να κλείσω 1 παράθυρο ; Δεν έχει το κλασικό κόκκινο " X " πάνω δεξιά ούτε ελαχιστοποίηση.

Βρες το εικονίδιο που λέει desktop(επιφάνεια εργασίας) για να πας στην ίδια και να δουλεύει όπως δουλεύουν και τα 7.

(κάνε δεξί κλικ στην επιφάνεια και κάνε της ρυθμίσεις σου)

ενεργοποίησε τα,αφού τα αγόρασες νόμιμα(ήρθαν με το laptop) κανονικά είναι να βγάζει το μήνυμα.

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι. Τελικά αποφάσισα να μη κάνω φορματ και να μάθω τα windows 8.

Μπορεί κάποιος να με πει πώς μπορώ να βάλω ελληνικό μενου γιατί όλα αγγλικά είναι !

Επίσης στα windows 7 υπήρχε στο search αν πατούσες το επιλογες φακελων και εμφάνιση

κάποιον φακέλων πήγαινα στο Roaming και έσβηνα κάτι αρχεία από το football manager το σπασμένο

Αυτό το λέω γιατί αγόρασα αυθεντικό το football manager 2012 κια θέλω να το περάσω αλλά φοβάμαι

μην έχει παρενέργειες από το σπασμένο.Γι'αυτό θέλω να σβήσω το φάκελο Sports Interactive

στο Roaming απο επιλογες φακέλων και μετά να περάσω το αυθεντικό.. ξέρει κάποιος να με απαντήσει ;

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ πολύ μόλις το έκανα. Τώρα σχετικά με το άλλο θέμα ;

Στα windows 7 υπήρχε στην αναζήτηση μόνο το " επιλογες φακελων "

μετά πήγαινες Προβολη και μετα εμφανιση κρυφων αρχείων και εικονιδίων

και μετά πήγαινες στο C: Χρήστες / Όνομα του καθένα / Apps Data /Roaming

κι απο κει έσβηνα εγώ το φάκελο sports interactive απο το σπασμένο football manager 2012.

Τώρα στα windows 8 πώς μπορώ να το κάνω αυτό ;;

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ πολύ μόλις το έκανα. Τώρα σχετικά με το άλλο θέμα ;

Στα windows 7 υπήρχε στην αναζήτηση μόνο το " επιλογες φακελων "

μετά πήγαινες Προβολη και μετα εμφανιση κρυφων αρχείων και εικονιδίων

και μετά πήγαινες στο C: Χρήστες / Όνομα του καθένα / Apps Data /Roaming

κι απο κει έσβηνα εγώ το φάκελο sports interactive απο το σπασμένο football manager 2012.

Τώρα στα windows 8 πώς μπορώ να το κάνω αυτό ;;

Βαλε το κενσορα στην αριστερη κατω γωνια του desktop(εκει που ηταν στα 7,το start menu) μετα δεξι κλικ και επέλεξε το control panel(πινακας ελενχου) και μετα κανεις την ιδια διαδικασια οπως και στα 7,για να ρυθμησεις τις επιλογες για τους φακελλους!Και μια συμβουλη.Κατεβασε το classicshell για επαναφερεις το start menu των 7 και ετσι θα εχεις πισω τα γνωριμα για σενα windows 7!
Δημοσ.

Κάνε δεξί κλικ κάτω αριστερά, τελείως γωνία ,επέλεξε τον πίνακα ελέγχου και πάνω δεξιά υπάρχει αναζήτηση όπως ακριβώς στα windows 7.

Δημοσ.

Εντάξει παιδιά το έκανα κιόλας και για το φίλο που μου πρότεινε να κάνω τα windows 8

σαν τα 7 στο κουμπί έναρξη θα πω μόνο ότι αρχίζει να μου αρέσει το περιβάλλον εργασίας των 8.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Να είστε καλά !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...