Προς το περιεχόμενο

αγορα usb flash 32gb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

θελω να αγορασω ενα stick usb 3.0   32gb!μπορειτε να μου προτεινετε κανα καλο που να ειναι γρηγορο σχετικα???γιατι ειμαι λιγο ασχετος απο στικακια.να προτιμησω kingston?

Δημοσ.
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εχεις να προτεινει κανεις τιποτα για 32gb ή εστω καποιο σαιτ με reviews-bench

δε θελω κ το πιο γρηγορο(θα'ναι ακριβο-οχι τιποτα αλλο) αλλα μη σερνεται κιολας

Δημοσ.

Αυτό από Ελλάδα και είστε μια χαρά άρχοντες:

https://www.skroutz.gr/s/2074129/Kingston-DataTraveler-R3-0-32GB.html

Τα υπόλοιπα τα διάβασα βερεσέ...

Δε θα καταστραφεί αν πάρει ένα stick σε λογικότατη τιμή από ελληνικό κατάστημα και με πολύ καλά read - write.

Έχω την 64gb έκδοση και είναι ταχύτατο. Τα υπόλοιπα εξεζητημένα δεν πιστεύω ότι αφορούν τον ενδιαφερόμενο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Έχω την 64gb έκδοση και είναι ταχύτατο.

τα 30mb/sec write δεν τα λες και "ταχύτατα" για 64gb usb3.0, εκτός αν γράφουν λάθος specs στα sites...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την έχετε πολλοί αυτή τη συνήθεια, να μας πρήζετε άσκοπα, λες και είμαστε ίδιοι.

Από ένα Adata usb 2.0 στα 16gb που είχα  πριν, ΝΑΙ είναι ταχύτατο. Έδωσα μόλις 50€ για να το αγοράσω και η διαφορά είναι τεράστια. Μπορεί και να είναι παραπάνω από 30 mb/sec, αλλά το κάνετε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ μεγάλο θέμα.

Είναι ένα εξαιρετικό vfm το συγκεκριμένο. Για να πάρω άλλο ποιο γρήγορο στα ίδια  gb, πράγμα το οποίο προφανώς υπονοείς, θα έπρεπε να σκάσω 80+ €. Για ποιον λόγο άραγε???

Επειδή το λες εσύ? Επειδή το έχεις εσύ? Επειδή είναι το ιδανικό, το τέλειο, το υπέρτατο? Επειδή τι???

Πάντα πάτε για το εξεζητημένο, ενώ όμως στη πλειονότητα των περιπτώσεων ΔΕΝ σας έχει ζητηθεί.

Γιατί δεν αλλάζετε λίγο τις κακές συνήθειες?

Έχετε καθόλου καταλάβει, ότι δεν αγοράζουν όλοι από εξωτερικό (για πολλούς και ποικίλους λόγους) και ότι δεν έχουν όλοι την ίδια τσέπη?

* Ένα απλό ερώτημα: Γιατί στο καλό προτείνετε σε κάποιον ο οποίος έχει γράψει:

θελω να αγορασω ενα stick usb 3.0   32gb!μπορειτε να μου προτεινετε κανα καλο που να ειναι γρηγορο σχετικα???γιατι ειμαι λιγο ασχετος απο στικακια.να προτιμησω kingston?

... στικάκια των 50+ € για 32gb???

Δηλαδή με το R3 στα 30€ θα καταστραφεί???  :blink:

Επεξ/σία από giokou
  • Super Moderators
Δημοσ.

δεν έχουμε δει και λίγα R3 να χαλάνε στο forum, ειδικά το 16αρι που είχε βγει προσφορά από το msystems ψόφαγε σαν κοτόπουλο...

Δημοσ.

ΟΚ τώρα επιτέλους μιλάς κατανοητά.

Όμως το παραπάνω που αναφέρεις, μπορεί να οφείλεται σε πολλούς και διάφορους λόγους, που δεν είναι της παρούσης.

Πόσα πια R3 είδατε να χαλάνε στο forum?

• Super Moderators
Δημοσ.

sorry αλλά όταν λες ταχύτατο (υπερθετικός) χωρίς να διευκρινίζεις πόσο, γιατί κάνει το post μου ακατανόητο η απορία/διαπίστωση που έκανα?

http://www.insomnia.gr/topic/456337-kingston-datatraveler-r30-16gb-10e/?hl=kingston

δες εδώ...

Δημοσ.

sorry αλλά όταν λες ταχύτατο (υπερθετικός) χωρίς να διευκρινίζεις πόσο, γιατί κάνει το post μου ακατανόητο η απορία/διαπίστωση που έκανα?

[...]

^Αυτό.

Το να μη θέλει να κάνει αγορά από εξωτερικό και μην χρειάζεται τόσο υψηλές ταχύτητες είναι κατανοητό αλλά όταν το kingston έχει 70/30 MB/s και το sandisk ~200/100 MB/s, ταχύτατο δεν το λες. Κι επίσης όταν το κόστος είναι 30€ από skroutz το πρώτο και ~36€ από amazon το 2ο, ούτε vfm δεν είναι για μένα.

Κατά τ άλλα, αν το θέμα με τα χαλασμένα R3 ήταν μια ελαττωματική παρτίδα, μια χαρά θα τον καλύψει τον OP κι αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...