cyber_katsarida Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 εννοώ αυτό. έχετε χρησιμοποιήσει; τα κάρβουνα κρατάνε να ψήσουμε τίποτα; μερικοί λένε ότι δεν είναι και η καλύτερη λύση μιας και δεν είναι φυσικά κάρβουνα αλλά έχουν διάφορες χημικές ουσίες. ακούω γνώμες.
parasaser Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 δεν έχω δοκιμάσει, αλλά αν έχει να κάνει με χημικά είναι λίγο επικίνδυνο. πρόσεχε μην ψήσεις πανσέτα και βγει κεφτεδάκι https://www.youtube.com/watch?v=3QLxJ57o1_I [\youtube]
Muchacho Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Καλυτερα κανονικα καρβουνα και αν δεν εχεις ψησταρια,βρες κανενα βαρελι και κοψτο,κανενα καδο πλυντηριου ή οτιδηποτε που μπορει να αντικαταστησει την ψησταρια και θα μπορεις να τοποθετησεις πανω μια σχαρα..
Lucifer Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 εννοώ αυτό. έχετε χρησιμοποιήσει; τα κάρβουνα κρατάνε να ψήσουμε τίποτα; μερικοί λένε ότι δεν είναι και η καλύτερη λύση μιας και δεν είναι φυσικά κάρβουνα αλλά έχουν διάφορες χημικές ουσίες. ακούω γνώμες. Είχαμε χρησιμοποιήσει 2 τέτοιες σε ένα πικνικ, αξιοπρεπέστατες. Ψήσανε φαγητό για 5 άτομα, πανσέτες, μπριζολάκια και λουκάνικα ποικίλλων μεγεθών και διαμέτρων. Το "μη-φυσικό" του θέματος είναι το γεγονός πως για να μη χρειάζονται προσάναμμα και να παίρνουν γρήγορα, τα κάρβουνα είναι καλυμμένα με (μάλλον) θειάφι σαν αυτά για το καντήλι/ναργιλέ. Αλλά στις οδηγίες σου ξεκαθαρίζει σε πόσο χρόνο ακριβώς μετά το άναμμα είναι ασφαλές να ξεκινήσεις να ψήνεις. 2
cyber_katsarida Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 δε μπορώ να χρησιμοποιήσω ψησταριές και τέτοια διότι το τσιμπούσι θα γίνει σε διαμέρισμα. όχι μέσα στο διαμέρισμα. σε ταράτσα πολυκατοικίας. ελπίζω μη μας πάρουν χαμπάρι οι διπλανοί γι αυτό σκέφτηκα τη λύση αυτής της ψησταριάς. άρα από θέμα διάρκειας είμαστε οκ. (μη μας μείνουν άψητα τα λουκάνικα)
santana99 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Το "μη-φυσικό" του θέματος είναι το γεγονός πως για να μη χρειάζονται προσάναμμα και να παίρνουν γρήγορα, τα κάρβουνα είναι καλυμμένα με (μάλλον) θειάφι σαν αυτά για το καντήλι/ναργιλέ. Αλλά στις οδηγίες σου ξεκαθαρίζει σε πόσο χρόνο ακριβώς μετά το άναμμα είναι ασφαλές να ξεκινήσεις να ψήνεις. μια μικρή διαφωνία έχω μόνο , ότι αυτά τα κάρβουνα που έχουν θειάφι και τα πουλάνε στα σουπερμαρκετ είναι μόνο για καντήλι. Τα άλλα που είναι στρογγυλά ίδιου σχήματος αλλά λίγο μεγαλύτερα και τα πουλάνε στα μαγαζιά με ναργιλέδες είναι για ναργιλέ. ts πρόσεξε μόνο το θέμα της θερμότητας, γιατί αν η ταράτσα έχει πλακάκια δν ξέρω πως θα αντιδράσει στο ζεστό... από την άλλη υπάρχουν και άλλες λύσεις (ειδικά αν αντέχουν τα πλακάκια ή αν έχει τσιμπέντο), χύμα τα κάρβουνα κάτω και 2 τούβλα και μια σχάρα από πάνω. Εμένα με χαλάει η ιδέα αυτών των κάρβουνων, γιατί είναι ανθυγιεινό. Πολλά είναι ασφαλή αλλά όχι και καλά...
cyber_katsarida Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 η ταράτσα έχει τσιμέντο. το πολύ πολύ να βάλω τίποτα από κάτω. το σπίτι είναι ενός φίλου (νοικιασμένο), ο ιδιοκτήτης περίεργος και ο γείτονας του φίλου μαλάκας. έχουν "πλακωθεί" μερικές φορές για λεπτομέρειες. το τελευταίο διαμέρισμα είναι του μαλάκα. άρα πάνω από το κεφάλι του θα ψήσουμε. πολύ πιθανό αν ρίξω χύμα κάρβουνα στην ταράτσα και μας καταλάβουν θα περάσουμε το βράδυ στο τμήμα.
parasaser Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 η ταράτσα έχει τσιμέντο. το πολύ πολύ να βάλω τίποτα από κάτω. το σπίτι είναι ενός φίλου (νοικιασμένο), ο ιδιοκτήτης περίεργος και ο γείτονας του φίλου μαλάκας. έχουν "πλακωθεί" μερικές φορές για λεπτομέρειες. το τελευταίο διαμέρισμα είναι του μαλάκα. άρα πάνω από το κεφάλι του θα ψήσουμε. πολύ πιθανό αν ρίξω χύμα κάρβουνα στην ταράτσα και μας καταλάβουν θα περάσουμε το βράδυ στο τμήμα. βρείτε καμιά λαμαρίνα και στρώστε κάτω και από πάνω τα κάρβουνα, έχετε έτυμο και νερό σε κουβά. **στην είσοδο γράψτε '' το πάρτη αρχίζει στις 10 -> roof garden
Lucifer Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 η ταράτσα έχει τσιμέντο. το πολύ πολύ να βάλω τίποτα από κάτω. Δε θα έπρεπε να σε ανησυχεί αυτό, έχουν ποδαράκια! 1
cyber_katsarida Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 όλες με ποδαράκια είναι; μια φορά είχα δει από κοντά σε γνωστό μαρκετ αλλά ήταν σφραγισμένες
Lucifer Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Λογικά ναι, αλλά μη σε πάρω στο λαιμό μου. Κάπως θα φαίνεται στη συσκευασία πάντως, είτε από το πλάι, είτε από κάτω. Και σίγουρα με λίγο ψαχούλεμα απ' έξω.
RottenLungs Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Γιατι δεν πέρνεις μία ψησταριά... Φαντάζομαι αν είστε πολλά άτομα για να φάτε όλοι στο περίπου μαζί θα πρέπει να πάρετε τουλάχιστον 3 απο αυτές της μιας χρήσης. Μία κανονική πόσο νομίζεις οτι έχει; Και σου μένει και για πάντα.
LRoi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Καλοκαίρι στην παραλία, χρόνια τώρα σε τέτοιες ψήνουμε αν είμαστε με γυναίκες. Πολύ καλό και εύκολο ψήσιμο, τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Παλιότερα που ήμασταν πάντα μπάκουροι, φτιάχναμε κάρβουνα από θαλασσόξυλα και στα απ' αυτά μας.
kage Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 10-20ευρω αλουμινιου ψησταριες κομπλε.σε πρακτικερ κτλ. τι να κανετε με αυτες τις βλακειες ?!!? ο ιδιοκτητης θα ειχε προβλημα αν ψηνατε στο μπαλκονι διαμερισματος στην ταρατσα τι να πει...
Cryptic Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Είχαμε χρησιμοποιήσει 2 τέτοιες σε ένα πικνικ, αξιοπρεπέστατες. Ψήσανε φαγητό για 5 άτομα, πανσέτες, μπριζολάκια και λουκάνικα ποικίλλων μεγεθών και διαμέτρων. Το "μη-φυσικό" του θέματος είναι το γεγονός πως για να μη χρειάζονται προσάναμμα και να παίρνουν γρήγορα, τα κάρβουνα είναι καλυμμένα με (μάλλον) θειάφι σαν αυτά για το καντήλι/ναργιλέ. Αλλά στις οδηγίες σου ξεκαθαρίζει σε πόσο χρόνο ακριβώς μετά το άναμμα είναι ασφαλές να ξεκινήσεις να ψήνεις. Κύκνους φάγατε; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα