Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Είμαι ανάμεσα σε 2 καναπέδες και μένω Αλεξανδρούπολη οπότε δεν με βοηθάνε καταστήματα Αθήνας!

Σε τιμή κάτω απο 600 ευρώ. Και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2.

http://www.istikbalhome.gr/eshop/epipla/Kanapedes/Goniako-Saloni-Tokyo/195

http://www.praktiker.gr/p/kanapes-goniakos-cubo-se-diafores-apoxroseis-16750

Δεν είναι απο τις ποιό φτηνές σειρές του practiker, το ποιο ακριβό είναι.

Το πρώτο έχει αποθηκευτικό χώρο αλλά το δεύτερο είναι μεγαλύτερο. 

Δεν ξέρω ποιό να διαλέξω οπότε είπα να ρωτήσω και εσάς.  :-)

Δημοσ.

και τα 2 όμορφα ειναι

αλλα εγω θα έπαιρνα

το πρώτο γιατι ειναι πιο κομψό. και εκτος που εχει και αποθηκευτικό χώρο, αλλαζει και σχεδια οπότε απο καναπες μπορει να γινει για κατι σαν κρεβάτι αλλα με πιο μοντέρνο στυλ

Δημοσ.

Αν τον βαλεις σε γωνια με δυο τοιχους, προφανως ο δευτερος απο τα πρακτικερ θα κατσει καλυτερα. Αλλιως ο πρωτος με κλειστα ματια. 

Το θεμα του χρωματος δε σε ενδιαφερει; Διοτι ειδα οτι στα χρωματα ο δευτερος εχει μονο δυο σκουρα, οποτε αν δε σου ταιριαζει το σκουρο με τα υπολοιπα, σε βλεπω για την πρωτη επιλογη.

Δημοσ.

Oποιο χρωμα σχεδιο ταιριαζει στο χωρο σου.Αλλα μια που ρωτας εμας .Θα επαιρνα τον πρωτο μονο αν μπορουσα να τον βαλω απεναντι απο μεγαλη τηλεοραση και ξαπλαρα στο ''κρεβατισιο'' κομματι του βλεποντας ταινιες.Αλλιως δεν με συγκινει ουτε το σχημα αλλα ουτε και το χρωμα (δεν ξερω ποσο ευκολα καθαριζει ο συγκεκριμενος αλλα και παλι..).Το σιγκριζακι θα επαιρνα.

Υποθετω οτι και ο δευτερος ταιριαζει στο χωρο σου, οπως ειπε ο poyrnaras θελει δυο τοιχους .Αμα τελειωνει η πλατη και αρχιζει μπαlκονοτζαμοπορτα θα ειναι fail.Και σε ενα τοιχο fail θα ειναι , κλεισουρα.

Δημοσ.

Τα χρώματα είναι σχεδόν ίδια και ταιριάζουν και τα 2 (Το πρώτο βγαίνει και σε ανοιχτό γκρι). Αφήστε το χρώμα σε μένα. Όλα τα υπόλοιπα με νοιάζουν.

2 τοίχους έχω, γιαυτό θέλω γωνία. Kαι οι 2 γωνιακοί καναπέδες είναι, θεωριτικά  B)

@bluesattack  Ο δεύτερος(praktiker) 2 πλάτες έχει. είναι 2.5Χ2.5. Είναι μεγαλύτερος. Ναι όταν τελειώνει η πλάτη του αρχίζει η μπαλκονοτζαμόπορτα, και μπαίνει και λίγο μέσα. Αλλά δεν θα τον βάλω κολλητά στον τοίχο, λέω να τον τραβίξω λίγο μπροστά μισό περίππου μέτρο απόσταση απο την γωνία.

@parasaser Μην επιρεάζεσαι απο το χρώμα. Εκτός του ότι θα τον πάρω (αν τον πάρω) σε γκρι χρώμα, υπάρχει μια μανία στην Ελλάδα με το cream, σε εμετικό βαθμό. Έχουμε ένα κόλλημα οτι το cream είναι κομψό χρώμα, και μας το έχουν φορέσει κολάρο οι έμποροι σαν χρώμα.

Με ενδιαφέρει ο αποθηκευτικός χώρος που το άλλο ΔΕΝ έχει, αλλα κρεβάτι γίνεται και το άλλο, απλά βγάζεις τα μαξιλάρια και γίνεται ένα μονό κρεβάτι

Δημοσ.

Toσο μεγαλο προβλημα αποθηκευτικου χωρου εχεις ? Ο καναπες δε ειναι κατι που το ανοιγοκλεινεις συνεχεια,για τιποτα παλιες κουβερτες/ρουχα θα  χρησιμοποιηθει.Αν δεν σου περισσευουν παταρο-ντουλαπες..

Δημοσ.

από όταν έψαχνα εγώ καναπέ:

ο καλύτερος κριτής να είναι ο κώλος σου...

συγνώμη και για την έκφραση, αλλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσους καναπέδες είχα δει από το ίντερνετ και μου αρέσαν, αλλά μόλις έκατσα πάνω τους απογοητεύτηκα!!!

• Like 1
Δημοσ.

Τον δεύτερο, αν θες γωνία. Αν δεν θες γωνία, κανέναν από τους δύο. Ο πρώτος είναι μια βλακεία και μισή, άχρηστος παντελώς. Είναι ένας τριθέσιος με μια προεξοχή, στην οποία ούτε να ξαπλώσεις μπορείς, ούτε να κάτσεις σαν άθρωπας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...