theodf Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα έχω ένα παλιό κουρσάκι του 1982 Gitane super corsa το οποίο ήταν του πατέρα ,Είπα να το πάρω και να το μαζέψω.Του έβάλα λαστιχάκια , καινούριες ντιζες , εκτροχιαστή μπροστά , ταινία τιμονιού , σέλα, τακάκια. Ήρθε και η στιγμή που το πήγα για βάψιμο το έκανα ένα ωραίο άσπρο χρώμα .Το θέμα είναι πως παρουσιάστηκαν κάποια προβλήματα κατα το λύσιμο και δέσιμο του ποδηλάτου.Ο μάστορας μου είπε πως ήταν στραβός ο λαιμός που μπαίνει μέσα στο πιρούνι και αναγκάστηκε να μου τον αλλάξει με έναν αλλό τις τότε γεννίας ( ΤΤΤ είναι ο τύπος του). Το θέμα που προκύπτει είναι ότι ο συγκεκριμένος είναι πολύ πιο βαρύς από τον προυγούμενο και μιας και έχω μπεί στο τρυπάκι της αναβάθμισης λέω να το αλλάξω. Έτσι λοιπόν τα ερωτήματά μου είναι δύο: 1)Πέρνούν οι παλιές κούρσες καινουριους λαιμούς; 2)Μπορώ να βάλω κανιούριο παλουκόσελο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
nemesiskp Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Παλουκοσελο,σιγουρα μπορεις να βρεις καινουριο.Πηγαινε σε κανα ποδηλαταδικο ή μπορεις απο το chain reaction cycles που ειναι καταστημα εξωτερικου και δεχεται paypal. Τωρα για λαιμο δεν ξερω τι παιρνουν οι κουρσες,αλλα στα mtb ειναι οι κλασσικοι 1 1/8 τις ιντσας,ενω στα πιο παλια ειναι μικροτεροι.Λογικα κατι τετοιο ισχυει και για τις κουρσες και αφου λες οτι ειναι πολυ παλιο το ποδηλατο λογικα εχει λεπτο λαιμο.Λογικα βρισκεις.Μια φωτο απο το ποδηλατο-λαιμο θα βοηθουσε.
theodf Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Εδώ και λίγες μέρες μου τρίζει στις λαβές χαμηλά το τιμόνι.. λέτε να έχω θέμα;;;;
jekyde Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 το κουρσακι σου εχει λαιμο 1ιντσα.βρισκεις ανετα και εδω παντως οπως λεει και ο φιλος απο πανω. βαλε φωτο να το δουμε,ειναι σπανιο κουρσακι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα