iliastra Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Καταρχην δεν ξερω εαν γραφω στην σωστη ενοτητα, αν ειμαι λαθος παρακαλωτους διαχειριστες να το μετακινησουν εκει που κρινουν οτι ειναι ησχετικη ενοτητα του θεματος.παμε τωρα στο "ψητο"μεχρι προχτες ειχα στον υπολογιστη μου φορτομενα στον ενα απο τους 2σκληρους που διαθετω μονο τα WIN8. επειτα εβαλα στον ΑΛΛΟ τον σκληρο καιτα WIN7 για τους δικους μου χψ λογους.στην αρχη (πρωτες 2-3 εκκινησεις, update βασικα) ολα εβαιναν καλος,εβγαινε το μνμ που μου ελεγε να διαλεξω με ποιο λειτουργικο θα δουλεψωεπελαγα και ολα καλα...χτες ομως το απογευμα μου παρουσιαστηκε το εξηςκουλο, το μνμ δεν βγηκε και ο υπολογιστης φορτοσε κατευθειαν τα win8,κανω restart τα ιδια, μπαινω στα Bios να δω μηπως πειραχτηκε τπτ αλλαολα καλα, βγαινοντας απο τα bios και πηγαινοντας να φορτωσει ουπολογιστης το μνμ ως δια μαγειας εμφανιστικε, αλλα τωρα μου εκανε checkτους σκληρους μου εμφανισε μνμ "checkin file system on D, the type ofthe file system is ntfs. one of your disks needs to be checked forconsistency.....".το πρωι σημερα ειχαμε την ιδια ιστορια.....και δεν ξερω γιατι....νασημειωσω οτι το check το κανει μονο οταν φορτωνω τα win7 ενω στα win8οχι απο οτι εχω παρατηρησει μεχρι τωρα επισης μιλαμε για ΔΥΟΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΥΣ και οχι για εναν χωρισμενο στα δυο ωστε ναυπαρχει θεμα "μπερδεματος" κατα την αναγνωση...αυτα τα ολιγαεχει κανεις καποια ιδεα για το τι παιζει???ευχαριστω εκ των προτερων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα